yazzmania

Going to Alanya!

Kategori: Resor

 Vädret i Alanya denna vecka!! Så nice! Snacka om att vi åker i precis rätt tid, nu när det börjar bli kallt här haha

Jag ska tänka på er alla när jag ligger på stranden och går ut och äter gott :D

Flyget går om några timmar och jag är färdigpackad nu..måste bara ut på stan och fixa sånt som jag såklart glömt!
33°C
Aktuellt: Soligt
Vind: S – 3 m/s
Luftfuktighet: 62 %
sön
Soligt
33°C | 23°C
mån
Soligt
32°C | 22°C
tis
Soligt
32°C | 22°C
ons
Soligt
34°C | 23°C


Här kommer jag ligga några timmar om dagen!



C ya, don't wanna be ya ;)

Peace and 1 love!

I-dosing

Kategori: Nyheter/Världen

Läste en artikel igår om något som heter I-dosing. Det är tydligen ett lagligt sett ett bli "hög" på genom att lyssna på musik. Eller musik och musik...det är typ en ton som blir högre och högre eller något sånt. Detta ska alltså göra så att man "får samma rus av ectasy och andra gånger som av cannabis"*...Jag vet inte..jag har kollat på klippen på youtube som finns och vet inte om jag köper att det är så farligt som artikeln får det att låta som.

Men så kommer ju dilemmat i det hela. Om det ger samma effekt som att använda droger, fast det är lagligt och i stort sett harmlöst, är det ok då eller inte? Man stoppar inte i sig en massa preparat men de påstår att ljuden gör något med hjärnan för att man ska kunna bli "hög". Jag vet inte...jag började bara undra hur debatten hade gått i Sverige om/när våra ungdomar testar detta.

Här är några klipp om ni vill se vad de snackar om.

http://www.youtube.com/watch?v=yhOX1GKkxbg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=2KFKdK1Op7M&feature=related






* http://www.aftonbladet.se/wendela/article7504783.ab

Spinning around round!

Kategori: Allmänt

Ok så Liseberg...Älskar det stället!! Det är en plats där du kan glömma allt vad heter vuxen, ansvar och seriös. Man skrattar, skriker och i vissas fall blir spyfärdig haha vad mer kan man begära?

Plats nummer ett på pirr och skräckskalan får Uppswinget! Den ger mig verkligen dödsångest men av någon anledning kan jag inte låta bli att åka den! Den finns högst upp på berget på liseberg, på ena sidan är det inte så långt ner till marken men på andra sidan.....har du höjdskräck och vill överkomma den kan jag starkt rekommendera denna!! 

       

Plats nummer två får Balder! Attraktionen byggd på trästickor får ens mage att vända ut och in! Åk den innan ni har ätit er mätta på nåt!

Annars var den en underbar dag fylld av syskonbråk (två bröder som var som tom och jerry haha), glädje, rädsla och kärlek! Hassan var så gullig som köpte mig en nalle eftersom vi inte hade tid att spela och vinna en! Så Teddy får också vara med på ett hörn här, iklädd de oerhört coola 3D-glasögonen! :)

 

Imorgon åker vi till Turkiet..längtar!!

Peace and 1 love!

Suprise surpriiise!

Kategori: Allmänt

Inte trodde ni väl att Hassan inte skulle få ett födelsedagsfirande? Självklart fixade jag en överraskningsfest till honom med myyyycket hjälp från VijVij! Och tack till alla vänner som kom dit den tiden de skulle vara där!! Ni är alla underbara :)

Idag blir det Liseberg! Kommer vara så yr efter allt karusellåkande så det finns inte! Men det är nice att få bli ett barn igen och bara ha kul och inte bekymra sig om så mycket! :)

Peace and 1 love!

Födelsedag!!

Kategori: Allmänt

Idag fyller ju Hassan år!! Grattis Hassan!!!

Vi åker utomlands snart så vi tänkte att vi inte kommer ordna någon stor fest för honom för det blir för stressigt, utan vi gör det sen när vi är tillbaka! Annars blir det ju första året han inte har en fest på hans födelsedag och det vill vi ju inte!!

Så det vi ska göra är att jag ska bjuda ut honom på middag, ta det lugnt och njuta av livet!........ ;)

                                 

Back in business

Kategori: Allmänt

Ok ok då var man tillbaka! Detta för att jag fick en request att börja blogga..you know who you are! Men ok, faktum är att just nu är det crazy times in my life på ett mycket positivt sätt! Nytt jobb, giftemål på gång, semester....älskar livet, mina vänner, min fästman, min familj..ja allt! Join the ride så får vi se vad som händer på vägen ;)

Peace and 1 love!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt