yazzmania

Valet 2010 - du får bestämma

Kategori: Allmänt

Vad hade du haft för punkter inom ditt parti som du hade velat genomföra eller ändra på? Om du får tänka heeeelt fritt och för en sekund lämna det seriösa i politiken? Du behöver inte tänka på skatter, sjukvård osv utan bara sväva ut helt fritt.

Här är mina punkter:
- Införa Måndag som helgdag. Vi vet nu att jag inte gillar Måndagar någonstans och måndagar borde definitvt vara en ledig dag! Tre helgdagar istället för två!

- Siesta. Jag är heelt dödstrött efter lunch och har inte mycket kraft i kroppen att jobba för mina ögon kämpar inte emot gravitationen och vill ner. Siesta så man kan blunda en liten stund och vila kroppen!

- Skola, jobb allt börjar tidigast kl 9. Jag njuter av att sova och anser att vakna halv sju, halv åtta eller halv nio gör rätt stor skillnad även om det bara skiljer en timme! Kl 9 så har man fått lite extra sömn så man är fit for fight!

Haha jag inser nu när jag sitter och skriver att alla mina punkter är sätt att få lata sig på lite mer hahahah

Vad hade du velat införa??

                  

LeAnn Rimes

Kategori: Allmänt

is back!! Det var läääänge sen jag hörde nåt från henne! Det senaste jag kommer på är från Coyote Ugly...hon har säkert släppt en del i USA som inte har kommit vidare hit till Europa för hon är ju Country. Men jag såg denna video..gillar låten faktiskt! Lite uppiggande!!

Oriental Move

Kategori: Allmänt

Gör lite reklam för mina vänner som dansar i en grupp som heter Oriental Move. De hade en uppvisning på Malmöfestivalen till en låt som dessutom är en av mina favoritlåtar bland arabisk musik :)

Så för er som inte var där här får ni se :D

Tom hjärna

Kategori: Allmänt

Just nu är min hjärna rätt tom på annat än jobb...jag har inte riktigt varvat ner från jobbet ännu så måste nog göra det först!

Det gör jag bäst genom att titta på ett avsnitt av för tillfället The Gates. Jag börjar riktigt komma in i den serien nu!

Har folk nåt att tänka med!?

Kategori: Allmänt

Hörde en riktigt korkad anledning till att inte rösta nu på nyheterna:

Fråga: Ska du rösta i valet i år?
Svar: Nej
Fråga: Varför?
Svar: Jag är inte så intresserad av politik

Asså snälla....jag får spel...är du intresserad av ditt liv och din vardag då?!?!?! Ibland undrar jag om folk inte har något IQ alls. Att rösta innebär ju att välja hur du vill leva ditt liv! Hur du vill att ditt samhälle ska se ut. Att rösta är ingenting man gör för att man är intresserad av politik, man gör ett ställningstagande till vad man tycker är ok och inte ok.

Jag blir såååå irriterad när folk säger att de inte ska rösta och ger sånna dumma anledningar som, det händer ändå inget, jag är inte intresserad, jag pallar inte...KLAGA DÅ INTE PÅ ATT INGENTING HÄNDER!!!

Fine att man tar ställningstagandet att inte rösta, men då ska inte ett enda klagomål komma från den personens mun. Har man inte gjort något för att försöka förändra eller försöka behålla det som det är ska man inte komma sen och klaga på skatt, på a-kassa, på sjukförsäkring, att det inte finns jobb, INGENTING!

Suck och frustration! Det är vad jag känner just nu!

Din bil kan också flörta!

Kategori: Allmänt

Nu ni..nu kan ni sätta lösögonfransar på er bil också så de får de långa Maybeline ögonfransarna som alla vill ha! Haha helt roligt...bilen blir faktiskt mycket sötare! Tycker ni inte?

 

Värsta veckodagen

Kategori: Allmänt

Första plats till värsta veckodagen går till.....trummvirvel....MÅNDAG!!!! Hatar måndagar..jag är alltid extra trött på måndagar..förstår inte varför? Någon som kan förklara det?? Långt kvar tills det är helg också....suck....

Men solen skiner iaf, så något bra finns det med dagens måndag :)

Ha en bra dag allihopa, I'm off to work!

The Expandables

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från bion. Vi var o såg The Expandables som är Hollywoods version av Real Madrid! Alltså en massa kändisar, nästintill action legender, i samma film! Hur Dolf Lundgren lyckades platsa där vet jag dock inte...och hans namn i filmen är "Gunnar" hahahahah Riktigt Macho!!

Men filmen var faktiskt bra och definitvt värd att se om man gillar actionfilmer!


Älskar hösten!!!

Kategori: Allmänt

För då börjar alla serier igen!!!!

Idag kommer The City på Mtv 18.30

 

18.00 är det The Hills (sista säsongen)

                

Hur kassa man än må tycka att dessa serier är så älskar jag de! Tycker det är skitkul med allt som händer där!

Tyvärr missar jag dessa avsnitt idag för idag är det söndag och varje söndag är jag och Hassan hos hans syster! Love Sundays :D

Tjejkväll!

Kategori: Allmänt

Igår hade vi en mysig tjejkväll! Alltid skönt att äta god mat, efterrätt, godis, chips...allt man kan tänka sig som man kanske i vanligt fall håller sig borta från :P Bara vara tjejer och prata om allt sånt vi inte kan prata om när killarna är i närheten!

Så igår fick mina tjejer när de kom en jordgubbssmoothie och en liten present ;)



Vad innehåll presenten då???? Det vill ni allt veta va? ;) Det ville tjejerna iaf haha de kunde inte hålla sig!



Allt som en tjej någonsin behöver hahah En gullig äggkopp, vi måste ju behålla vår charm även då! En nyckelring med en lampa på, vi måste hålla koll på ALLT som händer! En Olive  Oil Shower gel, vår hy måste behålla dess lyster och vi måste se bra ut at all times!

Inget speciellt men en rolig grej :D Roligare att få öppna något ju!

Tjejkväll rocks och är ett måste då och då!

Är inte bowling som golf??

Kategori: Allmänt

Det kan man ju tro att jag tror iaf!! Vi var o bowla igår...och jag var ju minst sagt grym!! Jag vann över alla!! Kolla själva på poängen! För bowling är ju som golf, den som har lägst poäng vinner! GO YASMINA!!!!

Nej yasmina så är det inte.....och du suger!!! (Att jag suger är citat direkt från Azzi haha)

Ja men vill man gå en kurs i hur man INTE ska bowla så kommer man till mig iaf! Jag lovar att det är första klassens undervisning man får då!

