yazzmania

Hur fungerar folk?

Kategori: Allmänt

Ja det kan man ju undra...idag har jag stått på en matmässa här i Oslo där vi har ett samarbete med en tidning. Så det fungerar som så att köper man tidningen, 12 kr, så får man en gratis kopp kaffe. Billigt för en kopp kaffe! Men folk är rätt roliga...De vill INTE köpa tidningen men de vill gärna betala för kaffet...Så säger man ja men köp tidningen så får du ju kaffet. Men de vill de inte..haha men de säger, "jag kan betala för kaffet".

Haha..asså om man nu vill ha kaffe och vill betala för det men kravet är att man köper en tidning, varför köper man bara inte tidningen och slänger den sen eller nåt så får man sitt kaffe??? Folk är roliga...

Det har varit en otroligt fin dag i Oslo och vi har stått vid vattnet så det har varit jättefin utsikt!

Nu ska jag chill relaxa lite på hotellrummet efter att ha stått upp i åtta timmar! Funderar på att lägga mig på badrumsgolvet som är helt varmt av golvvärmen haha Men det kanske är lite konstigt att göra?? Haha

                            

Where is she?

Kategori: Allmänt

Jag är i Oslo!! Kom fram igår natt och var alldeles för död för att sätta på datorn och säga hej!

Jag var i Köpenhamn igår och höll i en utbildning och satte sedan av mot Oslo direkt. Jag körde hit så det tog ca 5 timmar...sista timmen var knappt att mina ögon höll sig öppna!! But I made it safe and sound :)

Jag kör upp till hotellet och kommer in och jag tänkte....Shiieeet..helt sjukt fint hotell! Lyckades tydligen boka konferensrummet och mitt hotellrum på Oslos finaste hotell..haha Bra jobbat! De parkerar och hämtar bilen åt en, det finns högtalare i toaletten så man kan lyssna på musik eller tvn där inne haha De har ett nice spa...kanske borde unna mig någon behandling? ;)

Kul att vara i Oslo men tråkigt att vara här helt själv...man märker hur beroende man är av andra för att man ska göra saker. Det är ju inte så att jag går ut till en restaurang eller nåt annat och sätter mig där själv...Jag har kört runt lite i Oslo idag så jag har sett lite. Gick också iväg till en Ica och köpte lite gott så lite har jag ju sett :D

Imorgon ska jag jobba på en matmässa nere vid vattnet så hoppas det blir kul! Det är ju egentligen inte mitt jobb men det är kul att se vad de vi skickar ut på jobb gör och vad kunderna säger! Man får ju en lite bättre insikt då :)

Nä men nu ska jag fortsätta jobba lite...c you later!!

Kärlek

Kategori: Allmänt

Det finns många olika sorters kärlek, kärleken till ens familj, kärleken till ens respektiva, kärleken till ens barn, kärlek till mat, kärlek till sova..ja you get the picture! Jag har många av de i mitt liv, jag har min familj, Hassan, min säng, mat men jag har inte fått uppleva den moderliga kärleken till ett barn.

Vi var hos Lili o Miki idag och träffade deras Nikolina och kom in lite smått på den kärlek man känner för ens barn och det är något jag kan förstå men inte relatera till. En dag får jag förhoppningsvis det :)

Nikolina var helt söt. Hon sov större delen av tiden i mina armar för hon hade precis ätit när vi kom! Det var gulligt att se Hassan hålla henne också, han kommer bli en fin pappa en dag :)




Här är vår present till Nikolina, ett babygym. Hon kunde inte riktigt hålla sig på plats utan rullade ner på sidan haha Hon var dessutom för trött för att prova sin nya leksak så hon började gråta när Pappa Miki la henne där :) Imorgon kanske hon tycker den är roligare!




Fick precis mms av Lili med en bild på Nikolina i Babygymmet. Den verkar vara lite mer populär nu för hon hade till och med slagit till en av nallarna själv :D

Japp nu ska jag chilla med något...tänkte jobba egentligen men får inte tag på de grejerna jag behöver så den idéen fick jag snabbt lägga ner! Kanske lika bra!

Ca ya :D

Happy Birthday to me!

Kategori: Allmänt

Weiii idag blir jag 25! Haha den magiska siffran! Kommer ihåg när jag gick i gymnasiet och tänkte på woow tänk när man blir 25!

Ja asså..jag känner mig inte så sjukt mycket äldre från den tiden haha..lite lugnare kanske men inte äldre :)

Igår hade jag ett jättebra firande med kompisar, precis som jag ville ha det! Jag fick jättefina presenter av alla! Tack så mycket! Men killar, Niko, Fabio och Lil'Ron..den filten alltså!!! I love it! Haha som den kommer rädda mig hela vintern när jag fryser!! Jag fick en Snug Rug av de och den är heeeelt underbar!!



Alla andra presenter jag fick var precis lika uppskattade och välbehövliga! Jag ska ta bilder på alltsamman sen så ni får se ;)

Så vad händer idag då? Idag ska jag äntligen få träffa Nikolina!!! Bäst för dig att du är vaken lillen! ;) Haha Men innan ska vi åka förbi Påarp och säga hej till familjen :) Hassan ska försöka lära Arib att kalla mig Pokemonina haha Arib säger Amanina till mig för han kan inte riktigt säga yasmina och Hassan tycker jag ser ut som en Pokemon så därför blir det Pokemonina..haha vi får se hur det går!

Puss och kram till alla!

Pre B-day party!!

Kategori: Allmänt

Idag har enbart handlat om det yttre!! Från kl 11 och framåt har jag varit och pimpat mig själv! Det började med ett besök hos Chantelle som fixade mitt hår, she always make me beautiful! Dark & Bright ska ni gå till om ni vill få snyggt hår!!

Kl 13 hamnade jag hos sötaste Panni som fixade mina naglar. Hon är så duktig så henne ska ni gå till om ni vill ha vackra händer!

Kl 15 var det vaxning hos Hassans mamma, det behövdes!! Haha

Nu är det bara att förbereda inför kvällens födelsedagsfest! Alla förberedelser måste jag nu knyta ihop och göra mig själv snygg ;)



Vi syns ikväll alla snygga och underbara människor i min omgivning! :D

Trevlig fredag!

Kategori: Allmänt

Denna dagen avslutades på ett väldigt underbart sätt :) Kom precis hem från en jättemysig tjejmiddag på Elysée. Den hade varit ännu mysigare om inte heeeela restaurangen hade överröstats av ett gäng gubbar....Som de lät!!! Jag kan inte förstå att 40-50 åringar dricker så mycket och är så jäkla högljudda...Vi som satt vid bordet, en halvmeter från varandra kunde inte höra vad vi sa för att de lät så sjukt mycket..

Och folk klagar på att invandrare inte kan bete sig!! Har ni träffat på fulla gubbar som under vardagen är helt präktiga o sen på kvällen blir djur? Sån skön tystnad det blev när de gick..haha alla som var kvar på restaurangen tittade på varandra med lättade miner och pustade ut..haha

Vi bestämde att vi nästa lördag ska åka till ullared haha, det får ni en update om nästa vecka ;)

Så nu är jag hemma och ska verkligen avsluta min fredag på BÄSTA sätt!! Panni avslöjade att Greys har släppts!!! MÅSTE SE!!! Och ett nytt avsnitt av Vampires!!! Älskar fredag haha

Veckans tanke

Kategori: Allmänt

Jag hinner inte skriva så mycket nu förtiden..kom precis hem från jobbet, kvart i tio! MEN idag ska det inte handla om jobbet..idag ska det handla om mina tankar!

Jag har ju en del flummiga tankar ibland, min hjärna svävar iväg och tänker på sådant som inte så många brukar tänka på. Ex om man kände sig smutisg på 1500-talet haha

Men igår kom jag och tänka på en sak när jag låg i sängen och såg mina hårstrån reflekteras mot tv-ljuset. Varför blir aldrig hårstråna på armen kluvna och slitna??? Jag har aldrig vaxat/rakat armen (förutom första gången jag skulle raka mina ben, då provade jag med att raka en liten bit på underarmen haha), jag har aldrig schamponerat armen (hmm eller ska man räkna tvålen som man har på kroppen som en sorts hårbehandling?)..

Iaf..varför blir de inte kluvna!? Jag har frågat en del och får först en konstig blick och sedan ett men de hårstråna blir inte så långa.

Men så har jag tänkt lite till..det finns ju faktiskt folk som har sjuuukt långa hårstrån på armen. Borde inte de bli kluvna då???

Jag ska till min frirsörska på lördag så ska nog fråga henne haha..men vad tror ni??

Så här ser ett kluvet hårstrå ut!

Kass humor!

Kategori: Allmänt

Haha asså när man är trött skrattar man åt allt. Jag skrattar iofs i vanliga fall åt allt men när jag är trött skrattar jag åt Allt allt haha

Detta är något jag såg för nåt år sen...och nu i min trötthet ville jag plocka fram det igen!!

Chaaaaaarlie haha Avsnitt två är roligast..tror det är tvåan! Men den får ni se imorgon!

Jobb

Kategori: Allmänt

Ja det är i stort sett vad mitt liv består av just nu haha..Jag stängde precis ner jobbdatorn (kl 21), vilket innebär att jag idag har jobbat 13 timmar. Typ samma igår och i måndags 10 timmar. Ja vi har mycket att göra nu!

Så jag är inte särskilt social av mig mot någon...!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller..haha hinner ju inte uppleva något roligt.

