yazzmania

Palla strömavbrott!

Kategori: Allmänt

Typ hela malmö har haft strömavbrott idag. Internet fungerade icke när jag kom hem...typ för nån timme sen sattes det igång igen. Tänk så mycket el gör i vårt samhälle...

Men nu om bara några minuter är det primär för en ny säsong på HELLS KITCHEN!!! Yeay!! Så jag har laddat med massa gott gott, chili cheese, mozarella sticks, cigarettfingrar, chips, läsk..you name it!! Älskar mattävlingar..och till mattävlingar måste man ju äta :D

Pictures will come, måste bara vänta på att det blir klart i ugnen!

Jag har inte ens hunnit sätta det på bordet och Hassan har redan ätit halva hahah

Pippas rumpa

Kategori: Allmänt

En kompis skrev på sin blogg att hon inte fattar grejen med Pippas rumpa. I agree!!

Jag fattar definitvt inte denna hype kring hennes rumpa..vilken rumpa frågar jag???

De hänvisar till denna bilden och på denna bilden är ju rumpan totaly flat!!

Nån som fattar grejen??


Cupcake girls del 7

Kategori: Allmänt

Cupcake girls del 7. Crash or no crash?

Cupcake girls del 6

Kategori: Allmänt

Har suttit och lyssnat på konspirationsteorier om hur måsarna har gaddat ihop sig mot Hassan och Mona..Jag dog av garv när de berätta om hur måsarna väntar på att de ska komma ut, kallar på sina kompisar genom att göra kraaa läten och sedan attackerar de..AIRSTRIIIIKE!!! Haha sjukt..

Men efter begäran kommer här cupcake girls del 6, en dag tidigare :D

Follow up

Kategori: Allmänt

Shit vad skönt det är att sova..men ändå inte! Man blir superseg när man sover för länge på dagen..Vaknade precis och är gegga i huvet!

Ok så min intervju gick bra! Jag fick uppfattningen att jag ligger rätt bra till. Jag var den första de hade kallat tillbaka och de sa att de var inspirerade av mitt sätt att presentera mitt material. KUL!! De skulle snacka med två till efter mig så vi får se! Vettiga frågor ställde de så jag fick verkligen tänka!

MEN de ville att jag skulle skicka något som jag har skrivit...Say que? Snacka om att de om och om sätter press på en haha Så jag börja kolla igenom alla mina dokument, tidigare uppsatser, hemtentor..De är ju tjugo tusen sidor långa..men till slut så hittade jag lite som jag kunde skicka. Hoppas de är nöjda med det haha

Cupcake girls del 5

Kategori: Allmänt

Medan jag svettas på intervjun kan ni njuta av femte delen av Cupcake girls. Blir ni inte sugna på att starta en egen Cupcake butik??

Intervju II

Kategori: Allmänt

Kl 13.00 ska jag på intervju nr 2. Det är där jag var i onsdags och höll presentation! De har kallat tillbaka mig så nu måste jag charma de en andra gång :D

Hoppas det går bra..men det hänger lite på vad de kan erbjuda mig också så vi måste helt enkelt bli en perfect match :)

Uppdaterar er om hur det gick! Men håll tummarna för mig :D

Dagens accessoar!

Kategori: Allmänt

Dagens accessoar blir....Huvudblöjan!!! Den fungerar jättebra när det regnar ute eller om du svettas extra mycket! :)

Haha vi satt hos Hassans mamma när lilla Arib helt plötsligt kommer in med en blöja på sitt huvud haha Jag hade en blöja i min väska som låg i hallen och han råkade väl se den. Varför han fick för sig att sätta den på huvudet vet jag inte haha

Hangover 2

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från bion. Vi såg Hangover 2....besviken.... :( Jag fullkomligt ääälskar ettan och hade rätt höga förväntningar! Men denna var lagom rolig but nothing more..

I stort sett samma sorts skämt som ettan men ettan var ju rolig för att det var en helt ny nivå av humor. Tvåan var bara en upprepning..Dålig fantasi och därför dåligt betyg! Se den inte på bio. Inte värt pengarna!!

Men musik är bra och trailern får en att definitvt vilja se den :)

Smink smink smink

Kategori: Bröllop

Ok people jag behöver er hjälp! Jag måste köpa på mig smink till bröllopet så att jag tar med mig det jag vill ha till Marocko. De har en liten annan syn på vad snyggt smink är så jag vill komma förberedd! Haha

Men jag har noll koll! Vilket märke är så pass bra att det kommer hålla en hel kväll och natt?? När vi vigde oss så blev jag sminkad med Chanel och det höll definitivt! När Makeupstore sminkade mig tycker jag inte det höll lika länge..

Ge mig tips är ni snälla! :D

Cupcake girls del 4

Kategori: Allmänt

Del 4

Wedding shoes!!

Kategori: Bröllop

Bröllopsskor. Check!

Jag kommer lyfta min klänning 20 gånger bara för att visa skorna haha Så snygga de kommer va i ljuset..Älskar att de inte är vanliga vita tråkiga bröllopsskor!

Vad tycker ni?? Approved? :D

Don't speak...Blog!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte på en sak när man bloggar. Om något roligt, tråkigt eller vad som händer under dagen så skriver man ju om det på bloggen. Saker man tänkt på skriver man också på bloggen. När man ska träffa sina vänner så har de oftast redan hunnit läsa på bloggen. Så vad ska man prata om då?? Hur kul är det att sitta o upprepa sig? De vet ju redan vad som har hänt så det kan man inte berätta och förvänta sig att få en "Va!?" reaktion. Den reaktionen man får är ju "Ja jag vet, läste det på din blogg". Och när man ändå berättar det muntligen så använder man exakt samma ord som man använde på bloggen..för det kommer ju från en själv!

Haha men det är ju ganska bekvämt egentligen! Man slipper ju upprepa sig o berätta samma sak varje gång man träffar en ny vän. Om alla läser det har man ju berättat det utan att ens ha behövt öppna munnen..haha

Cupcake girls del 3

Kategori: Allmänt

Del 3!

Opportunities Friday!

Kategori: Allmänt

Idag blev en riktigt bra dag! Inte ett jobb, inte två jobb utan tre jobb kontaktade mig idag!

Först ringde de gällande en tjänst jag sökt och ville ställa lite kompletterande frågor. Skitsvårt att svara när de frågar varför man har sökt denna tjänsten och hur man hade kunnat passa till tjänsten när man inte kommer ihåg vad det är för tjänst!! Haha man kan ju inte be de förklara det heller för då verkar man ju heeelt lost! Så det var ju bara att freestyla och det är jag rätt bra på så det gick bra! De ska återkomma om de är fortsatt intresserade.