Men Vijdan var underbart sötast då hon alltid hejade på mig och gav mig fina ord istället för nedsättande och sårande ord...haha

Jag gav Hassan en lite utmaning. När det var hans tur sa jag: Om du får strike nu så kommer vi gifta oss!

Alla skrattade och tänkte..ok you just jinxed yourself! För vad är oddsen att han får en strike just då?

Hassan tar upp klotet, skrattar lite och går iväg...klotet rullar, rull rull rull.............STRIKE!!!!! Så antar att det blir ett bröllop ;)

Yasmina aktiverar sig!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag till pildammsparken mellan 13-16. Miljöpartiet ska ha nån sån grej där de vill visa att man kan använda grönområdet i Malmö för att aktivera sig! Så de har bjudit in en massa och jag och tre till ska tävla i socialdemokraternas lag...Hope we win!!

Någon som träningsmänniska har byggt upp hinderbana och grejer hahah...kom dit om ni vill se mig svettas!! haha

Thank God It's Friday!!

Kategori: Allmänt

Fick mig att tänka TGI..kyckling...barbecue sås..mmmm Det var länge sen vi var där!! Men jaja det var inte det jag skulle skriva!

Kom precis hem från jobbet. Betyder det att man ska sluta jobba? NOPE, det betyder bara att jobbet fortsätter fast på andra sätt och jag får inte betalt för det haha Imorgon är det tjejkväll här, mycket dajligt (lita danska kan jag haha..tror det är danska..haha) MEN eftersom jag har lite att göra imorgon från 13-16 så kommer jag inte hinna städa något då så därför måste jag göra det NU!

Måsten för att städa:
-Bra musik (Har ni tips??)
-Inte tänka
-Bara köra på!
-Ett rum i taget!

Sen om en timme när allt är klar kommer jag vara sååå nöjd att jag har städat nu (samtidigt som jag tänker "Varför har jag skjutit upp det hela veckan?") Men så är det när man jobbar..man orkar faktiskt inte göra allt varje dag!!

Här får ni nåt jag kommer lyssna på medan jag städdansar! Ge mig andra förslag ;)


Good ol' times!!

Kategori: Allmänt

Såg att en kompis till mig hade postat en video med The Moffatts på facebook..asså jag ville dö haha Jag var heeelt kär i dessa killar när jag var liten haha Jag och mina tjejkompisar var så sålda på dessa killar och deras låtar! Blir helt glad när jag lyssnar på denna låten!!

En tjej färgade till och med sin lugg blond precis som en av killarna har det haha...det var härliga tider! De hade en uppvisning på Ikano huset i Linköping. Min pappa tog oss dit, söta små tonårstjejer som vi var. Och vi älskade varje sekund av att få se våra idoler där uppe! Haha jag fick nog till och med några tårar...! De har en annan bra låt som jag hörde nu när jag letade efter deras låtar. Det är den andra videon här nere ;) Den heter I miss you like crazy. Jag har inte hört den låten på ååååår, och då snackar vi typ 13 år och jag kan fortfarande texten!! Helt sjukt!

Enjoy och kom ihåg de bra stunderna i era unga år då bekymmer inte existerade utan bara glädje, musik och drömmar!!



Förbjuden frukt

Kategori: Allmänt

Så nu har jag kommit hem från jobbet och är som vanligt vrålhungrig! Vi ska iväg till Hassans mamma och äta lite senare så jag tänkte att jag lagar inte nån mat och äter för vi ska ju äta där..MEN jag tar en macka. Jag tog en macka och sen åt jag en avokado..det passade perfekt för nu är min mage lugn igen men inte för mätt!

Men så är det något som skriker på mig...där borta...mina ögon riktar sig mot lådan med allt gott gott!! Sådant som jag faktiskt inte ätit på lääänge..(helgen, men det är länge för mig!!)...I shouldn't, I shouldn't, I shouldn't...but I DID!!!

Kunde ju inte hålla mig...haha men jag tog faktiskt bara två dumle..det är inte så farligt tycker jag!! Haha..ni får hytta med fingret nån annan gång för nu ska jag kolla på ett avsnitt av The Gate!

Tidig födelsedagspresent!

Kategori: Allmänt



Min lilla Hassan är så söt! Han visste att det inte går att överraska mig till min födelsedag, och han ville ta tillfället i akt att köpa en telefon jag typ tjatat efter ett tag haha Men jag anser ju att jag inte behöver någon för jag har en ny, som är jättebra och den fungerar till allt jag behöver. MEN Hassan är som sagt så söt som han är så han insistera på att jag skulle köpa den telefonen jag ville ha, Nokia E71 (Även fast han och alla andra tycker den suger).

Men medan jag stod där i affären och tittade på telefonerna och tänkte..jag behöver ingen telefon, jag har en! Så hittade vi den nya Sony Ericsson Aspen. Den är tydligen en Green phone också..haha finns sånt nu! Den är gjord på återvunnet material eller nåt..I don't know. Men det är en Business phone! Och den är snygg! Men jag fattar den inte....

Så nu ska jag sätta mig och leka lite med min mya fina telefon! Det är den vita jag har ;)

(Och ja Hassan köpte en ny också :P )

Commander

Kategori: Allmänt

Jag älskar Destiny's Child av hela och halva mitt hjärta. Dock är det bara en av de som slagit riktigt stort...hmm undrar vem..! Men Kelly gör sina försök till att också slå och på senaste tiden har hon slagit ihop sig med David Guetta för att prova på House genren!

Denna låten gillar jag men när jag såg videon gillade jag låten ännu mer! Älskar koreografin! Gillar när det är hård och markerad koreografi som det är i denna...Det är bara att ställa sig framför spegeln och träna så har man den inne också :D

Why oh why?

Kategori: Allmänt

Varför måste man vara så trött och hungrig när man kommer hem...bland det värsta som finns!! Man orkar ju ingenting då...måste hitta något bra som gör mig pigg...något lagligt! :)

Ska fixa lite hemma och sen blir det nog ut en runda till Malmöfestivalen och NRJ in the Park. Måste ju trängas med alla fjortisar och minnas de dagar man själv var en!! :D

Powerwalk all night

Kategori: Allmänt

Så duktig jag är! Och Hassan :) (Det var iofs han som drog ut mig!) Istället för att spendera mina sista vakna timmar framför tvn har jag och Hassan varit ute och powerwalkat. Klapp på axeln till oss!