Aja snart är det helg och snart fyller jag år :D Så i helgen ska det bli roligt! 25 år liksom ;)

Kram kram till alla tror skånefruar kommer snart så det ska jag roa mig med :D

Mållös

Kategori: Allmänt

Eller inte riktigt! Jag vet exakt vad jag tycker, tänker och vill säga.

Allt kan egentligen summeras i tre ord, Patetiskt, oroväckande och stolt!

Patetiskt för det är verkligen sorgligt att ett parti vars medlemmer står och skriker : "Jimmie Åkesson Tjalalala, Jimme Åkesson Tjaaalalala.." ska tas seriöst och sitta i Riksdagen och diskutera seriösa frågor? Kom igen...världens alla bönder till Sverige Demokrater samlades igår på deras valvaka eller? Patetiskt att det finns ett parti som ristar in hakkors i sina pannor självmant för att försöka skylla på invandrare...den gick inte igenom! Ni blev busted!

Oroväckande, inte för att det har blivit ett ökat stöd för Sverige Demokraterna, utan för att folk är så dumma att de inte kan genomskåda deras spel. Folk har röstat på de för att de tycker "att integrationen har misslyckats" och de vill ju bara alla väl. Deras lösning på att integrationen har misslyckats är att skicka hem alla invandrare. De tycker inte att jag eller min familj har en rätt att existera och jag äcklas bara av tanken på de människorna som finns där. Oroväckande att folk av utländsk bakgrund har röstat på de! Men återigen spelar de på Hat, och med hat kommer man tyvärr långt.

Stolt. Jag är stolt över mycket! Jag är stolt över svenska folkets reaktion till detta. Jag är stolt över partiledarnas reaktion till detta. Lars Ohly var så klockren som vägrade sätta sin fot i samma rum som Jimmie Åkesson. TACK för att du vågar ta ställning! Jag är EXTREMT stolt över min bakgrund, mitt intellekt och min drivkraft! Detta Jimmie Åkesson och alla ni andra med rasistiska åsikter, detta är något ni ALDRIG kan ta bort från mig. Och det är just detta som finns hos många andra människor som gör att ni kommer försvinna sakta men säkert.

Bra för all del att SD kom med i Riksdagen och kan verkligen visa sitt sanna jag, kanska alla som låtit sig föras bakom ljuset av deras lögner kan se ljuset och sanningen. Det enda ni har lyckats med Jimmie och ni andra i SD är att verkligen piss everybody off! Ni kommer inte få det lätt, så Bring it on!


Presenter!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag en fin liten överraskning! Vi var i Påarp som vanligt och hälsade på Hassans syter och de passade på att överraska mig med ett tidigt födelsedagsfirande! Jag fyller ju år nästa söndag men då tänkte att vi kanske inte kommer då om vi ha andra planer så de ville överraska mig nu. Mycket trevlig och väldigt uppskattat :D

Detta fick jag! Väskan är från min syster Meryem. Vi var på Entré och gick runt så hittade hon en väska som hon tyckte var snygg, jag tyckte också den var snygg, så vi köpte en till varandra haha Hon fyller år imorgon så det var bra tajming :D



Detta är en Jean Paul Gaultier parfym och en Lancome foundation som är GRYM!

Muchas gracias!

God natt

Kategori: Allmänt

God natt party peeps! Jag är gammal o grå så jag ska sova nu haha är dödstrött! Mina föräldrar och farmor är på besök också, därav en mycket lugn och skön helg :)

Älskar att sova!!!! But that you all knew ;)

God natt dröm sött!!

SD i riksdagen?

Kategori: Allmänt

Det är rätt mycket fokus på Sverigedemokraterna just nu..vilket jag tycker är synd! Hade vi inte fokuserat så mycket på de och inte gett de så mycket medial attention hade de nog inte varit så stora som de är idag..MEN man får heller inte glömma de för då växer de sig stora som en tumör.

Men nu är ju frågan, kommer de in i riksdagen och hör de hemma där?

Ja alltså..det gör de ju, har de fått så pass många röster att de klarar spärren så vill ju svenska folket ha med dem. Fine by me, vi lever i ett demokratiskt land så därför måste vi låta demokrati råda. Och jag hade inte varit ok med det, men jag hade ändå fått acceptera att svenska folket har röstat på de..OM det hade varit så att de röstar under sanningsenliga grunder OCH DET GÖR DE INTE!!

SD har lyckats totalmanipulera svenska folket och har till och med folk med utländsk bakgrund som röster på de!? Vad hände där? Har alla med utländsk bakgrund glömt bort att de inte ens vill ha er här?? De uttnyttjar er och spelar på en sak, verkligen bara en sak finns som genomysrar SD nämligen HAT. Det är allt de har lyckats gå till val med. HAT. Jag ska säga det igen, HAT.