Medan jag pratade med de hör jag att det ringer på den andra linjen. Det var ett nummer jag inte kände igen men de lämnade ett meddelande. Så då var det gällande ett annat jobb! Ett jobb jag inte har sökt men jag har varit i kontakt med de för att tala om att jag har sagt upp mig och är intresserad av jobb. Så de ska återkomma också när de vet lite mer om tjänsten och om det funkar att jag är borta hela juli isf (har ju bröllopet i marocko!!).

Efter att jag snackat med henne så tittar jag min mail...och där ligger ett mail från de jag var och höll min presentation hos i onsdags. De vill träffa mig igen så jag ska dit på måndag!

Snacka om flyyt!! Nu ska jag bara få ett av de också hahaha

Det jobbiga nu är ju om jag får flera att välja mellan vilket väljer jag??

Cupcake girls del 2

Kategori: Allmänt

Här kommer andra avsnittet av Cupcake girls!

Beach 2011

Kategori: Allmänt

Jag var på HM igår på lunchen. Jag såg faktiskt rätt många snygga bikinis som jag kan tänka mig köpa! Försökte hitta de på deras hemsida..men det är inte riktigt samma sak att se de på bild som i verkligheten!

Men här är några som jag tycker är schyssta

Köper du nya bikinis varje sommar??

Peace up A-town!

Kategori: Style & Beauty

Nu ska jag iväg till Hbg till Sarajeh. Dels för att såklart träffa henne men också för att fila på vår masterplan :D

Så här ser jag ut i håret idag! En uppsatt frisyr..enkel men lite extra touch med flätor!

Cupcake girls del 1

Kategori: Allmänt

Jag hittade en serie på Tv4 play som jag fastnade för efter första avsnittet! Det handlar om två kvinnor som öppnade upp en business med att sälja cupcakes. De expanderar och det går väldigt bra för de! Den är inspirerande, jag blir sugen på att själv öppna en sån butik, men den är ganska underhållande också!

Så därför kommer jag visa ett avsnitt om dagen! Här kommer del 1. Enjoy!

Frukost!

Kategori: Allmänt

Torsdag är numera min favoritdag eftersom jag är ledig varje torsdag! Så jag har legat o latat mig i sängen sen halv nio när Hassan gick till jobbet. Nu är det dags för mig att gå upp o starta min dag! :)

Häromdan när vi handlade så köpte jag ett te som luktar o smakar gudomligt!! Om jag bara hade haft ett sätt att låta er känna lukten..! Det är ett te som hette Mango nånting..Det ligger i en påse men ändå så lyckas doften tränga igenom påsen och förgylla hela min kökslukt!



Jag måste dricka mitt te ur stooora muggar :D Mer myskänsla då!

Just det..glömde !

Kategori: Allmänt

Jag glömde en sak ahhaha För er som tror att jag har blivit nerslagen så har jag alltså inte blivit nerslagen! Jag skrev i ett tidigare inlägg hur jag såg framför mig ett bråk och att jag sedan skulle få stryk och förklara min fläskläpp på intervjun.

Min kära Hassan läste detta som att det faktiskt hade hänt så medan jag satt på intervjun försökte han få tag på mig. Han ringde o ringde o ringde för han trodde ju att jag hade fått stryk och kanske låg på aktuen eller nåt.

Han var pissed när jag kom till honom för han trodde att jag hade fått stryk utan att höra av mig till honom! Naw min kära hubbie :D Hassan är den första jag hade ringt till om något hade hänt mig! Och hade inte jag kunnat ringa hade jag fått någon annan att ringa.

Men jag är alltså OK, ingenting hände på bussen, jag har bara livlig fantasi :)

Puh I made it!

Kategori: Allmänt

Jag är typ nyss hemkommen från min intervju. Detta var den mest intressanta, annorlunda och motiverande upplägget jag nånsin varit med om!

När jag lämnade kontoret för att gå dit var jag inte alls peppad..var bara trött och kände typ "Jag har noll ork!" Men det vände ganska snabbt!

Det börjar med att jag träffar de som jobbar på organisationen. Mycket trevliga och färgfulla människor! Jag kommer in på kontoret och får PANIK!! Där ser jag massa stolar uppradade i en lätt halvcirkel och en mega skärm! Direkt börja jag tvivla på min presentation och tänka "Shit..detta är ju stort! Jag som slängde ihop detta sista kvällen!" Självklart har jag ju tänkt mycket på det så i mitt huvud var det välarbetat men jag fick riktigt prestationsångest.

Men så börja det trilla in en efter en och ganska snabbt fick jag mig en uppfattning om hur deras presentation kommer vara, och då började min självsäkerhet komma tillbaka! Alla hade verkligen tänkt till och kom med olika vinklingar men alla var kanske inte projektledarmaterial.

Men jag känner mig supernöjd och kunde faktiskt inte ha gjort ett bättre jobb ifrån mig! De fick nog en god uppfattning om hur jag är som person och hur jag hade kunnat bidra.

Det de sa var att de valde att ha ett sådant här upplägg för att de vill se om vi kanske hade passat in på andra tjänster i organisationen. Så även om jag inte får just denna som jag sökte har jag ju chans på andra!

Så nästa steg nu är att de ska kalla oss en och en på en personlig intervju. Spännande!! Jag är exhalterad iaf!

LC The Hills

Kategori: Style & Beauty

Någon som undrar vart Lauren Conrad tagit vägen?

Hon valde ju att inte vara med mer i The Hills och sen har hon väl försvunnit lite från radarn..iaf här i Schweden!

Men hon har en hemsida som är lite bloggaktig där hon ger tips på styling, inredning etc. Där har man möjlighet att själv ladda upp bilder till henne för att visa hur man själv gör saker. Hon har en bok som ska släppas..så hon har nog fullt upp :) http://www.laurenconrad.com/

Jag tycker hon är så otroligt söt! Och hon verkar faktiskt vara genomsnäll!

Liknar hon inte Carmen Electra lite grann??



Denna klänning är ett märke som heter Pogah Couture. Jag lärde känna designern Ari när jag bodde i Los Angeles och han är grym! Kolla hans klänningar här http://www.pogah.com/. Skitsnygga!! (Ska nog ha ett inlägg bara om hans klänningar haha)


Onsdag 25!

Kategori: Allmänt

God morgon! Min morgon startade med smärra roliga nyheter men idag (iaf just nu) skiter jag i det för det har med jobbet att göra så klart..!

Idag är det intervju! Medan jag satt på bussen på väg in så satt jag o såg framför mig hur det blir bråk på bussen mellan två stycken. De börjar slåss och jag lägger mig i för att lösa det. Så blir jag slagen och måste gå till intervjun med fläskläpp och ett svullet öga hahaha Tänk er att komma in och förklara den haha

Sömnig!