Men det var rätt nice. Under promenaden hann vi med rätt mycket! Jag hann träffa min syrra och en kompis vid ett fik, jag hann hitta två nya ställen jag gilla, få skratta, lära mig människoslalom (det är malmöfestivalen så det kryllar av folk i stan!) och motion! Min kompis är lite störd..hon frös så hon tyckte det var en bra idé att ta med sig filten från fiket..hahah..Ta på dig mer kläder istället!!

Jag såg en ny butik med snygga inredningsgrejer på möllan, LW hette den. Och så hittade jag en salong bakom Lilla Torg som hade så sjukt fin inredening!! Blev heeelt kär! Speciellt i disken som de hade i mitten..se själva! Helt marockanskt inspirerat med mosaik o grejer..



Nice va? Hade det inte varit för att jag älskar min frisörska och tycker hon är bäst så hade jag gått dit för att det är så snyggt!

Men nu mina vänner..nu är det dags för något som ni vet att jag älskar! Soova!

Vi ses imorgon! Ciao ciao!

Who dated who?

Kategori: Allmänt

Haha hittade på msn.se bilder på kändisar som har dejtat varann men som vi har glömt. Vissa blev jag bara " huh!?" av. Tom Cruise och Cher...Say what???




Haha sånna gamla bilder...Men i Hollywood har väl alla dejtat alla så de har väl gått runt? haha

Hmmm

Kategori: Allmänt

Ja...just nu är det tomt i mitt huvud!

Vaknade lite för sent..bara för att jag planerade att gå upp tidigare..så det var ju kul! Man ska aldrig planera att gå upp tidigt för då vaknar man sent...bara så ni vet :)

Måste nog däcka lite framför tvn nu..!

C ya later alligator!

Återinförandet av traditioner

Kategori: Allmänt

Jag har återinfört en mystradition jag alltid haft..nämligen te på kvällen, myspys med mig själv framför antingen datorn, tvn eller vad jag kan känna för då :)

Och det gör jag just nu, gott te..lite dator, facebook o annat..Bara njuter av kvällen och tanken på att jag snart ska få SOVA.

För er som inte vet så älskar jag att sova, och jag älskar min säng! Jag brukar prata med min säng :) Vad brukar jag säga då? Jo jag brukar säga:

"Heeeej sängen!! Jag har saknat dig!! Du är så underbar! Och heeej kudden! Jag har saknat dig också!!"

Jag brukar ibland tänka, och har sagt det några gånger, att vad synd att jag inte kan vara vaken medan jag sover så jag får känna hur skönt det är att sova! Enda gången man känner det är ju när man precis håller på att somna in. Men tänk att få njuta av det heeeela natten! Då hade det inte gått så fort heller för åtta timmar är ändå åtta timmar.

The miracle of snooz tar vi i nåt annat inlägg :)

Får jag be om lite mer vatten?

Kategori: Allmänt

Mmm...mina kära skor, tygskor, har mer vatten i sig än hela Atlanten...Varför? För jag gick hem i regnet! Och nej det är ingen överdrift för alla som tänker "Som hon överdriver". Då kontrar jag med att säga, det är en underdrift! :D

Och för er som tycker vi har långa köer i Sverige (Hassan klagade på det idag när jag pratade med honom)..eller i LA för den delen (Där kan man stå några timmar!) så kolla in detta!

TIO MILS BILKÖ IN MOT PEKING


 
Heeelt absurt! Lastbilscahufförer har fått sitta där i en vecka för att få komma in i Peking! Varför? De håller på och bygger om vägen..haha...och det ska pågå i en månad!! Jag ska tänka till nästa gång jag klagar på att det tar fem minuter extra pga ombyggnad!

De dansande pojkarna

Kategori: Allmänt

Igår såg jag en hemsk dokumentär om Afghanistan där de köper pojkar och låter de klä ut sig som flickor för att dansa för män, som sedan kan betala för att ha sex med de. Se dokumentären!!

Helt sjukt att sådant pågår. Och som vanligt lever vi i vår lilla bubbla och är helt omedvetna om de hemska sakerna som händer!

Baby Shower

Kategori: Allmänt

Idag har vi firat vår underbara Lili och hennes blivande lilla Nikolina med en Baby shower. (Medan jag satt där tänkte jag..stackars Miki, hennes fästman, borde vi inte fira honom också? haha) Men iaf, idag handlade det om Lili!

Det var jättetrevligt att ha lite girls time alone och snacka, äta god mat..äta being the keyword.. haha och bara ha det mysigt :)

Lili fick lite presenter men den gemensamma presenten blev ett mammahalsband från Thomas Sabo. De har riktigt fina smycken och klockor! Gå in och kolla på hemsidan http://shop.thomassabo.com/sweden/ Eller leta upp en butik och gå in i kolla!

I övrigt fick jag några BAD NEWS! Jag är lite ledsen över det...och äcklad! Jag fick höra att dem jag går och vaxar mig hos, som jag för övrigt är jättenöjd med, återanvänder sitt vax!!! Och en tjej har fått svinkoppor pga det...Suck...nu måste jag hitta en ny salong ju, och det är inte världens lättaste!! (Borde jag avslöja salongen eller ska jag hålla det för mig själv?)

I-landsproblem men ändå problem...haha Aja c ya, don't wanna be ya!!

                  

Nicki Minaj - Told you so!

Kategori: Allmänt

Sa ju att Nicki Minaj snart kommer ha eget! Here it comes :)

Dikt till min vän!

Kategori: Allmänt

Ingenting är som det en gång var

Var är allt som mig en gång bar?

Bar mig genom livets väg

Väg till lycka, väg till sorg

Sorg kom ikapp mig, lycka försvann

Försvann genom fönstret som en gång visade mig solsken

Solsken, kommer det tillbaka?

Tillbaka den ska hitta sin väg

Väg till lycka, väg till sorg

Sorg försvinner och lycka hittar sin plats

Plats i ett leende, plats i ett barn, plats i vänskap

Vänskap är svårt att förstå

Förstå vem som är fiende vem som är vän

Vän är du

Du är ingenting som det en gång var

Var ska jag finna allt som mig bär?

Bär mig gör du

Du är ingenting som det en gång var

Dear friend

Kategori: Allmänt

Detta är till min vän som just nu behöver allt hon kan få!!

I'm here for you!

I natt jag drömde...