SD är ett odemokratiskt parti som livnär sig på HAT gentemot saker man inte har kunskap om. Just detta valet har de spelat extra mycket på hatet mot muslimer för de insåg att kristna araber röstar på de då. Inte alls dubbelmoral..de vill bli av med alla invandrare men först vill de suga åt sig deras röster. ÄCKLIGT!

Att folk dessutom är så dumma och köper deras politik kan jag faktiskt inte förstå! Tänk lite längre och stirra er inte blint på en sak. Exakt så här gick det till när en viss person tog över ett helt land och tillslut förrintade x antal miljoner. Skamligt att vi låter det hända igen pga rädsla och hat.

Detta är de riktiga Sverigedemokraterna inte den fantasi och lögnen svenska folket röster på idag!


Ett barn till världen

Kategori: Allmänt

Idag hände något underbart :D Två nära vänner fick idag sitt första barn, Nikolina! Jag är extremt glad för deras skull och längtar tills jag får träffa henne och börja drilla henne till SuperNikolina!! (Hennes mamma brukar kalla mig Superyazz så hon ska bli SuperNikolina!)

Lili och Miki som är Nikolinas föräldrar är två av de mest underbara och snälla personerna man kan hitta! Få personer förtjänar all lycka som de gör!! Nikolina har tur att ha fått de som föräldrar, det kan jag lova! (Och mig som tant haha)

Nu är det ju så att jag vet att Nikolina är deras barn, de ska uppfostra henne och allt sånt..MEN jag har redan planer för lillen :D Hon ska bli grym dansare (det håller Lili med om!), hon ska inte ha något som helst tvivel om vilken underbar person hon kommer bli (är när hon blivit äldre), och hon ska minnsann våga ta för sig! Nothing can stop her! Men mest av allt, hon ska bli lika underbar som hennes föräldrar, och det jobbet vet jag att de kommer klara galant! :)

Nikolina har alla förutsättningar i världen att lyckas med precis vad hon vill göra, hon har mycket folk runt omkring henne med olika styrkor som kan stötta henne! Vi är många som delar Lili och Mikis glädje och längtar tills vi får träffa Nikolina :)

Massa kärlek till de!!

Inbjudningskort

Kategori: Allmänt

Jag blir toookig! Finns så himla många olika varianter att jag tillslut inte vill ha nåt för man är så trött på att välja...den är fin...eller den är fin!..eller deeen!!!

Jag har suttit hos Vijdan nu (vijdan.blogg.se) och tittat på inbjudningskort. Jag har suttit och designat de själv och har sett tuuusen olika ramar, färger, motiv..you name it! It's too much! Efter den 70e varianten blir allt faktiskt fult och inget duger...Haha stackar Vijdan fick sitta och lida igenom alla olika också.

Några varianter sparade jag så imorgon igen ska jag visa Hassan de så får vi se vad han tycker..måste ju få iväg inbjudningarna nu!! ELLER så skiter vi det...haha (not an option!)

Valet 2010

Kategori: Allmänt

Idag fullföljde jag min plikt som svensk medborgare och la min röst på vem jag vill ska styra vårt land!

Ni som inte har röstat än, go do it, går ju att förtidsrösta :) För er som inte tänkt rösta, Shame on you! Det finns ingen som helst anledning att inte rösta. Det är en skyldighet och en rättighet som vi har och bör uppskattas och användas!

Vill man inte rösta på något parti kan man rösta blankt, och då har man iaf uttryckt sitt missnöje med alla partier!

100% valdeltagande hade varit grymt!

Idag för sex månader sedan..

Kategori: Bröllop

hände det! Hassan popped the question och friade till mig idag för sex månader sedan! 15 mars 2010 :)

Ni vill säkert veta hur han friade :) Jo de var så att han var ledig denna dagen, det var en måndag. Så han sa till mig att han skulle laga mat och bjuda mig på middag. Nice tänkte jag för just de senaste dagarna hade jag varit jättetrött, så det var uppskattat att få mat efter att man har jobbat!

Hassan var nog lite nervös för vid halv tre ringar han mig och frågar om jag kan sluta tidigare för maten är snart klar haha Söt som han är var han rädd att det skulle ta så lång tid att laga mat så han hade börjat lite tidigare så det inte skulle bli för sent!

Så han kommer och hämtar mig från jobbet, vi äter vår mat och när vi är klara säger Hassan: "Vi måste prata"

..."Ok?" tänker jag!

H: "Ja asså vi måste sluta prata om giftemål o sånt"
Y: "Va?"
H : "Ja asså det är inte bra, vi måste sluta prata om det"
Y: "Vadå bjuder du mig på middag för att göra slut med mig??"

Haha jag tänkte verkligen...asså vad är det för kille som gör så??? Haha

Då reste han sig upp, gick bort till min sida och ställde sig på ett knä och sa

"Nej vi måste sluta prata om det och göra det istället.  Vill du gifta dig med mig?"