Kategori: Allmänt

Mycket energi går åt att vara arg! Jag har varit bubblande arg hela dagen idag och det är faktiskt riktigt utmattande. La mig i sängen en stund men den stunden blev ganska snabbt några timmar..hade lätt kunna somna för natten men jag har en presentation att förbereda!!

Ska ju på intervju imorgon! Och denna tjänsten brann jag för när jag läste annonsen så jag får inte låta min nuvarande situation på jobbet döda all glädje jag har! Plus det är faktiskt jag som har övertaget. Jag har kunskapen, jag har drivet och JAG VALDE ATT SÄGA UPP MIG! Så it's their loss not mine! Nu kan de sitta där med skägget i brevlådan och undra vad de ska göra!

Som arbetsgivare måste man uppskatta sin personal och inte lura de, ljuga för de och manipulera de för då går det ganska snabbt rakt åt helskotta för en!

Så skönt..nu har jag fått skriva av mig lite :D Nu är det presentation time! Det är ju sånt jag är bra på så nu ska jag kanalisera tillbaka till superyazz :D



Turkos

Kategori: Allmänt

Var på Åhlens nu på lunchen och såg en turkos vas som jag vill ha vill ha vill ha!

Just nu har vi tema lila i vardagsrummet och jag har tänkt ett tag nu att jag vill byta det till turkos. Det har inte blivit av för jag har inte hittat tillräckligt snygga gardiner. Hassans mamma har jättesnygga gardiner men jag kan inte hitta de längre! Men så fort jag hittar ett par snygga så blir det turkost! Ljust och fint :D

Den var mycket finare i verkligheten för den var så ljus o glänste så fint!

Irritation all over again

Kategori: Allmänt

Sjukt jobbigt att denna veckan har mina dagar bara börjat med irritation. Det riktigt kokar i min mage för att jag blir förbannad. Det sjuka är att det inte längre krävs något stort utan det räcker mer eller mindre med att jag sätter min fot innanför denna dörren...

Men bara några dagar kvar och sen slipper jag sätta mig här och få denna irritationen som förstör hela min dag! Det värsta är att jag inte kan hejda det..

Hur står man ut???

Good luck!

Kategori: Allmänt

Vissa dagar bara pallar man inte! Riktigt dålig dag på jobbet och så kommer man hem och är inte dirket motiverad att sitta o söka nytt jobb! Men jag sökte ett iaf.

Ska på intervju på onsdag så nu måste jag förbereda min presentation av aktivitetsplan som vi skulle visa då...spännande! Känns som jag är tillbaka i skolan och ska skriva en hemtenta!

Wish me luck!

Snart är dagen slut!!

Kategori: Allmänt

Bara en timma till..sen kan jag få njuta av att lämna jobbet!

Ska ut och sätta mig på lillan efter jobb med ex kollegor haha Kommer nog bli mycket sånt framöver :D

Paintings2love

Kategori: Allmänt

Satt o kolla lite på Paintings2love. De säljer handmålade tavlor för ett helt ok pris.

Hittade några stycken som jag gillar



De har en del bisarra tavlor också för de som gillar sånt...

Äntligen sol!

Kategori: Allmänt

Försov mig lite imorse..klockan ringde halv sju o sen hade jag inget mer larm efter det!

Börja min dag som vanligt med att bli irriterad av att vara på jobbet..kommer alltid fram saker som bara visar att jag har gjort heelt rätt beslut med att säga upp mig! Fult spel kan de försöka med andra, inte med mig!

Men men..inte mycket kvar så jag ska försöka brush it off och inte bry mig så mycket!

Neej Gurkan!!

Kategori: Allmänt

Gurkan har åkt ut!!!!!???? Va!?!? Shit vad hände..jag satte precis på tvn och så ser jag Gurkan stå där med Gry :( De andra puckona är ju inget att ha..speciellt inte idiot Peter. Jag stör mig nåt enormt på honom!!! Och Sara...henne ska vi inte ens börja snacka om!!

Gurkan bjuder på sig själv och har ett genuint gott hjärta...nu kan jag skita i att titta på BB!

Ska sörja lite nu..

Nya naglar!

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt att visa er min nya look på naglarna! Fixade de i fredags..gillar hur sommarfräscha de är :D



Big brother är ju nu..måste skynda mig så jag inte missar vem som åker ut!!

Äggmuffins till frukost!

Kategori: Allmänt

Jag vaknade lite tidigt idag och kände att jag kunde lägga ner lite mer tid på frukosten medan Hassan sov.

Så efter att ha sett receptet på bloggen Frukostera valde jag att göra "Cupcakes"

Hon gjorde det med en avokadoröra men eftersom Hassan inte tycker om avokado så gjorde jag en med tomat och rödlök.



Ett ganska tacksamt recept för man kan ha i vad man vill!

Men detta hade jag i:

3 ägg
2 msk mjölk
tandorikrydda
gurkmeja
tomat
rödlök
oregano

Vispa äggen och mjölken med en gaffel. Vill du ha i paprika eller något annat ha i det också. Häll upp de i muffinsformarna. Tänk på att inte fylla för mycket för de sväller rätt rejält i ugnen! Sätt de i ugnen på 200 grader i ca 10 min. Ta ut de ur ugnen och häll över den röran du väljer att ha.

Snabbt och enkelt så har du en lite roligare frukost :D

Har världen gått under?

Kategori: Allmänt

Det är söndag och jag lever ännu. Eller?? Som jag uppfattar det så snurrar jorden fortfarande och alkisarna är fortfarande utanför huset så man hör de skrika o skratta.

Jag såg en blogg för några dagar sen..en frukostblogg. Jag försöker hitta den nu men gör inte det! Störigt..ville ha inspiration till frukost..jag tror att hon har kommenterat något inlägg så ska leta upp det nu!

(Hittade den! Frukostera heter den. Skitbra frukostblogg!)

Men går det inte att söka bloggar på blogg.se???

Makeup store!

Kategori: Allmänt

Bästa lördagen på länge har jag haft!! Först lunch hos Roni, mycket god mat!! Sedan kom Sarajeh till Malmö för hon hade något planerat för mig. Hennes överraskning var nämnligen en makeup på Makeup Store!! Så jäkla underbar är hon!!

Hon ville att jag skulle få prova på lite makeup stilar inför bröllopet så att jag vet ungefär vad jag vill ha. Så hon bokade in en tid till mig och sedan fick jag grejer från Makeup store. Bäst är hon! Där kan vi snacka om en osjälvisk människa som gör saker för andra utan att vinna något på det själv!