Kategori: Allmänt

om min bröllopsklänning! Den var sååå fin och jag HATAR att det inte går att spela in, screenshot, printa ut, vad som helst, sina drömmar...tänk om jag hade kunnat ha den på bild så hade jag enkelt nog kunnat gå och få den uppsydd. Har inte sett en liknande klänning någonstans men jag kan inte riktigt beskriva den heller..Ser den framför mig nu men vet inte hur jag ska beskriva den.

Så jag gick in på en bröllopssida och kollade runt på deras klänningar. Hittade INGENTING som ens kom i närheten av klänningen i min dröm. MEN jag hittade lite annat fint :) Idag verkade mitt öga fastna för den mer enkla modellen. Klänningen i drömmen var dock såå långt ifrån enkel man kan komma haha..men här får ni se två stycken! :)


Fin fin present!

Kategori: Allmänt

Här kommer min fina present som jag fick av mina kollegor från mitt förra jobb. Älskar den! Marockansk tallrik i stort format som jag ska använda som prydnad :D

TACK!

Family day

Kategori: Allmänt

Idag har varit en dag som baaara handlat om familjen! Riktigt nice :) Jag skulle ta Namir till folkets park så han kunde få åka lite karuseller och ha kul när han är i Malmö och hälsar på oss! (Han är 3,5 år så han behöver stimuleras :) ) Precis när vi skulle åka ringer Hassan och säger att han slutat tidigare så han joinar oss! Mycket roligt för Namir att ha farbror Hassan med också :)

När vi är där är Vijdan och hennes underbara brorsbarn där också så vi slår oss samman och njuter av en trevlig dag tillsammans! Barnen klickade också så det var skönt!

Namir gillade denna karusellen så mycket och ville åka med oss båda varsinn gång så det blev två turer på denna!

                       

Helg..

Kategori: Allmänt

äntligen helg! Vilken vecka..jag är heelt utpumpad! Men i helgen händer många roliga saker :D Idag ska jag träffa mina småttningar o Hassans syster o mamma, mycket nice! Kanske ta med barnen till lite karuseller eller nåt?

Men iaf..jag tänkte tipsa om en ny vampyrserire!! som jag har börjat titta på. Eller ja..jag har sett ett avsnitt haha men det verkar bra! The Gates heter den. Ok det är inte som Twilight..eller vampire diaries..men den kan kanske komma som trea?

Låten den har i första delen låter lite som Desperate housewives haha..but it's not!

Reminiscing Sommaren!

Kategori: Allmänt


Music news

Kategori: Allmänt

Luda är tillbaka med ett "nytt" album. Jag säger "nytt" för jag har haft albumet ett tag men det är hans senaste.

Nicki Minaj som är med på låten är ÖVERALLT nu! Hon har ett hörn med i typ alla låtar som släpps nu! Får se när hon kör helt solo!

Här får ni Ludacris med Niki - My chick bad

Yasminas bokklubb

Kategori: Allmänt

Här kommer ett tips på en mycket bra men hemsk bok! Det var några månader sedan jag läste den och jag har rekommenderat alla att läsa den boken sedan dess!

Den heter Traisg av Shy Keenan och handlar om den hemska sanningen där barn blir utsatta för sexuella övergrepp, misshandel och gud vet vad utan att omgivningen, samhället, myndigheterna bryr sig. Och hur de lyckas skylla på barnen att det är deras fel att det händer...

Denna boken är en sann historia och hon som skrivit boken blev utsatt för så många hemska saker i hennes barndom. När hon blev äldre gick hon till BBC med hennes berättlse som då gjorde undercover reportage och intervjuer med dem som har förgripit sig på henne. Denna dokumentären kan man hitta och se, vilket jag gjorde direkt efter jag läst klart boken!

Läs boken, bli upprörd och försök göra något för att förbättra den värld vi lever i! Det räcker inte att skaka på huvudet och tycka det är hemskt. Vi alla måste agera för att något ska hända!

                                    

Vilken dag!

Kategori: Allmänt

Snacka om en dag full av träning för flexibilitet, ändra planer 180 grader, stressa lite (läs MYCKET) grann, huvuden som snurrar...sjuk dag haha Men det är väl kul också..nu är jag hemma och är heeeelt slut.

Blah...kom på nu att jag tvättar också..hade ju totalt glömt det haha

I am so having a relax day at home!!

I was wondering..

Kategori: Allmänt

Fin låt som dök upp i mobilen som jag tänkte dela med mig..lite sorglig dock men det gör inget! Ibland måste man deppa till det även fast man inte är deppig :)

Vad är oddsen?

Kategori: Allmänt

Haha glömde en sak som hände idag. Alltså ibland är världen bara så miniliten! Eller malmö, eller vad man nu vill säga!

Jag stod på bussen och ser en tjej som sitter med sin Iphone. Fanns inte så mycket annat att titta på så självklart fastnade mina ögon på hennes mobil och vad hon sysslade med. Vad ser jag då? Min kompis namn, Aryos Mushin. Haha hon var inne i sina meddelanden och hade meddelanden från honom. Vad är oddsen??

Aryos, you can run but you can't hide! haha

Underbara barn!

Kategori: Allmänt

Efter jobbet åkte jag till Påarp för att träffa mina små ögonstenar Namir och Arib. De är så gulliga som hade frågat efter mig hela dagen, Hassan åkte dit på morgonen för att hjälpa hans syrras man med taket. De blev såå glada när de såg mig komma in haha Namirs söta ansikte bara sken upp med ett stort leende och Arib blev som vanligt glad också.

Arib var hur gullig som helst när jag skulle tömma diskmaskinen. Han följde med mig och så tänkte jag att jag måste aktivera honom innan saker börjar dras i och gå sönder eller nåt, så jag gav honom en plastskål och sa åt honom att ta den till köket. Det gjorde han gladeligen och kom springande tillbaka och sa "Atini" (Ge mig på arabiska). Så jag gav honom en till och det ledde till att han sprang allt vad han kunde till köket och sprang så snabbt hans söta små ben kunde ta honom tillbaka till mig och sa igen "Atini". Min lilla hjälpreda :D Hoppas han är lika hjälpsam när han blir stor!



Last day at work!

Kategori: Allmänt

Idag var min sista dag på mitt gamla jobb får man väl kalla det nu! Blandade känslor! Kommer definitivt sakna allt skratt, flum och annat roligt som hände där haha Verkligen en klass arbetskollegor för sig :D

De var så söta som köpte mig en liten present, eller liten var den inte! En marockansk tallrik från marrakesh, jättefin! Jag ska ta en bild på den sen och visa :D Tack så mycket!!