Nu när jag skriver det och tänker på det så känner jag exakt samma sak som jag kände då WEEEIIIIIIIII!!!

Överlycklig var jag den dagen och jag kunde inte sluta skratta för jag var så glad haha Överlycklig är jag fortfarande och nu ser jag fram emot att ha ett nytt datum, en bröllopsdag :) Som det ser ut nu blir det den 15 juli haha..vi gillar siffran 15 :)

                 

Ren eller inte?

Kategori: Allmänt

Jag funderade på en sak igår när jag stod i duschen..medan jag duschade och nästan var klar så kände jag "Ååh så skönt, jag känner mig helt ren nu!" Man brukar ju inte känna sig så fräsh när man varit ute och rest så att ta en dusch när man kommer hem är ju bland det bästa som finns!

Men som sagt medan jag tänkte den tanken så tänkte jag "Hmm...undrar om man kände sig lika äcklig och smutsig på 1500-talet som jag gör efter att inte ha duschat på en dag eller varit ute och rest?"

Så tänkte jag lite mer på det..och jag undrar verkligen om de gjorde det! De kunde ju inte bada så ofta, en gång i månaden kanske, så undrar när mellan baden som de kände sig äckliga. Om de nu gjorde det? Kanske efter tre veckor? Allt är ju nog en vanesak...men det är lite störigt för jag kommer ju aldrig på svar på den frågan!

Någon som känner någon som levde på 1500-talet?? Haha

Scare tacticts!

Kategori: Allmänt

Haha...så ball...kolla detta haha

Home sweeeeet home!

Kategori: Allmänt

Mina ögon bränner och jag har nog aldrig njutit så mycket av att vara hemma!!

Snart börjar Idol..ska sitta och njuta åt folk som gör bort sig haha Because I'm worth it ;)

Jag såg en skrämmande dokumentär igår i Finland. Det handlade om en man i USA som är palestinier och blivit anklagad för att vara terrorist, så han sitter fängslad i USA. Det tog flera år innan det ens gick till rättegång (bara det är helt sjukt!) och när det väl blev rättegång uppmärksammades det i hela USA. Man anklagade honom för att vara delaktig i 11 september och att ha gett pengar till terroristgrupper.

Sanningen om mannen är att han är en vanlig familjefar som har en bra utbildning och älskar sina barn mer än något annat. De filmade hos familjen så man fick följa hur de hade det utan honom. Barnens födelsedagar kunde han vara delaktig i genom telefon så familjen var så samlade de kunde vara med honom inlåst. Dock såg man hur jobbigt det var för barnen, frun och alla andra inblandade att inte ha fått träffa honom på så många år.

Tillslut blev det alltså rättegång. Han var anklagade på ca 40 punkter. På ALLA punkter fann de honom NOT GUILTY. ALLA PUNKTER!! Varför? För det fanns inga bevis. Till och med jurymedlemmarna sa sedan att de fick uppfattningen att staten försökte få små obetydliga handlingar till att bli terroristhandlingar. De såg inte något han hade gjort som var olagligt. Tror ni han blev släppt? Långt ifrån...

Staten vägrade erkänna att de har haft fel och fängslat en oskyldig man i så många år så de ville fortsätta och få mer tid på sig att hitta nya bevis. Det de gjorde var att de bad honom om en förlikning, om han gick med på att betala offren från 11 september skadestånd skulle han bli frisläppt. VA? Asså sånna idioter...

Han sa så klart nej till det "erbjudandet". Så han fick sitta kvar lite till. Sedan kom de med ett nytt erbjudande, om han gick med på att erkänna att han har gett pengar till en organisation (Han donerade pengar till välgörenhetsorganisationer i Palestina) så skulle han bli släppt men deporterad. Hela familjen ville att han skulle göra det, så han gjorde det. Tror ni han blev släppt? Långt ifrån....

Riktigt fula är de! Det som hände den dagen de trodde han skulle släppas var att de var kallade till rättegången igen. Alla trodde att det bara var formella saker som skulle tas upp där. Istället går domaren över alla gränser som finns att överskrida! Man fick höra inspelningen på vad han sa. Han sa bland annat "Dina barn går på de finaste skolorna som finns i USA medan du går och mördar andra familjers barn. Du är den största manipulativa människan som finns." etc, etc..Det var helt sjukt de saker han sa! Det finns inga bevis och vem är han att sitta och yttra sig på det sättet!?

Han blev alltså inte släppt utan sitter fortfarande i fängelset. Dessutom flyttade de honom till en ännu mer isolerad plats där han inte längre har rätt till telefonsamtal varje dag, utan en gång i veckan.

JAG BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!! Det är riktigt läskigt att staten, USA, kan göra precis vad de vill och det finns ingenting man kan göra! Nu sitter en oskyldig man fänglsad, han har inte blivit dömd till något, men de vägrar släppa honom! En journalist sa, om de verkligen hade trott att han var terrorist hade de aldrig kommit med några erbjudanden för att släppa honom fri.