Så jag är jätteglad och uppskattar verkligen henne och det hon gör för mig!



Det jag valde att ta med mig var en Face mist, lip pen, eye primer och två ögonskuggor.

Överraskningslördag!!

Kategori: Allmänt

Så kul jag hade igår! Vi hade aw på Fridays med mina kollegor och det var riktigt nice! Vi åt o hade trevligt. Sen dök Hassan och hela hans killarbetsgäng upp och då fick vi snällt skratta åt allt de sa haha

Men idag..idag är Sarajeh på väg hit ner och hon har något planerat för mig. Vad vet jag inte. Först så var jag helt inställd på att det är min möhippa. Jag började se tecken som alla tydde på att det skulle va min möhippa idag. Men det har jag nog fått bekräftat nu att det inte är!

Det enda jag har fått veta är att jag ska ha en vit topp på mig..så det har jag!

Men nu är jag hos Roni som ska bjuda oss på lunch! Mucho najso!

Lunchshopping

Kategori: Allmänt

Schhh säg inget till Hassan men jag var o shoppa lite smått idag på lunchen! Haha Vi har lite shoppingstopp inför bröllopet i Marocko för att vi ska shoppa ihjäl oss där.

MEN! Jag köpte inte skorna som jag ville ha på Zara och jag kan faktiskt inte skjuta upp att köpa vitala saker! Så idag köpte jag mig två baslinnen, ett svart och ett vitt, en vit topp, hårnålar, tofsar och en hårklämma.

Sånt får jag faktiskt köpa :D

 

Who run the world? Girls!

Kategori: Allmänt

Pressure

Kategori: Allmänt

Jag sökte en tjänst som projektledare till en organisation för ett tag sen. När jag lästa annonsen bara skrek den  DETTA ÄR PERFEKT FÖR DIG!! Så jag sökte den.

Idag fick jag ett mail om att jag har gått vidare och att jag är välkommen att komma till de nästa vecka. Men det är inte som vilken intervju som helst utan det kommer vara en workshop med de personer som de har haft intressanta profiler. Till denna workshop ska vi hålla en 5 minuters presentation så vi har fått förundersökningen till projektet och vi ska nu sätta ihop en aktivitetsplan för hur projektet bör skötas.

Det innebär att jag med förundersökningen som underlag ska presentera vad jag som projektledare hade gjort.

Sjukt nervös!!! Om det hade varit en intervju så fine, intervjuer kan jag..inga problem. Men snacka om att sätta pressure på oss direkt och sålla ut de som inte är gjorda för detta.

Nervös är jag men samtidigt tycker jag det är skitkul. Det är en utmaning för mig och jag vet att de såklart inte förväntar sig ett fulländad plan utan de vill se hur man tänker.

Men jag är excited..så i helgen blir det att läsa på och planera en bra presentation så att de väljer mig!

Aje!

Kategori: Allmänt

Shit så ont jag har i huvudet..extensions är inte nånstans nådigt för din hårbotten!

Jaa det var snyggt men det första jag gjorde nu när jag kom hem var att ta ut det! Jag som tänkte att jag kanske skulle sova med det till imorgon..haha hell to the no!

Jag har haft en mycket mysig dag med Lili o Nikolina i Lund! Vi hade tur med vädret, solen tittade fram så vi bestämde oss för en promenad ner till stan. Där åt vi på hennes brors restaurang La Piaza. Mycket god mat! Så är ni i Lund och vill äta gott, gå dit! (Det är gamla Restaurang Finn för er som är lundabor!)

Nu ska jag schleepa lite för jag är dödstrött! Inte lätt att vara ledig :D



Tycker ni inte att jag passar med barnvagn?? :D


Mmm pasta med lax!

Off I go!

Kategori: Allmänt

Har fixat mig till Jennifer Lopez nya skiva. Alla låtar är bra!! Man blir helt peppad av låtarna haha

Here is my look today! Det är håret jag har satt fokus på idag..någon som ser att det är lite längre än vanligt?? De tabletterna jag åt för håret i en vecka har fått sin effekt nu! Haha


I'm in to you

Kategori: Allmänt

J.LO is back!! Hon är inte världens bästa sångerska men jag tycker hon är grym, skitsnygg och jag har alltid gillat hennes musik!

Här kommer en ny video från henne :D Na na nanananaey, now I'm strong baby I bring the firearm!

Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning nu! Enjoy och höj volymen!!

Sabah el kheir!

Kategori: Allmänt

Det betyder godmorgon på arabiska :) Vaknar helt själv :( Hassan är ju borta så jag är all alone..Det enda positiva med det är ju att jag kan sprida ut mig hur mycket jag vill i sängen haha

Har ni sett Geri Halliwells bikinikollektion?? Well here it is!



Jag gillar den gula och den cerise rosa eller vad det är för färg som kommer efter den gula. Så snygga de hade varit mot min solbrända hy :D

Någon ni gillar??

Gräsänka

Kategori: Allmänt

Jahopp...Gräsänka är vad jag är! Är inte det ett konstigt ord förresten? Jag fattar verkligen inte hur det ordet hör ihop med dess innebörd...

Men iaf..jag är typ världens mest sällskapssjuka människa! Hassan är iväg och bara tanken på att åka hem till inget efter jobbet gav mig lite smått panik. Så jag pratade med Sarajeh och hon bjöd över mig till Helsingborg för att äta o umgås. Mycket uppskattat :D Vi kom på en liten idé när vi var där...hoppas vi verkligen tar tag i det och det blir något bra av det!

Sarajehs pojkväns syster var där med hennes hund. Världens sötaste!!! Alaska nånting heter rasen och jag har nog aldrig känt en gosigare päls!! Heelt underbar!



Man vill bara gosa ihjäl honom! Love!

Uttråkad!!

Kategori: Allmänt

Jag är så uttråkad att jag faktiskt inte vet vart jag ska ta vägen! Jag har kollat min mail ca 100 ggr, facebook (INGEN UPPDATERAR SIN STATUS!), aftonbladet...allt jag kan komma på.

Så ni har en uppgift alla som besöker mig..UNDERHÅLL MIG!!!

Nån kul hemsida man kan gå in på? Berätta ett skämt..Skvallra. Vad som helst! Något som gör att jag inte vill skjuta mig av uttråkan! (Ja jag är desperat som ni märker!)

Zara must have!!

Kategori: Allmänt

För några dagar sen var jag på Zara..medan jag var på väg ut från butiken drogs mina ögon mot dessa underbara, vackra, skitsnygga skor!! Mitt hjärta stannade en sekund och jag höll andan.

I SO MUST HAVE THEM!!!!