Men nu är det on to new stuff and new challenges!

Vänner

Kategori: Allmänt

Jag sitter och tittar på Vänner och jag bara ÄLSKAR Joey haha

Joey, Chandler, Phoebe och Monica går in i Monicas rum för Ross ska berätta för Rachel att han inte kan träffa henne mer pga hans fru Emeilie...(Han sa Rachels namn istället för Emelies på bröllopet)

Sist de alla satt i rummet pga ett bråk mellan Ross och Rachel, We were on a break - bråket, blev Joey så hungrig att han åt Monicas vax. Så han gömde en låda med snacks o annat göttigt ifall det skulle hända igen. Vilket det gjorde!

Så de öppnar lådan och kollar vad som finns:

Chandler: Condoms!?
Joey: We don't know how long we're gonna be here! We might have to repopulate the world!
Chandler: And you think condoms is the best way to do that!?

Hahah

Joey är bäst!

Kvinnor smartare än män?

Kategori: Allmänt

Kvinnor och män behöver lika mycket sömn

Törnrosa bör inte väckas av sin prins – utan av sig själv. Kvinnor som sover fem timmar eller mindre per natt löper större risk för högt blodtryck än de som sover sju timmar eller mer, visar en stor studie från University of Warwick. Något sådant samband fann man inte för män.

Enligt en annan studie behöver kvinnor cirka 20 minuter mer sömn än män. Anledningen: kvinnors hjärnor är annorlunda och mer komplexa. Ju mer en person använder hjärnan på dagen, desto mer sömn behövs på natten för återhämtning.

Sorry boys...det är alltså bevisat, vi använder vår hjärna mer än vad ni gör och därför måste vi sova mer...perfect excuse!! Vet precis vad jag ska skylla på nu när jag är trött haha

Vädergud? Don't think so

Kategori: Allmänt

Jag hade en teroi...den var att eftersom vintern var så sjuuukt lång så skulle vi få en sen men en väldigt bra och lång sommar. Kanske ända in i december!! Haha

WISHFUL THINKING!!!

Det regnar ju som aldrig förr!! Panni..VAD ÄR DET SOM HÄNDER!!?!?

Jag är all for regn om man är innomhus..mysigt att sitta och läsa en bok eller titta på film eller vad som...men när man måste gå ut i det, gå till jobbet, se regnet medan man jobbar och gå ut i det igen..då är jag definitvt regnets största motståndare!

Som jag brukar säga: Gud uppfann regnet för att vi människor skulle stanna inomhus!

Så vi kanske kan få till en lagändrig? Om det regnar behöver man inte gå till skolan eller jobbet...soft! Vem vill leva i mitt land när jag är diktator? ;)

Rihanna & Eminem - Love the way you lie

Kategori: Allmänt

Jaha vad ska man titta på?

Kategori: Allmänt

En halvtimme har gått av Danska Hollywoodfruar på trean..halva CSI har gått på femman...allt är halva eftersom inget börjar halv tio...What to watch?

Most wanted..

Kategori: Allmänt

utanför mitt fönster! Vaknade halv sex på morgonen av att någon skrek : Habalhablahhabala (Det var vad jag hörde eftersom jag vaknade av det)

Så jag tänkte så klart att det är nån arab som står där ute och skriker...det är många araber här i området så självklart var det min första tanke haha Det visade sig dock att det var en polis, svensk inte arab, som skrek: STANNA, STANNA SA JAG!!!!

Så tittar jag ut genom mitt fönster, nyfiken tant som jag är, och ser att det står typ tre polisbilar, massa poliser och två killar som de visiterar..och dessa två killar var också svenskar. (Inte bara invandrare som skapar problem för er som tycker det!)

Killarna hade kastat iväg små påsar som några av poliserna gick och plockade upp..probably knark..satte killarna i polisbilarna och åkte iväg..and so I went back to my sleep!

Älskar att sova by the way...så underbart!

Datanörd - To be or not to be?

Kategori: Allmänt

Idag valde jag "To be". Grabbarna brukar sitta på ett sånt internetcafé och spela dataspel...har hela tiden tyckt det är övernördigt och undrat varför man ödslar bort sin tid på nåt sånt. De fick med Hassan på det och idag fick de med mig...jag kan ju inte hacka på något jag aldrig provat!

Så idag invigde de mig i datanördandet och spelet Starcraft. I must admit...jag fattar grejen med att man sitter där ett gäng och spelar. Det är som vilken aktivitet som helst man gör med sina kompisar. En kul grej. MEN det finns gränser! Jag kan inte tänka mig sitta där varje dag flera timmar och spela...total waste of time! Nångång här och var OK..jag hade ändå kul trots att jag inte fattade så mycket och önskade att det var Sims jag satt och spelade haha

Men ni kanske ser mig där nåndag igen...förr eller senare kommer jag vara så grym så jag krossar er alla en och en haha

Prank of the year!

Kategori: Allmänt

Årets pris till bästa prank går till...trumvirvel...RONI!! Han är verkligen en hjärna för sig själv!

Han fyller år nästa vecka och Vijdan söt som hon är ville ordna en överraskningsfest till honom. Den hade vi igår. Så vi alla kommer dit lite innan så vi kan överraska honom och väntar på att han ska komma. Tre kompisar, Viking, Lil'Ron och Giovanni har i uppgift att få honom till Vijdan. (Han visste för övrigt att han skulle till Vijdan för hon sa att hon skulle ha en inflyttningsfest)

Så tiden går och tiden börjar närma sig att Roni skulle vara på plats...men ingen Roni kommer. Vi alla börjar undra vart de är när Vijdan får ett sms från Roni där det står: Vi kommer inte.

Ok? börjar alla tänka...och Vijdan får PANIK. Hon sitter i soffan och börjar näst intill gråta och panikerar med "Vadå kommer inte??" Hon ringer till Viking och frågar när de ska komma och han säger att de ska komma.

TOTAL FÖRVIRRING HOS ALLA PÅ FESTEN!!

Så jag försöker lugna ner Vijdan, tar telefonen för att ringa Roni eftersom alla yrar omkring och han KLICKAR mig!!

Vid detta laget börjar Ronis syster Natalie tänka: "Ok vad kan få honom att komma hit?" medan Hassan går runt och säger: "Han vet" (alltså att det är en överraskningsfest)

Iaf..förvirringen fortsätter, Vijdan ringer till Roni och gråter typ i telefon och frågar honom varför de inte ska komma när han skickar ett sms till Panni och säger "Vi har förfest hos mig och jag ska fixa en överraskning till killarna, lite chicks". OK!?!? Vad är det som händer??