Detta gör de ENBART för att de inte vill erkänna att de har gjort fel. Helt sjuka i huvudet! Äckligt är det!!

Jag vill göra något, men vad ska jag göra? Det enda jag kan göra är att uppmärksamma det, prata om det och inte glömma att dessa saker sker i det land som bär flaggan för demokrati, rättvisa och jämlikhet. Mmm...snarare flaggan av BULLSHIT!

Jorden runt på sju dagar

Kategori: Allmänt

Det hade jag kunnat göra! Jag har nu på mindre än ett dygn varit i fyra länder! Sverige, Danmark, Norge och nu Finland. Ni kan ju tänka er hur pigg jag är...NOT! Jag sitter i ett hotell mitt i ingemansland....och det märks på internet uppkopplingen! Internet dör en gång i minuten...extremt frustrerande!

Haha sitter och tittar på finsk tv...Robert Aschberg har ett eget program här! Haha Det handlar om finska kriminella och just nu är Hasse Aro där och gästar!

Aja...ska bli skönt att komma hem till Malmö imorgon..Önskar jag var där nu!

Zzzzz

Kategori: Allmänt

Jag blir trött bara jag tänker på det! Jag ska till Oslo imorgon, planet går 06.55 så jag kollade hur tågen går så jag är framme på Kastrup i tid. Mmm..jag måste ta ett tåg kl 05.02...och jag hoppas vid gud att inget är försenat då för då kommer jag missa flyget!! Herregud..jag blir trött bara jag tänker på det!! Plus jag vet att jag inte kommer sova bra i natt för jag kommer vara helt rädd för att försova mig och missa planet!

Men ok jag kommer nog sova gott på hotellet i Helsingfors istället :) Ska dit direkt efter Oslo! Så därför laddar jag nu upp med en massa avsnitt och filmer! Bästa med hösten...att alla serier startar igen :D Me is happy!!!

Ok gott folk...good night! Wish me luck och skicka några goda vibbar så jag vaknar i tidl. Pigg o gla kexchokla!

En dag ska vi alla bli accepterade

Kategori: Allmänt

Bröllop bröllop bröllop

Kategori: Bröllop

Mina ögon bränner när jag sluter de..men ändå lägger jag mina sista minuter på att skriva lite här :)

Idag har vi gjort rätt mycket, träffat Patrik och Anna i deras nya fina lägenhet, mysigt mysigt! Sedan varit hemma och haft roligt besök! Alltid lika trevligt :)

Dock kom ju så klart bröllopet upp. Det känns så avlägset så varken jag eller Hassan har nog tänkt särskilt mycket på detaljer runt omkring det för vi har så mycket annat just nu. Något vi dock insåg idag att vi snabbt måste börja göra! Även om det är långt kvar i tid så går tiden riiiiktigt snabbt och vi måste börja sätta det i rullning! Lite jobbigt om vi står där dagen innan bröllopet och bara "Hmm..det glömde vi...sorry ni kan åka hem allihop" Haha..

Nä men så närmsta tiden innebär att på allvar börjar skriva ner lista på folk, skicka iväg inbjudningar och sedan börja planera en resa till Marocko för att boka lokal och grejer...När man skriver det så här tänker man bara, kul! Verkligheten kommer nog se heeelt annorlunda ut! Hassan syster har redan varnat oss att planeringen till bröllopet kommer leda till irritationer hos oss, vi kommer bråka med varandra och vi kommer vara stressade. (Hon har gått igenom det so she knows!) 

Men vi är förberedda på det och vi ska försöka hålla oss sansade och hålla målet i sikte!

Bröllopsdagen kommer sluta med en sjukt rolig upplevelse, once in a lifetime, och för många helt nya upplevelser! Tjafs, stress, trötthet...allt kommer vara som bortblåst dessa dagar av glädje! (Bröllop i Marocko är några dagar!)

I'm looking forward to it och vi har folk som hjälper och stöttar oss! Det kommer bli lätt som en plätt! Haha

Morning has broken

Kategori: Allmänt

och jag kan inte andas! Stänger jag munnen får jag andningsnöd så det innebär att jag nu har en ursäkt att ständigt prata goja :D

Idag känner jag mig lyckligt lottad med allt jag har i mitt liv, inte minst Hassan! Man träffar så mycket skit bland vänner, killar och personer rent allmänt. Men så helt plötsligt..från ingenstans..kan en liten diamant uppenbara sig! Jag hade turen att den diamanten var en kille som jag sedan blev kär i, som blev kär i mig och som sedan blev min fästman och hamnade på min vänsterhand :) Som Beyoncé säger "If you liked it then you shoulda put a ring on it"

Om vi bortser från att han är den underbaraste pojkvännen man kan tänka sig så är han också en helt underbar människa. Och de finns det inte gott om! Trust me, I know! Så morgonens inlägg handlar enbart om min kärlek till Hassan och hur mycket jag älskar honom och är glad för att jag har honom! Längtar till vår bröllopsdag och resten av alla dagar jag får spendera med honom :)




Eid Mubarak!

