yazzmania

Babysim

Kategori: Allmänt

I tisdags började vi med babysim. Oh my......sjukare stressövning finns ju inte haha. Allt gick bra med Alyssa, hon chillade mest i vattnet och varken skratta eller grät. Hon är lite avvaktande när det är något nytt, hon kollar gärna runt och känner efter så får man veta efter några gånger om hon gillar det haha

Men ett barn...oj oj oj..han började gråta några minuter in i lektionen och grät sedan konstant de 30 minuter vi hade lektion..och när jag säger grät så menar jag inte "snyft snyft jag är lite ledsen" utan jag menar "OMG JAG KOMMER DÖ OM INGEN GÖR NÅGOT ÄR DET INGEN SOM HÖR MIG!?!?!?!?!"

Mamman och pappan till detta barn blev nog lite lamslagna för de får inte tyst på honom, men de går heller inte ut..trots att läraren lite snällt försöker pika om att vi inte behöver känna att vi måste vara kvar om våra barn blir ledsna.

30 min av panikskrik är slut..i bassängen iaf..sen fortsätter det i duschen. Tror ni att det bara är han som gråter då? Ååååå nej...då sätter ytterligare några bebisar igång och rena rama skrikkalaset började. Jag är en stresstålig människa men där inne kände jag bara UT UT UT JAG MÅSTE UT JAG FÅR PAAANIK!!!! Jag duschade Alyssa men sket i att duscha själv, ville bara få på henne kläder och gå därifrån, amma henne så att hon inte spär på detta skrikkaos och sen komma ut i fria luften där inga bebisar förföljer mig med skrik. Haha kaos...

Men det var kul att göra något annat med Alyssa, så hoppas hon tycker om det! :) Det var skönt för min träningsvärk om inte annat eftersom vattnet är uppvärmt! :D

Snaaart Filippinerna!!

Kategori: Allmänt

Vi åker om ca 2 månader till Filippinerna och det ska bli sååå skönt att komma iväg på semester. Vi ska på bröllop så vi köpte resan redan i Augusti och då kändes det som evigheter tills det var dags. Alyssa var inte ens född då!

Första plagget inför resan är inhandlat. Det är en schiffongblus som jag tänkte att jag kan ha på stranden ovanpå bikinin! Hittade ett sjukt bra kap på SOLO. Den har kostat 699 kr, jag köpte den för 99 kr! Det kallar jag rea haha Den är liiite för lång och extremt statisk men det gör kanske inget? :)

SATS

Kategori: Allmänt

Jag har börjat träna på SATS och jag är så sjuuukt nöjd hittills! Det är en helt annan känsla än på Fitness 24 Seven, det känns mer lättsamt, seriöst och trevligt! Det är ganska mycket dyrare än Fitness 24 men jag tycker det är värt varenda krona! De har också något som heter MiniSats, så man kan lämna sitt barn hos de medan man tränar. Sjukt bra! No excuses eller inga hinder!

På måndag ska jag träffa en personlig tränare som ska sätta ihop ett träningsprogram efter mina mål. De mål jag har är att jag vill gå ner 5 kilo till att väga 55 kg samt få bort den gravidmage jag har kvar, få fastare kropp och slimma mina armar något. Vikten är nog inget jag fokuserar jättemycket på eftersom att den kan ljuga när man börjat träna, musklerna blir ju större och väger mer. Så det jag är ute efter är ju att fettet ska minska, speciellt på magen.

Det känns bra att börja träna ganska direkt och få in rutinen. Vill inte gå upp för mycket efter varje barn för att sedan stå där 10 år senare och inte tycka om mig själv eller min kropp. Så nu kör vi och wish me luck!

Defeated?

Kategori: Allmänt

Ibland får man erkänna att man tar på sig lite för mycket! Det här med att jobba blev inte så bra som jag tänkte mig. Ganska snabbt började jag känna mig väldigt stressad, hade ångest och en klump i magen när jag tänkte på att det snart var dags att jobba.

Morgonen blev helt jobbigt eftersom jag måste se till att tajma ammandet, pumpa, väcka Alyssa och köra till Hassans mamma för att lämna henne. När jag kom hem var jag alldeles för trött för att orka umgås med Alyssa, även fast jag bara jobbade 4 timmar, och på kvällen ville jag däcka väldigt tidigt. Så jag valde att sluta. Det är inte värt att stressa och inte må bra när man faktiskt inte behöver. Dessutom händer det så mycket med Alyssa nu som jag inte vill missa. När jag bestämde mig för att börja jobba var hon riktigt tråkig. Hon bara åt o sov. Nu är hon med, hon pratar, skriker på oss, greppar saker, försöker sitta. Det finns bara en tid hon gör sådant och det är nu så jag vill vara med!

Dessutom ska jag börja plugga juridik nu i vår så då hade jag definitivt inte orkat med nåt om jag hade jobbat också!

Så jag erkänner mig själv besegrad. Jag är inte superwoman med 50 armar som kan göra allt. Just nu har jag lyxen att kunna välja vad jag vill göra och det är precis vad jag tänker göra! :)