Helt plötsligt knackar det på portdörren och Ronis mamma går ut för att öppna. In kommer Viking, Lil'Ron och Giovanni..men ingen Roni.

De tar av sig sina jackor och vad ser vi då?
                       
         
                          


Haha...Vår kära söta Hassan har alltså bjudit in Bobby på facebook till denna överraskningsfest (Bobby är Ronis sköldpadda som har en egen facebooksida)

Hassan som av någon anledning tyckte det var en bra idé att bjuda in Bobby trodde att det var någon annan som hade skapat hans sida eftersom Roni sagt till Hassan att han inte vet vem som skapat Bobbys sida...

Haha...asså...vet inte riktigt varför Bobby sköldpaddan skulle med på festen men Hassan tyckte väl det var en bra idé haha Tack vare att Bobby bjöds in fick vi ju skratta som aldrig förr så Tack Hassan!

Men det slutar inte där!! Vijdan den lilla skådespelerskan VISSTE att Roni visste!! Så hon spelade också under hela tiden och var inte alls panikslagen och ledsen!!

MEN Roni lurade inte bara oss utan att lurade i Viking, Lil'Ron och Giovanni att han hade fixat lyxprostituerade tjejer som de skulle till. Och killarna var MER än villiga att strunta i överraskningsfesten för att gå till dessa snygga tjejer (Roni hade fixat fram bilder på några fina tjejer så de trodde ju på honom)...hahah Killar killar...

Jag måste verkligen hand it to Roni. Detta var det roligaste som hänt i år! Vi alla på festen var nog förvirrade i en timme innan vi fattade vad som hade hänt!

Sjukt bra...du är min idol Roni haha

Vad är ok att heta och inte?

Kategori: Allmänt

Aftonbladet rabblade upp några namn som blivit godkända och några som inte...och de är minst sagt annorlunda! Makes me wonder how people think....varför skulle man vilja att sitt barn heter Röckmusslan???? Jag hade väldigt gärna velat veta hur tankegången gick där....

Mamman: "Ja men jag gillar ju musslor..det är gott! Jag tycker om det så mycket och jag vill gärna att mitt barn heter något som får mig att tänka på något jag älskar."

Pappan: "Men älskling....hon/han kan ju inte heta musslan bara...det hade ju varit helkonstigt! Tänk om det blir en kille då? Hmm...alltså...hmm...Nu har jag det! Röckmusslan!! Det passar både tjejer och killar och det är ju lite hippt och annorlunda!"

Båda: "Det skålar vi för!!"

Här kommer namnen som är godkända:

Fyra
Mig
My-Love
Okej
Passionfruit
Tid
Unistar
Vilse

Inte godkända:

Blomsterblomma
Lillprins
Malin (för killar)
Rock-Presidant
Röckmusslan
Stålmannen
Tequila

Jag vet inte vad som pågår i folks huvuden men stackars barn...

Jag har en hatkärlek

Kategori: Allmänt

Hur kan något så bra för dig vara så dåligt?
Hur kan något som är så gott samtidigt vara så äckligt?
Hur kan något som du njuter av vara din omgivnings största plåga?
Jag älskar dig men jag hatar dig.
Första smaken av dig och jag vill bara ha mer.
Eftersmaken av dig och jag vill bara skrubba min tunga med svinto.

Vitlök är din bästa vän och fiende!
Can't live with you but can't live without you!

Så sorry omvärlden, ni kommer få plågas lite till..but you're not alone!

Life is beautiful!

Kategori: Allmänt

Bitter sweet revenge

Kategori: Allmänt

Detta inlägg dedikeras till Lil´Ron!

Hela hans träningsliv har han fått utstå slit, höga krav på träning och många dagar av träningsvärk av en kille som hela tiden varit honom överlägsen. Idag har han äntligen fått hämnas den personen som fick honom att utstå allt detta för idag....idag är det HAN som är den som pushar, ställer höga krav och utsätter andra för många dagar av träningsvärk. Precis som Victor Frankenstein skapade monstret Frankenstein har Hassan skapat Lil´Ron aka Kylskåpet!

Lil´Ron har valt att jämföra sig med Electrolux kylskåp med dubbeldörrar (Han associerar det till hans breda axlar) Idag aktar sig alla när Kylskåpet kommer för platsen räcker inte till. Han måste gå sidleds in genom en dörr för att kunna komma in. Idag är det INGEN som muckar med Lil'Ron!

Så vad har vi lärt oss av Lil'Ron? Han började med inget (kanske smal som en sticka?) och slutade med bredare än bredast! Han har slitit, svettats, fått ont men aldrig gett upp! Och det är en bra lesson to learn!

Never give up, and one day you will be wherever you want to be! Dock kan han inte sluta nu..han måste fortsätta kämpa, svettas och slita för den dagen han slutar den dagen hamnar han på ruta ett igen. Och det mina vänner stämmer med allt i livet!

(Hassan har sjuk träningsvärk Lil'Ron bara så du vet ;) )


                               

Korsör

Kategori: Allmänt

Kom precis tillbaka till hotellrummet! Jag är i Korsör, Danmark med jobbet på en Kick-off inför en ny produkt, Dolce Gusto, som ska lanseras av Nestlé.

Det har varit en dag blandad med aktiviteter och nu undrar ni alla som känner mig: Hur klarar hon sig med danskan?? (Jag är skitkass på danska och alla vet om detta!) Jo det är nämligen så att jag förstår vartannat ord ungefär, i vissa fall inte ett enda ord så det går super! haha

Snart ska vi ha middag och lite fest...det ska vara någon theme party och vi ska få outfits (hmm...som kaffebönor kanske?)..spännande att se vad det blir!

Dessa är kaffemaskinerna som ska lanseras. Om man tycker om kaffe, choklad, iskaffe..you name it, så är denna definitivt värd att gå till affären och titta på..men den finns inte ute ännu så ni får en liten sneakpeak!

Celebrete Africa - STICS for Upcoming artist

Kategori: Allmänt

Mina vänner som är grymma musiker har blivit nominerade till Upcoming artist 2010. Den 25 september hålls Best achievment award 2010 och tills dess måste de ha fått många röster!!

De är grymma så jag vill ge de min support och sprida deras talang!