Vet inte vad det är med de men bara någonting fick mig att bli lite besatt och kär! Jag som försöker hålla mig borta från shopping så att jag kan gå loss i sommar i Marocko!

Sleepwalker

Kategori: Allmänt

I bilen på väg till jobbet kom denna låten upp på Ipoden

Den är bra och rätt skön på morgonen faktiskt. I'm a sleepwalker!

Banan- och chokladmuffins!

Kategori: Allmänt

Jag är galen! Vem ställer sig och bakar kl tio på kvällen??? Jag..

Haha läste Nytinats blogg där det låg ett recept på banan- och chokladmuffins som verkade såååå gott! Så jag ringde Hassan medan han var ute på sin powerwalk och bad honom köpa hem det som fattades! Kl tio kom han och kl tio började jag baka!

Resultatet blev bra! Jag har ännu inte smakat de men Hassan tyckte de blev jättegoda haha Och smeten svämmade inte över!




Här får ni receptet!

Det är en stor sats så det blir många muffins om man använder samma formar som jag!

12 stora "amerikanska" eller ca 24 "normalstora svenska" muffins

2 ägg
3 dl socker
1-2 väl mogna bananer (antalet beror på storleken)
6 dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver
½ tsk salt
200 g mjölkchoklad
100 g smör
1¾ dl filmjölk, gräddfil eller mjölk

Sätt ugnen på 175°C
Smält smöret
Rör banan, socker och ägg till en nästan jämn smet
Blanda ner alla torra ingredienser
Tillsätt smält smör och filmjölk/gräddfil/mjölk
Skär chokladen i grova bitar (ett bra riktmått är ca ½ normalstor chokladruta)
Vänd ner chokladen
Fördela smeten i muffinsformar, gärna ställda i muffinsplåt för bästa form
Grädda mitt i ugnen i ca 12-17 min (normalstora muffins) eller 20-25 min (stora muffins), kontrollera med en potatissticka om de är klara.

Cannes

Kategori: Allmänt

Lite bilder från årets Canne festival. Tänk om man bara kunde få klä sig så här o bli fixad varje vecka :D
Fast det måste nog bli tråkigt efter ett tag..tillslut kanske man uppskattar att se naturlig ut. Man vill alltid ha det man inte har!
Naomi..den människan åldras ALDRIG! Så snygg!!
Vad har hänt med Brad?? Sjuk stil haha
Cheryl Cole vad är det för päron du har vid midjan?? Men snygg är hon iaf!
Undrar om Lady Gaga någonsin tittar sig i spegeln innan hon ska ut och säger till sig själv "Damn I look good!"??
Love love love! Eva Longoria är alltid så jäkla snygg!! Jag bara älskar henne!!

Botox flickan

Kategori: Allmänt

Kommer ni ihåg att jag skrev ett inlägg om en 8-åring vars mamma spruta in botox i henne för att hon ska vinna skönhetstävlingar?

Nu har socialen tagit ungen från mamman medan hon är under utredning för misshandel. Thank you!

Ja det är hemskt att mamma och barn inte får vara tillsammans men detta är bara inte normalt...

Dark and Bright

Kategori: Allmänt

Min frisörska Chantelle var med på nyheterna igår. Det gällde entreprenörskap och"invadrarföretagare" som de har valt att kalla det. Sjukt ord men ok..Vi med utländsk bakgrund är iaf ett jäkligt driftigt folk och tittar man i Malmö är det fullt med företagare som är invandrare. De kommer till ett land och får inga jobb så självklart tar man då tag i det och skapar jobb till sig själv. För ingen vill leva på soc!

Men iaf Chantelle är en otrolig kvinna. Hon är ett år äldre än mig och driver en mycket framgångsrik hårsalong. Hon är grym och jag vill bara ge en liten shout out till henne :)

Rescue me!

Kategori: Allmänt

God förmiddag! Vilken mysdag..regn i massa ute..soffan, filt och en film hade varit prima nu!

Men istället får man sitta inne på kontoret och drömma sig bort!

Myslåt får ni nu! Rescue är morgonens ord :)

Välkommen till verkligheten!

Kategori: Allmänt

Jag kom precis hem nu från ett stormöte i ett område här i Malmö som heter Seved. Det är ett område som har stora problem med oseriösa hyresvärdar, alltså folk som bor i källare bland kackerlackor o mögel bland annat, kriminalitet, droger, segregation..you name it!

Detta område fick en rätt målad bild på programmet "Den hemlige miljonären"..tittar man på det avsnittet hade man aldrig satt sin fot i området.

Faktum är att trots alla problem så finns det väldigt många positiva krafter där. Folket! Folket är så engagerade och vill självklart leva i en miljö där de känner sig bekväma och där deras barn kan vara säkra. Så är inte riktigt läget idag men en dag kan det kanske bli det.

Jag gick till detta möte trots att jag inte bor i området för att jag vill vara med och hjälpa. Men när jag kommer från detta mötet så känner jag att jag nog inte riktigt kan göra så mycket. Jag bor inte i området, känner inte till människorna där och vet faktiskt inte vad jag skulle kunna bidra med. Det finns redan så många som är involverade och som gör en bra sak. Men jag kände mycket hat på mötet! Mycket frustration, mycket ilska, rädsla, rasism...

De har en idé om att de som bor i området ska böra trygghetsvandra. De vill därför införa en sms-tjänst så att man enkelt kan nå ut till alla som har anmält sig när det händer något så att de som har möjlighet kan ta sig till platsen. Genom att de går runt och syns hoppas de kunna få stopp på mycket som pågår. Då är det en kvinna som säger

"De här ungarna har alla föräldrar. Alla föräldrarna är arbetslösa så varför ska vi agera barnvakt åt de???"

Som jag koooookade när hon sa det! Klaga inte om du sedan inte vill göra något för att förbättra situationen! En utländsk kvinna som kände sig förolämpad reser sig upp och säger

"Jag jobbar från 6 på morgonen till 6 på kvällen, och det gör min man också!"

Just dessa meningsutbytanden fick mig att inse vilka problem detta området faktiskt har. Det räcker inte att polis, MKB, kommunen osv gör det de gör..det jobbet är bra men det är bara ytligt. Det är relationer och på gräsrotsnivå det måste jobbas på! Människor måste lära sig RESPEKT och hur man ska behandla varandra. Unga barn måste få uppmärksamhet från tidig ålder och känna sig uppskattade och värdefulla. Annars är det just dessa barn som efter några år kommer stå där och sälja knark, misshandla och våldta människor.

Det är ett så stort problem så jag vet faktiskt inte ens vart man ska börja..integration, skola, myndigheter..verkligen ett genomsyrat samhällsproblem där allt leder till varandra. Vart börjar det? Kommer hönan eller ägget först?

