yazzmania

Hårkatastrof

Kategori: Allmänt

En större hårkatastrof går alltid att göra om till en mindre och kanske till och med något bra ;) nyss var håret katastrof och lockigt!

Next stop - Top Shop!

Kategori: Allmänt

Ok så sist var det Michael Kors och Mango jag satte sikte för (eller vad man säger) och nu är det Top Shop!

Kom på att jag inte har visat jackan..hmm jag väntar tills ringen kommer från Michael Kors så får ni se båda samtidigt! :D

Hitta rätt mycket..men några få som jag typ nog mest vill ha. Vet inte, men det blir iaf ett besök till Top Shop!

Vad jobbar jag med?

Kategori: Allmänt

Jag fick en fråga vad jag jobbar med så jag ska försöka besvara den :) Jag är projektledare för ett projekt mot nätmobbning. Så vi håller på att bygga en sajt där ungdomar ska kunna hjälpa och stötta varandra, men också få hjälp eller bara skriva av sig. Vid sidan om det så jobbar vi ute i skolor i grupper där vi tar upp frågor som hur vi behandlar varandra, vad händer på nätet och mycket fokus på att också stärka de i sig själva!

Förutom det så jobbar jag med ett annat projekt vi har där vi jobbar med föräldralösa barn i Jordanien och Egypten. Därav min resa ner dit! Där jobbar vi genom att använda musik, dans, teater etc som ett verktyg för att inkludera dessa barn och ungdomar i samhället där de annars är väldigt exkluderade och marginaliserade! Så vi använder "kultur" för att främja mänskliga rättigheter (som det ganska fint heter!).

Fint eller inte fint så gör vi en skillnad för varje individ. Jag hoppas det iaf! Och jag mår riktigt bra av att gå till jobbet varje dag. Händer mycket, många olika men ändå lika projekt och det är kul att pusha sig själv och utvecklas!

Fredag den 13e!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag till min stora skräck och såg ut som en slagpåse i ansiktet!!

Nån måste ha ögat mig för kolla hur jag ser ut!! WTF!?

Michael kors

Kategori: Allmänt

Yes yes yes!! Skinnjackan från Mango som jag sett och velat ha har jag köpt! Wii! Men det viktigaste är ringen från Michael Kors som jag la upp för ett tag sen har jag nu köpt!!!!!! Lääängtar tills den kommer.

Min chef ska till new york och han har så snällt ställt upp att ta emot min ring och ta med den hit.

Men jag förstörde för stackars Hassan . Han hade tänkt ge mig den i bröllopsdagspresent men jag hann före haha

Titanic!!!

Kategori: Allmänt

Jag är i extaaaaas!!! Jag ska gå o se Titanic i 3D!!! Haha det var 15 år sedan jag såg den på bio och jag äääälskade den då och jag kommer antagligen älska den nu också!!!

Can't wait!!

Söndag!!

Kategori: Allmänt

Vilken underbar söndag det har varit!! Man orkar så mycket mer när man får ta det lugnt och inte ha en massa att göra!

Idag bakade jag morotskaka för första gången vilket faktiskt blev förvånansvärt god! Eftersom killarna har sin spelkväll varje söndag passade jag o Lena på att trycka i oss räkor, morotskaka och ost med kex! Me like!!

Mina fingrar luktar dock inte gott.....nackdelen med att äta något så gott som räkor! Haha

Ibland...

Kategori: Allmänt

blir det bara fel! Igår var vi på Fridays och firade Panni och Carro som fyller år. Där träffade vi en annan killkompis som var väldigt varm. Eftersom jag alltid fryser så sa jag till honom, "vad varm du är". Sen tänkte jag i mitt huvud att jag skulle säga typ "Värm mig" eller nåt sånt..men från min mun kommer det "Come and take me!"

...............omg.....alltså där ville jag nog smälla av haha Heeelt fel!!! Han tittar lite chockat på mig så jag säger ju "Neeej asså jag mena inte så!!" Haha men ja...sen satte han på sig en sjukt snygg och annorlunda kostym så jag säger ju "Shit, vilken snygg kostym!!"...Och direkt efter det sa jag till mig själv "Nu ska du bara hålla ***** för nu verkar det som att du stöter på honom!!"

Haha..jaa asså kanske bara jag som tolkade in för mycket i det men kändes lite fel haha 

ETN

Kategori: Allmänt

Jag älskar Jersey Shore och alla förkortningar de använder haha Så igår skapade jag min egen fökortning (Eat, tan, nails) Det var precis vad jag gjorde igår :) Folk säger att om man tatuerat sig en gång så vill man ha fler, och de brukar bli större och större och mer extravaganta haha Samma sak för mig och mina naglar, och hår.

Jag tröttnar så fort och har jag väl börjat avancera kan jag ju inte gå tillbaka till alldagligt haha Eller ibland gör jag det men då är det för att jag tröttnat på att ha konstiga grejer :D

Så här blev gårdagens naglar iaf!

Ska öva på mina handposer ;)

Booowling!

Kategori: Allmänt

Det var skitlänge sen jag bowla...förutom på min möhippa så var det ett år sen. Jag kommer ihåg att jag sa till Hassan att om du får strike nu så kommer vi gifta oss. Han fick strike och vi gifte oss, it was a sign :)

Bowling är kul men jag är hela tiden rädd att mina naglar ska brytas så kan inte riktigt ta i haha

Nallebjörn!

Kategori: Allmänt

Fick världens gulligaste present av muna haha hon hade en mössa som hennes mamma gjort och jag tyckte den var skitsöt!! Så hon lämna den till mig innan hon åkte Haha så fint!

Guests

Kategori: Allmänt

Jag har varit sååå sjukt upptagen sedan i Måndags...Idag kan jag äntligen andas! Vi har haft besök av vår projektledare i Jordanien, Muna, så de här dagarna har varit fokus på att strukturera och schemalägga och planera hennes jobb och det som ska hända i Amman. Det har varit sjukt intensivt men också kul!

Förutom det så har jag tagit på mig att hitta på saker med henne på kvällarna också. Man måste ju ta hand om sina gäster!! Så vi har varit på middag hos Roni och Lena, haft middag hos oss och igår avslutade vi med en afterwork!

Världens sötaste tjej är hon! Så glad och trevlig :) Kul att lära känna nya människor!! 

Idag får jag väl återgå till mitt normala liv och träna! Bodystep it is!!

Life is freakin good!

Kategori: Allmänt

Shit vilket bra helg jag har haft!! Känner mig på topp! Känns såå skönt att gå mot sommar och värme nu (även om dagens väder har varit KASST och det har snöat på vissa ställen i Sverige)

Idag har jag kollat in lite armband som jag vill haa