Tryck på länken nedan och tryck sedan på "click to continue voting". Då kommer ni få registrera er mail vilken man måste så man kan få en länk till röstningssidan. Under kategorin Upcoming artist ska ni välja STICS :)

http://www.celebrateafrica.dk/vote-now/

Här får ni lite smakprov på deras musik, detta är deras första video!



Min priolista enligt Hassan

Kategori: Allmänt

Haha Hassan dödar mig, always makes me laugh :D

Hassan på msn:

Hej jag heter Yasmina och detta är vad som finns i mitt huvud = BLOGG BLOGG BLOGG BLOGG CPM CPM HASSAN LOOOOUIS VUITTOOOON



Haha för söt....CPM är mitt nya jobb och Louis...well we all know I love that Louis..konstigt att den fick sista prio Hassan haha

Men nää då, du är alltid min prio 1 ;)

I can do bad all by myself

Kategori: Allmänt

Jag satt nyss och tittade på en film som heter I can do bad all by myself. Hela filmens tema passade så bra in på mitt föregående inlägg och det fanns en låt jag riktigt fastnade för! Mary always knows how to put it!

Till alla som behöver lyftas

Kategori: Allmänt

Du är vacker
Du är smart
Du förtjänar det bästa
Du
sprider glädje
Du
har någon som älskar dig för den du är

Låt aldrig någon ta kontroll över din glädje och din syn på dig själv. Den enda som kan trycka ner dig är du själv och din tillåtelse att låta något trycka ner dig. Words can't bring me down, men handlingar kan. Words can bring me up och handlingar kan!  

De som försöker trycka ner dig gör du dig av med för de ska inte få tillfredställelsen att sprida sitt gift till dig.

Du har alltid styrkan att ta dig ur svåra situationer för det finns alltid någon där för dig som är din pelare. Omge dig av personer som älskar dig, ger dig glädje och får dig att längta till nästa dag. Skratta mycket och unna dig saker du mår bra av. 

Du är vacker
Du är smart
Du förtjänar det bästa
Du
sprider glädje
Du
har någon som älskar dig för den du är

 

Citat från en vägg

Kategori: Allmänt

Om speglar inte fanns
hade jag varit vacker


Tiden räcker inte till!!

Kategori: Allmänt

Jag har fullt upp med allt just nu! Hinner inte ens sätta mig ner några minuter för att skriva lite...men ikväll tar jag mig den tiden! Har lite att catch up :)

Hittade lite grejer när jag satt och bläddra i Elle Interiör som jag ska köpa



Perfekta förvaringslådor som inte är fula, alltså kan man ha de framme, och man kan lägga allt sitt krimskrams i! Nycklar, örhängen, klockor..vad man nu brukar slänga av sig och bara låta ligga huller om buller!

Märket är Iitala och dessa kostar inte så mycket, 249 kr. Me like :) Dessutom är det ett finskt märke så måste ju supporta mina rötter haha

Gå in på deras hemsida och kolla! www.iittala.com

Peace!

När man vill ha något..

Kategori: Allmänt

..så finns det aldrig!! Jag har ett nytt jobb, detta jobbet har en klädpolicy. Man ska klä sig propert och jeans är ett no no. Så eftersom jag har gått upp lite i vikt måste jag ju ha nya byxor och annat snyggt o gott. Jag är i Linköping och jag vet att jag kommer ha NOLL tid att shoppa med början nästa vecka så jag och Hassan tog en runda till Ikano.

Mitt mål var en kavaj och förhoppningsvis lite olika byxor i olika färger. Wow vilket utbud de hade!!! Eller inte.....

Förstår inte det...det finns ALLTID massa snygga kavajer, massa snygga byxor men eftersom jag verkligen behövde så fanns det antingen ingenting eller inte i min storlek. Roni vad hände med att om man vill ha något så ger universum dig det man behöver?? Och jag ansträngde mig verkligen för att få det jag ville ha men fick det inte!

Det slutade iofs med ett par byxor och en kavaj, men det blev en sån: Ok det finns inget annat än detta, det är en nödlösning.

Aja..men jag är lite redo inför nästa vecka iaf. Denna månad kommer jag inte vara så present i det vardagliga livet för det är många resor med jobb och kommer vara mycket att göra! Men ser fram emot det :D

Ska gå in och väcka killarna nu som sover i rummet brevid, älskar att väcka folk och vara den jobbiga hahah

Peace and 1 love!

Askungen

Kategori: Allmänt

Idag var meningen att jag skulle tvättat lite och sen ut och shoppa lite nya arbetskläder...Istället blev det tvätta och spendera all min tid i klädkammaren och toaletten...haha har skrubbat sönder mina händer men nu är toalettgolvet och duschkabinen superren iaf....Måste dock hitta något bra rengöringsmedel för glas..duschkabinen är ett ***** att städa. Life of a grown woman! Haha kanske hinner med lite shopping ändå, det är ju tidigt :)

                                                  

Dagens Big up!

Kategori: Allmänt

Haha asså idag fick jag min "Oh my god hahaha" när jag gick in på Aftonbladet. Jag sitter och skrollar ner och skummer förbi rubrikerna och vad ser jag då?

Diskaren söker jobb – som rikskriminalchef

Denna diskaren är en kille som jag gick i samma klass med och vi bodde i samma område när vi var små. Jag måste verkligen säga att han är grym som söker en tjänst som rikskriminalchef även fast han vet att inte är tillräckligt kvalificerad. Om inte annat är det en sjukt rolig grej! Det sänder att bra budskap tycker jag! Man ska alltid satsa och hellre ta det ett steg längre och komma halvvägs än att inte ta något steg alls!

Vi alla vet om läget på arbetsmarknaden idag, det är svårt att få jobb och det är otroligt många sökanden till varje tjänst som annonseras. Han själv säger att han söker ca 100 jobb i månaden och tänkte söka denna och hoppas på att det leder till något annat bra. Good for you! Fler borde tänka på det sättet! Be ambitious and set high goals!

Jag tycker vi alla ger en liten mindre applåd till Daniel och önskar honom lycka till! Haha rikskrimalchef...love it!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7567328.ab

Bröllopsidé; Diamantturban!

Kategori: Allmänt

Det är morgon och jag har inget bättre för mig än att slösurfa lite. Så går jag in på Aftonbladet och vad ser jag där?

ELISABETH TAYLOR GIFTER SIG I DIAMANTTURBAN.