Här är lite skräckbilder på hur folk faktiskt lever i det området...och detta är som sagt byggnader där folk lever..det är inte tomma förfallna fastigheter.



Hade du velat komme hem till detta varje dag?? Hur hade du mått??

Malmö, Bo01, Västra Hamnen, Limhamn och Bunkeflo i all ära men..

VÄLKOMMEN TILL VERKLIGHETEN!

Måndag!

Kategori: Allmänt

Måndag igen...dags för att jobba! Wihoo! :) Jag hatar måndagar men av någon anledning känns det lite lättare när man vet att man inte har så mågna måndagar kvar :)

Ska berätta om min helg sen när jag kommer hem! Just wanted to say hi och bjuda på en låt med en passande titel! (Texten inte lika passande för jobb..beror på vad man har för jobb :P )

I remember me

Kategori: Allmänt

Jennifer Hudson is back!

I remember me, I remember mer. It don't matter where I go, what I'm told, I remember me!

Söndag morgon

Kategori: Allmänt

Söndagmorgon och jag är vaken! Hade gärna somnat om igen men nope nu är jag vaken och tittar på Dr Phil haha

Antar att Sverige inte vann igår? Somnade medan de räknade upp poängen och vaknade av att Azerbadjan sjöng. Ja den var la bra den låten..

Nästan bara sju veckor kvar tills vi sätter oss i bilen och kör ner till Afrika! Läängtar!! Ska bli super duper!

Eurovision

Kategori: Allmänt

För första gången på mååånga år tittar jag på Eurovision! Och bidragen hittills är ju faktiskt helt ok...ingen som jag säger OMG till ännu...men det är väl för att de har tjugo tusen tävlingar innan man kommer till själva Eurovision.. KASST!

Men iaf..När Eric Saade uppträdde (han gjorde ett bra jobb!) så får jag ett sms av min kompis

"Ser du vem Eric Saade liknar?? DIN BROR"

Haha och det tycker faktiskt jag också att han gör! Min skitsnygga lillebror :D

Tycker inte ni?? (Fast min brorsa är så klart snyggare!)

New frill

Kategori: Allmänt

Har varit o klippt mig idag. Skittråkigt när man ska låta håret växa inför bröllopet...jag kan ju inte klippa några roliga frisyrer över huvudtaget! Men bara två månader kvar o sen ska jag gå loss haha

Men snacka om att mitt hår behövde denna klippning!! Mina toppar var såååå slitna! Nu ser det fräscht, tjockare o nice ut igen :)



Är det bara jag eller är det lite Rachel frisyr över det hela?? haha

Sjukaste på länge!!

Kategori: Allmänt

Asså detta måste vara det absolut sjukaste och stördaste jag har hört på länge! Folk har fan inga gränser!!

En mamma ger sin 8 åriga dotter BOTOX!!!!!!! För att vinna skönhetstävlingar!!!!! Dottern har "skrattrynkor" som mamman vet att hon är missnöjd med fast än hon inte har sagt något själv..WHAT!? Inte nog med det..hon vaxar sin dotter också för att hår inte är kvinnligt...

Heelt sjukt att denna kvinna för det första får tag på botox via nätet, eftersom ingen läkare vill göra detta på barnet, hon provar det på sig själv först och sen ger hon dottern...Jag hoppas socialen kommer och tar denna flicka bort ifrån mamman och att hon får fängelse för misshandel..detta är bara sjukt! Hon är ju psyk.

Nån som tycker detta är normalt!?

Nu är det gjort!

Kategori: Allmänt

Nu har jag gjort det! Mitt stora beslut som jag berättat om var att jag skulle säga upp mig från mitt jobb. Eftersom jag var sjuk måndag och tisdag så blev d-dagen idag. Så tills jag får ett nytt jobb är jag lyxhustru :)

Det är rätt intressant en sak som en kollega på jobbet sa. Så fort man säger att man är arbetslös så får man en stämpel att det är något fel på en etc etc..men ingen tänker på att det finns vissa som faktiskt valt att lämna sitt jobb av olika skäl. Jag är den sista personen som skulle välja att gå utan arbete..men i detta fallet hade jag mina väldigt goda skäl och även då var det inte ett lätt beslut! Men det känns skönt..känner mig lättad!

Och jag är inte orolig för att gå arbetslös länge..senast idag ringde de från en tjänst jag sökte imorse haha Jag sökte den och de ringde två timmar senare. Så förr eller senare får jag ett jobb som jag kommer trivas med och må bra av :)

Jag har ju inte ätit mat sedan i söndags så därför blev min premiär av mat på Elysée haha. Träffade min syster så gick vi o ät där. Det blev lax idag..jag åt inte ens halva och jag är DUNDERMÄTT!! Rädd för att börja spy igen..haha

Magsjuk!

Kategori: Allmänt

I söndags sa min kropp stopp till något..det innebar ca 6 timmar oändlig spya och mycket mer...fy fan! Men som tur är har jag Hassan vid min sida som tog väl hand om mig :)

Efter att vi såg Fast 5 så blev jag o Hassan helt sålda på Brasilien. Vi funderar nu på att åka dit på bröllopsresa.

Men jag har noll koll på Brasilien! Någon som har varit där och har tips på platser, hotell etc??

Fast and the Furious 5!!

Kategori: Allmänt

Vilken bra lördag! Kl är 22 och jag är hemma. Say what? När hände det senast?? haha Men rätt skönt faktiskt..har haft en lång men härlig dag!

Åkte till Helsingborg och träffade Hassans syster och barnen. Vi åt sen gick vi till vårt favvoställe Pistachia och åt glass o sen fick barnen leka av sig i parken. Mycket mysig dag!

Nu på kvällen såg vi Fast and the Furious 5...LOVE LOVE LOVE!!!! Ni måååste se den! Så sjukt bra! De andra uppföljarna har inte varit så bra som ettan var men denna var minst lika bra som ettan..kanske till och med bättre! Men om ni ser den på bio..gå inte förns efter eftertexterna..there's more!!

Han visar att glassen är kall






Coolingarna är trötta efter nån timmes lekande!


Nu fick vi prova med barnstol i vår bil också..funka bra så nu vet vi att vi kan ha barn i denna bilen haha

Beslut

Kategori: Allmänt

Jag har tänkt och tänkt...och tänkt lite till. Jag har nu kommit fram till ett beslut som är ganska stort...eller egentligen inte kanske men för mig är det stort och ett viktigt beslut.

Jag kan inte tala om vad det är nu men gör det i början på nästa vecka. Är lite nervös för att tala om detta för berörda personer...hur ska man säga det? hur kommer de ta det? kommer det bli krig eller kommer det sluta på ett bra sätt? hur mycket ska man säga och hur mycket ska man hålla för sig själv?