Kategori: Allmänt

Idag ska vi hem till mamma och pappa i Linköping för att fira Eid :D För er som inte vet vad det är så är det den dag då Ramadan slutar. Man firar med mat, presenter, familj, nära och kära :) Så muslimernas julafton kan man säga :) En del kallar det för Bayram men vi säger Eid. Eid betyder högtid på arabiska och Mubarak, eller Mabrouk, betyder grattis.

Så Eid Mubarak till alla! Hoppas ni alla fortsätter ert liv med hälsa, lycka och välgång!



Hmmm

Kategori: Allmänt

Jag sitter och funderar och kan inte bestämma mig! Ska jag färga håret ljusare igen eller inte????

Här är lite bilder på när jag hade ljust hår! Den nedre är en gangsta wannabee look haha

Should I or should I not??

Busy? Me?

Kategori: Allmänt

Det är det minsta man kan säga!! Så sjukt mycket med jobbet! Men det är nice, älskar när det är myckat att göra :)

Tyvärr är det ju så att jag är sjuk nu också...men jag har inte tid att vara sjuk så jag kan inte sitta hemma och kurera mig så jag kör lite så parallell kureringar haha Det funkar sisådär kan jag tala om! Men förr eller senare blir man väl frisk?

Men en sak jag alltid har undrat över....Vart kommer allt snor ifrån!?!?!?!? Hur kan en så liten kropp producera så extremt mycket snor?? Ok, lite äckligt, men jag har faktiskt alltid undrat det. Så jag har gjort lite research!

Under en dag kan det bildas upp emot ett par deciliter slem. (Mmm tack jag har märkt det!!)

Färgen på slemmet beror på dess innehåll. Ju mer celler (vita blodkroppar) slemmet innehåller desto mer trögflytande och färgat (gult - grönt) blir det. Vid infektioner ökar mängden celler i snoret. (Yes! Det har jag också märkt! Bra det stämmer so far!)

Att blåsa ut snor från näsan kallas för en snytning, vilket man brukar göra i en näsduk eller mjukt papper ( hahha är det sant? Där lärde jag mig något nytt!!)

Ok men nu har vi fått en liten mini utbildning i snor, så nu kan vi gå ut i världen och känna oss mer utbildade! Haha

EM-kval, Sverige-San Marino

Kategori: Allmänt

And I will be there :D Jag har fått två biljetter till den matchen och ska ta med mig min underbara Hassan på den matchen! Ska bli superkul!! Har aldrig sett en landslagsmatch live så det ska bli mucho najso! Bra platser har vi nog fått också..hoppas jag haha

Tydligen är det megahajp för att Zlatan ska spela också så det kommer vara mycket folk!! Biljetterna sålde slut riiiktigt snabbt när han meddelade att han skulle vara med.

C ya there Zlatan! Ni behöver nog min hjälp på spelplan så var inte rädda att fråga ;)


Ullared!!!

Kategori: Allmänt

Idag är det säsongstart för Ullared!! Så kul!! Vi hade värsta hypen runt Ullared på mitt gamla jobb, så pass att vi till och med åkte iväg en helg till Ullared! Haha skitkul hade vi :D Blir det en uppföljning nästa år kanske??

Bara så ni vet så bokar folk tydligen dessa stugor ETT ÅR I FÖRVÄG!!!! Heeelt sjukt...Men vi lyckades hitta en helg där det inte var fullbokat! Nä nu är du för upprörd Kjell!! - Mmm



Home sweet home!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma!! There´s no place like home and there's no Hassan like Hassan :D

Jag har kommit tillbaka med en snuvig näsa, nyser som en häst och trött som en åsna!! Men det är ok, I will survive!!

Roni kom med några jätteroliga idéer på vad man kan göra på hotellet haha De var så bra så han får ett inlägg med de tipsen!! Roni är allt bra påhittig!


- Låtsas att man är utomlands och gå ner i baren och snacka engelska med alla.
- Ringa ner till front desk och fråga om det kommit några meddelande. - Var tionde minut.
- Ringa room service och fråga om dem har äppelpaj med vaniljsås, har dem det så får du tänka på saken.
- Hänga en handduk i lampan i taket bara för att skatta år reaktionen du aldrig kommer få se från städerskan.
- Vända en stol upp och ner och fråga front desk varför en av stolarna är upp och ner. - Är den isönder? Borde jag sitta på den. Övertala dem att komma upp och kolla på den.
- Hoppa i sängen

All by myself!