Skitsamma att hon är 78 och ska gifta sig med en som är 49, vad är 29 års skillnad? :) Haha jag får lite skjuka bilder framför mig nu..men iaf Diamantturbanen! Den är värd 22 miljoner kr och så tänker jag på mitt och Hassans bröllop...finns det något sätt att övertyga honom att jag behöver en diamantturban till bröllopet?

                  

Det finns ju en budget..men det kanske går att klämma in denna turbanen på något sätt? Det är ju inte så långt över budgeten att det är omöjligt. Jag menar vad vore ett bröllop utan den?? Haha jag ska jobba på det och se hur det går ;)

Peace and 1 love!

The Diaries of Alanya

Kategori: Resor

En veckas semester i Alanya...helt perfekt! En vecka till och jag hade nog dött av uttråkan och blivit totalt ruinerad! Men är man en person som inte är lika raslös som mig så klarar man nog av att vara där längre :)

Vi var där för att vila och ta det lugnt så våra dagar bestod av, strand/pool eller en utflykt på dagen och shopping på kvällen. För oss shopaholics kan man shoppa i all oändlighet där! Det finns så mycket men det gäller att hitta de ställen som säljer kläder med bra kvalitet, det finns mycket skräp! Och någonting man aldrig ska glömma..pruta, pruta och återigen pruta!! Man kan få ner priser rätt rejält, i vissa fall till halva priset av vad de ville ha från början. Nu hade ju jag och Hasan turen att vi ser ut som en turkar (uppenbarligen) för alla pratade turkiska med oss och när vi sedan sa att jag kom från Marocko och Hassan från Irak sket de i turistpriserna och gav oss mer vettiga priser.

Något jag starkt rekommenderar att göra för den som sak till Alanya är att hyre en moped! Vi kunde ta oss runt hur enkelt som helst och vi fick uppleva mer genom att vi inte behövde gå långa sträckor. I den värmen hade vi aldrig orkat gå de sträckor vi körde!

Jag tänkte göra en liten summering för den som ska till Alanya så man vet vad priserna ligger på osv. En fördel där är att man kan betala i stort sett allt med Euro så vill man behöver man inte växla till turkiska lire. En sak som gäller för alla ställen är att väldigt många kan svenska, så var försiktiga med vad ni säger! Om ni vill diskutera priser sinsemellan försök göra det så de inte hör, eller säg inte för mycket typ att ni verkligen vill ha något osv för de förstår er!

1 TYL = 5 SEK

Färdmedel: Det går att hyra moped, cykel och bil på väldigt många olika ställen. Vi hyrde från en man som hade sin butik vid Kleopatra stranden. För fem dagar betalade vi 100 TYL.

Mat: Något man måste prova på när man är i Alanya är så klart dönerkebab. Den säljs väldigt billigt och går att få på de flesta ställena för 4 TYL. Vi hade All Inclusive så vi åt all vår mat på hotellet men priserna varierade från 4-30 TYK per rätt beroende på vad man ville ha! Glass kostar runt mellan 5-10 TYK på i stort sett alla restauranger. Vi avsultade alla våra kvällar med en glass på något ställe så där har jag full koll ;)

Shopping: Det finns Bazar områden där många olika "butiker" är samlade. Går man in och frågar efter priset är det smarta och ber dig välja vad du vill ha så ger de dig ett paketspris, eller så säger de ett högt pris för den enskilda grejen du vill ha. Så om det är något du vill ha plocka på dig det och fråga sedan efter priset, de kommer alltid gå ner i pris så länge du är envis! Var dock försiktigig med att inte förolämpa de genom att säga ett alldeles för lågt pris, då blir de arga istället och vill inte sälja något till dig. För att ge ett hum om pris köpte jag exempelvis en gång 8 items för 340 TYL. Det var jeans, tre tjockare tröjor och fyra tunnare tröjor. Det blir ett genomsnitt på ca 212 kr styck vilket jag tyckte var helt ok med tanke på vad jag hade betalat för det i Sverige.

Väskor och plånböcker i bra kvalitet kan gå på mellan 20-50 TYL. Mer än 50 TYL hade jag inte gett för någon väska med normalstorlek där.

                                  

Fritid: Det finns många platser som annordnar en massa saker om man själv inte orkar planera upp sina dagar. Något som vi provade på var Jeep Safari. Det kostade 30 TYK per person (vi prutade inte på det priset men det går säkert). Det som ingick var en heldag på en Jeep upp i bergen som finns i Alanya. Helt klart värt det tyckte jag! Man får se så fina utsikter och se hur livet i bergen är. Vi besökte en moské, några lokala restauranger, kamelridning och avslutade med en middag på en restaurang/badparadis. På restaurangen finns det vattenrutschkana och lianerm men det som var mest nice var att man satt ute på vattnet och åt. De har byggt alla sittplatser ute i vattnet så det var svalkande och rätt avkopplande! Allt var inkluderat förrutom drickan man tog. Ett tips är att ta på sig antingen badkläder eller kläder som inte är så genomskinnliga för under resans gång har man vattenkrig jeeparna sinsemellan, skitkul!!

                                                       

I övrigt kan man boka Turkish night, Party boat, Dolphin Show och en massa olika saker. Gå in till vem som helst som har skyltat att de säljer dessa saker och kolla priset!

Vill man hyra Jetski kostade det 70 TYL för en person och 15 min, för två personer kostade det 80 TYL.

Relax: När man ändå är på semester borde man unna sig något skönt. Antingen Hamam (turkiskt bad där man blir skrubbad kanske får ansiktsbehandling och massage beroeden på vad man tar för paket), pedikyr/manikyr eller fixa håret. 

Hamam kan kosta 10, 20 euro beroende på var man går och vad man får inkluderat. 

Pedikyr betalade jag 30 TYL för. Det fanns dock andra ställen som gjorde det för 7 TYL så letar man kan man hitta bra priser! 

Manikyr är lite olika priser och det är definitvt olika kvalitet på de som gör det! Vill man ha nagelförlängning kostade det på ett ställe antingen 50 eller 75 TYK, det berodde på vilken sort man ville ha. Men dubbelkolla först så personen verkligen vet vad han/hon gör! 

Frisören kostar inte alls mycket att gå till. Man kan gå dit bara för att få håret tvättat, uppsatt eller om man vågar klippa det. Jag klipper mig enbart hos min frisörska och ingen annanstans så jag provade aldrig på frisören. Men ca 20 TYL kostade det att få det klippt! 

Så nu har ni fått lite info! Jag ska lägga upp bilder också men ska spara det till senare. Är lite trött, landade kl fyra på morgonen :)

Peace and 1 love!