Vet inte..men jag har iaf bestämt mig att ett avslut är det bästa för mig just nu! Jag har så mycket annat i mitt liv som glädjer mig och som borde göra mig lyckligare än vad jag är! Därför ska det som drar ner mig bort så att jag kan njuta av allt jag har framför mig och slippa ha ångest varje dag!

Ledig!

Kategori: Allmänt

Idag är det torsdag så jag är ledig! Gött!! Älskar numera torsdagar haha

Jag kolla på Americas Got Talent och såg två tjejer som jag föll för! De är skitduktiga magdansöser och man vill bara se mer när man ser de!




Gonatt!

Kategori: Allmänt

Gonatt peeps..nu ska jag gå och vara lite social med min man :) Har varit i min egen värld idag och knappt sagt några ord till Hassan. Vi tog en liten runda förut..myspys. Vi köpte med oss Chai Latte och sen åkte vi bara runt med musik på..så skönt att kunna vara tyst med en person utan att känna att det är pinsamt. Och det är ok att vara tyst!

Älskar Hassan!!

Onsdag = Rödspetta

Kategori: Allmänt

Citronpanerad Rödspätta Tid 20-30 min



Ingredienser
Rödspättafilé ca 4 filéer
Citron ½ st
Blomkål 1 st
Gröna ärtor ½ pkt
Färsk persilja 2 msk finhackad
Mixsallad ½ pkt

1. Sätt ugnen på 225 ̊, skär blomkålen i mindre buketter och lägg i en ugnsfast form. Häll på olja, salt, peppar och ställ in i ugnen ca 15 minuter.
2. Riv citronskalet av citronen. Blanda salt, peppar, mjöl, persilja och citronskal på ett fat. Vänd filéerna i blandningen. Stek dem i smör på ganska låg värme tills de precis är genomstekta.
2. Koka upp vatten och tillsätt ärtorna och låt ligga ca 3 min. Häll upp salladen i en skål och tillsätt de varma ärtorna. Ringla över olivolja.
3. Pressa citronsaft över spättafiléerna och servera med blomkålspotatisen och ärtsalladen.


Resultat:
Denna rätten var ok..varken mer eller mindre! Fisken vi fick var inte särskilt fast så det kändes lite mer som en fiskröra haha. Smaken var inget wow..citronen var väl det som gjorde att det kändes fresh. Blomkålen var dock överraskande gott..

Summan av kardemumman: Jag kommer nog inte göra om denna rätt!

Anonym frågar, jag svarar!

Kategori: Allmänt

Jag fick en fråga idag utav någon som läser min blogg men vill vara Anonym.  

"visst läste du politices kandidatprogrammet? :) är du färdig nu? vad tyckte du om programmet och vad gör du nu/vill arbeta med i framtiden? tacksam för svar :)"

Anonym här ska du få ditt svar, det kommer bli en liten uppsats! :)

- Ja jag har läst politices kandidatprogrammet.

- Nej jag är inte färdig. Jag har några poäng kvar att ta och det är alltid det sista som är svårast att få klart! Efter att jag gjorde min praktik på sveriges konsulat i Los Angeles så fick jag ett heltidsjobb. I vissas ögon var det dumt av mig att ta det eftersom att det fick effekten att jag inte är klar med min examen men för mig har det varit mer givande. Tack vare att jag har jobbat har jag hittat mer vad jag är bra på och faktiskt borde jobba med! Men jag förespråkar så klart att bli klar med sin examen innan man börja jobba för sen blir det svårare och svårare!

- Vad jag tyckte om programmet. För mig passade det programmet som handen i handsken. Jag är en person med mycket åsikter och med ett sådant program får man inte bara vädra sina åsikter utan man lär sig mycket under tiden. T.ex har man lärt sig att se för- och nackdelar med i stort sett allt. Om jag tidigare hade väldigt starka åsikter som jag höll fast vid om vissa politiska saker kan jag idag säga "jag tycker så här men jag kan också förstå att det inte är så för att..."

Man har också skolats in i det klassiska politiska, var övertygad och övertyga de som inte är övertygade. Vi hamnade i scenarior där vi skulle försvara saker som vi kanske inte alls tror på. Då gällde det verkligen att hitta saker som man kan trycka på och vända till ens fördel och sedan bara mata tills alla andra tycker att man har rätt haha. Skitkul tycker jag! Alla seminarier vi hade var lätt det bästa med utbildningen! (Trots en del djävulsföreläsare haha)

Tack vare utbildningen fick jag också möjligheten att göra min praktik på Sverige Generalkonsulat i Los Angeles. Tiden på konsulatet var en oerhört givande tid. Där släpptes allt det teoretiska som jag läst och de byråkratiska procedurerna var vad jag fick lära mig. Det halvåret var nog mer givande än 2 år av mina studier. Även om det teoretiska alltid är bra så är det ju faktiskt det praktiska man måste lära sig. Så det borde universitet ta till sig mer. Bara för att man har en examen från ett visst program innebär det inte att man har den kunskap som krävs för att göra ett bra jobb!

- Idag jobbar jag som Projektkoordinator. Förutom det så är jag aktiv i Socialdemokraterna. Jag har suttit i Fritidsnämnden och idag sitter jag som nämndeman i tingsrätten i Malmö. Samhällsfrågor och att jobba mer med utveckling och människor är något som jag kommer vilja fortsätta jobba med i framtiden. Integration och ungdomar är två områden som ligger mig varmt om hjärtat! Men jag är en väldigt driven människa som vill göra så mycket så jag kommer aldrig bara syssla med en sak utan jag kommer nog ha många bollar i luften ett bra tag framöver :)

Så..där fick du ett svar som inte var det kortaste haha

Webbläsarna är kaos!

Kategori: Allmänt

Finns det nån webbläsare som fungerar 100% med bloggen!?!?

Med Internet Explorer så är bloggen flyttad till vänster..jag ser alltså inte mitt vänstra fält för allt är flyttat. Så jag laddade ner Chrome.

Ja då såg ju bloggen ut som den ska..men då kan jag helt plötsligt inte skriva med mellanrum mellan styckena!? Utan då är allt ihoptryckt...får spel!

Ska skapa mig en egen webbläsare....

Blev ingen mat idag som sagt för vi skulle äta gårdagens mat..men Hassan åt det till lunch.. så blev Ikea pizzor!

Yazzmania recenserar

Kategori: Allmänt

Mat i veckan. För några dagar sedan så köpte jag en deal på Letsdeal som var att för 199 kr så får jag hem en kasse mat som ska räcka för fem middagar för två personer från Mativeckan. I vanliga fall kostar det 645 kr så jag tänkte att vi provar! Det speciella med detta var också att det var GI recept. 