Kategori: Allmänt

Jaha då sitter man på hotellet då och den låt som poppar upp i mitt huvud är ju såklart "All by myself" Haha...lite sorgligt!

Läste något roligt på planet...nämnligen att Ryan Air har planer på att slopa andrepiloten och låta flygvärdinnan landa planet om något skulle hända förstepiloten...Haha asså Ryan Air tar nog priset i att komma med konstiga idéer! Ta bort platser där bak så man kan sälja ståplatser, betalt för toalett..jaa..och nu ska flygvärdinnor landa plan..Ja men det känns ju nice, det kör vi på!!

Hittade en sjuk grej på Cool stuff..haha asså den ser så sjukt pervers ut...en "Tvålnäsa" för 119 kr...som hittat!! Hade inte ni velat ha en sån här i duschen??

Stockholm

Kategori: Allmänt

Snart ska jag bege mig till flygplatsen och åka till hotellet...Måste ta med mig lite filmer!! Så sjukt tråkigt att sitta på hotellrum helt själv...Kanske kan sjunga lite för mig själv eller nåt haha

Har ni några andra roliga tips man kan göra på hotellet? Typ äta upp allt som finns i rummet...sova..sjunga..dansa..haha you name it, i'll do it! (Kanske) :D

Söndag!

Kategori: Allmänt

Då var det söndag igen då! Veckan går så fort! Jag sitter brevid Namir när han spelar spel och försöker få mig att förstå hur man spelar bolibompa haha Intressant när en treåring förstår sig på spelet bättre än en själv!

Jag ska till stockholm ikväll men det är ju söndag och då krävs ett besök till påarp även om vi var här igår! traditioner måste hållas :) Fast Hassan är saknad för han är på jobbet!

I feel hunger!!

Kategori: Allmänt

Om det är något jag älskar att göra så är det att äta! Min kära vän Azita har tjugotusen bilder på mig där jag äter haha jag tänker hedre henne lite med lägga upp bilder på mig som hon har tagit där jag gör en av mina favoritsysslor...ÄTA :D





Hemska verkligheten

Kategori: Allmänt

Nyklippt!

Kategori: Allmänt

Idag skiner solen, mitt hår luktar gott och jag är nyklippt :D Mycket nice start på dagen!!

Ska ni klippa er i malmö ska ni definitivt gå till Dark & Bright! Bästa frisörskan enligt mig! Chantelle som också kommer från Marocko förstår mitt hår, förstår min stil och efter ett besök hos henne är håret aaaalltid snyggt!

Idag blir en lugn dag i övrigt...eller lugn och lugn..haha vi ska vara barnvakt till de små rackarna Namir och Arib ikväll så får se hur lugnt det blir! Kul blir det iaf :D Alltid kul att träffa familj! Familj är mycket viktigt!!! Glöm aldrig bort eran familj, de är nr 1!

Viva Africa

Kategori: Musik

Malins tips till en låt som Afrikas nationallåt :D

Vi har nu bestämt att de får en!

Idag...

Kategori: Allmänt

orkar jag iiiinget...jobbet har dödat mig totalt och jag har sedan jag kommit hem suttit och gråtit sönder mina ögon till ett program på femman, helt sorgligt men bra slut...Så jag är död...haha now you know :)

Jag ska gå och läsa en bok nu och sen sova!

Min finska sida ska också hedras

Kategori: Allmänt

En kompis tyckte att jag måste hylla min finska sida också och inte bara min afrikanska/arabiska så han skickade detta klippet till mig hahahah Asså det är så grymt haha Alla mina sidor är musikaliska talanger!!


Tänk om livet var en musikvideo

Kategori: Allmänt

Har ni nånsin tänkt att ni önskar att ni helt plötsligt var med i en musikvideo så ni hade kunnat få dansa på gatan när ni hör en bra låt?? Det händer mig rätt ofta, när jag går, på bussen, i bilen, tåget..överallt för jag lyssnar på musik överallt :D Jag har speciellt sett framför mig en musikvideo på tåget...att det helt plötsligt poppar upp folk som dansar på typ vartannat säte...det hade varit grymt!

Men idag kände jag extra mycket så medan jag gick till jobbet och lyssnade på NRJ så kom Shakiras låt Waka Waka...den är såååå bra och jag ville verkligen bara börja dansa! Men det hade ju sett lite konstigt ut eftersom ingen annan hör låten..men den är så underbar! Om Afrika någongång skulle vilja ha en nationallåt tycker jag att det är den låten de ska ha!! Så härlig känsla i låten och som afrikan känner jag mig stolt att vara afrikan :D (Whatever ni alla som säger att jag är arab, jag är faktiskt afrikan också!)

When you fall get up
Oh oh...
And if you fall get up
Oh oh...

Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
Anawa aa
This time for Africa


Nästa gång ska jag dansa även fast ingen annan hör den!!