Idag fick jag alltså hem maten. Det kommer via bud så 18:30 ringde det på dörren och där var min leverans!

Denna vecka kommer jag alltså att recensera recepten och jag ska se om det på en vecka ger någon större effekt med GI. GI innebär att man skippar kolhydradter i stort sett. Man behöver inte räkna kalorier osv utan man äter tills man är mätt. Jag vet att man måste ju göra detta längre än en vecka men vi kör en vecka och ser vad det ger!

Detta är vad som fanns i veckans påse
Det jag direkt kan säga är att det inte är värt 645 kr om man ska vara lite ekonomisk! För 199 kr däremot så är det definitivt värt det! Och äter man inte gris som i mitt fall, är vegetarian eller något annat liknande så bör man heller inte göra detta. Man kan inte välja vad som finns i påsarna så det kan slinka med blandfärs, bacon osv. Det innebär att man ändå måste köpa till sig det mest grundläggande. Men återigen för 199 kr så ja, go for it om ni ser ett liknande erbjudande igen!

Dagens recept. Dubbelt, räcker två dagar. Tid 20-30 min

Persiljebiffar med gräddsås




Ingredienser
Nötfärs 600 g
Matlagningsgrädde 2,5 dl
Färsk persilja 1/2 dl hackad
Avokado 1 st
Mixsallad 1/2 pkt
Paprika 1/2 st
Champinjoner 150 g
Vitlök 2 klyftor
Sockerärtor 1/2 paket

Lägg färsen i en stor bunke och blanda ner 1 st ägg, 2 tsk salt, 1 krm svartpeppar, hackad persilja och 0,5 dl matlagningsgrädde, pressa därefter ner 1 st klyfta vitlök och blanda till en jämn smet.
2. Gör en sallad, kärna ur ½ paprikan och skär i mindre bitar, skölj och skiva
champinjonerna. Skölj och halvera sockerärtorna. Halvera och kärna ur avokadon skär därefter i skivor. Blanda med mixsalladen och ringla över olja, smaksätt med salt och peppar.
3. Forma biffar (ca 2 st/pers) av smeten. Fukta händerna med vatten så blir det lättare att jobba med smeten.
4. Smörstek biffarna i en stekpanna, ca 5-6 minuter på varje sida. Stek dem i omgångar och lägg över dem på ett serveringsfat, beroende på hur stor stekpanna du har.
5. Efter sista stekomgången, häll resten av matlagningsgrädden i stekpannan, tillsätt soja och låt koka upp. Lägg över alla biffarna på fatet och häll över såsen. Klipp gärna över lite färsk persilja.
6. Servera biffarna tillsammans med salladen.
1. Lägg färsen i en stor bunke och blanda ner 1 st ägg, 2 tsk salt, 1 krm svartpeppar, hackad persilja och 0,5 dl matlagningsgrädde, pressa därefter ner 1 st klyfta vitlök och blanda till en jämn smet.
2. Gör en sallad, kärna ur ½ paprikan och skär i mindre bitar, skölj och skiva
champinjonerna. Skölj och halvera sockerärtorna. Halvera och kärna ur avokadon skär därefter i skivor. Blanda med mixsalladen och ringla över olja, smaksätt med salt och peppar.
3. Forma biffar (ca 2 st/pers) av smeten. Fukta händerna med vatten så blir det lättare att jobba med smeten.
4. Smörstek biffarna i en stekpanna, ca 5-6 minuter på varje sida. Stek dem i omgångar och lägg över dem på ett serveringsfat, beroende på hur stor stekpanna du har.
5. Efter sista stekomgången, häll resten av matlagningsgrädden i stekpannan, tillsätt soja och låt koka upp. Lägg över alla biffarna på fatet och häll över såsen. Klipp gärna över lite färsk persilja.
6. Servera biffarna tillsammans med salladen.

Resultat: Det blev faktiskt rätt gott. Hassan sa "Om det är så här nyttig mat smakar så är det jäkligt gott!" Så detta tipsar jag er om att prova!

Det blev över så att vi kommer äta det imorgon också då det skulle räcka för två dagar.

Tankar...

Kategori: Allmänt

Idag har jag tänkt väldigt mycket. Det gör jag iofs varje dag som alla andra människor men idag har jag en lite mer sån tänkardag. Om jag skulle summera mina tankar idag hade det nog sett ut ungefär så här..

- Jag måste göra nåt annat!
- Bin Laden död. Yeah right. Vem säger att man har dödat någon och sedan begraver de i havet??
- Jag måste göra nåt annat!
- 2,6 miljoner!?!?! För den enklaste brudklänningen i världen?? Hoppas det finns diamanter på den klänningen för att vara värd så mycket!
- Jag måste göra nåt annat!
- Kanske ska öppna ett dagis? Leka med barn, vara ute hela dagarna när det är sol. Soft.
- Eget företag..måste ta tag i det nångång! Bara snack o snack
- Bla bla bla..jag bryr mig egentligen inte om vad vi snackar om och säger mm och försöker verka engagerad.
- Varför ringer de inte???

Ja..det är i stort sett så mina tanker har sett ut idag! Förstår man inte sammanhanget så kan en del verka konstiga och ni kan säkert tolka in en massa saker i meningarna men be my guest :) Lite kul hur olika alla tänker och vad som är det första man tänker på när man läser någons kommentarer.

Jag väntar på att matkassen ska komma också..hoppas den gör det snart för jag är hungrig!!

Kaftan

Kategori: Style & Beauty

Jag får många frågor om hur de marockanska klänningarna ser ut så jag tänkte visa här.

Det heter Kaftan och är långklänningar som i min mening är otroligt vackra! De framhäver mycket av den kvinnliga figuren då man alltid har ett skärp i midjan som ger en snygg figur. Det är mycket brodyr och mycket färger. Me love it!

Det är sådana här klänningar jag kommer ha och byta mellan på bröllopet i Marocko.



Never again eggs..!

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag inte ska äta ägg för min mage klarar inte av det och ändå ska jag tvunget äta ägg....Jag var en sekund, EN SEKUND, från en katastrofolycka på grund av de äggen! För er som har sett SATC så var jag nära på att göra en Charlotte haha Det går inte att bädda in inlägget så ni kan trycka på länken så får ni se vad jag menar :D

http://www.youtube.com/watch?v=rZwoyMn435g

Man lär sig aldrig..jaja slutet gott allting gott :)

Nu är jag lite tired. Ska titta på nåt avsnitt av nåt och vila mina ögon lite!