yazzmania

Hair Hair Hair

Kategori: Allmänt

Älskar mitt hår!!! Det blev skitbra!!! Sjukt så mycket håret kan göra för ens condidence! Det enda jag inte gillar med lugg är att det aldrig blir bra på kort haha

Say goodbye!

Kategori: Allmänt

Säg hej då till gamla Yazz för alldeles strax ska jag till min frisörska och jag har bett om en stoooor makeover haha Vi får se hur det blir! Jag är en person som tröttnar vääldigt snabbt på saker och därför tröttnar jag på min look rätt snabbt också. Så jag behöver chocka mig själv ibland.

Sååå vi får se om jag är nöjd eller om jag kommer gråtandes tillbaka. Men under mina 5 år som jag haft min frisörska Chantell har jag aldrig kommit gråtandes tillbaka...så det hade varit konstigt om det hände nu!

Förresten! Shit vad glad jag har varit de senaste morgonarna!! ÄÄÄÄLSKAR solen!!

Nåt sånt här kanske? :P

Shoppingsugen!!

Kategori: Allmänt

När solen tittar fram så här och man stekar med sina solglasögon, musik och göttiga kläder så blir jag sjuuukt shoppingsugen! Satt o titta lite på Michael Kors och hitta lite grejer jag hade velat inhandla. Min absoluta favorit som jag faktiskt måste köpa är Guldringen!

Fredagslyx!!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag och det innebär att jag och Maira lyxar till vår vardag på jobbet med kaloribomber!!

Vi är duktiga under veckan så därför kommer vår belöning på fredagen.

Idag blev det cheesecake brooklyn från pronto. It's to die for!!! Ät deras cheesecake och du kommer till himlen! :)

Going down down down

Kategori: Allmänt

Yeay happy news! Jag tänkte att jag skulle låta bli att väga mig på ett tag sedan i måndags så att det kan gå lite tid och jag faktiskt kan mäta en riktigt skillnad. Men jag kunde inte låta bli imorse haha

Jag har tränat tre pass denna vecka, idag blir det ett fjärde så jag tänkte kolla om det har gett något. Och det har det faktiskt :) ett halvt kilo har jag gått ner sedan i måndags! Och jag går inte på någon diet! Bara äter bättre, försöker inte äta för mycket gott under veckan, och tränar :)

Vi får se om det fortsätter gå ner !

Energi low

Kategori: Allmänt

Hur ska jag orka??? Lång dag i tingsrätten, bodystep som är en terminator och nu ska jag fika med en tjej jag bara träffat en gång....vilket innebär att jag måste vara social och trevlig...haha

Ska bli kul att träffa henne, min nya kompis hahaha men som jag kommer sova gott inatt!

Om inte den här träningen ger resultat kommer jag aldrig mer träna i hela mitt liv!

Gooo morron!!

Kategori: Allmänt

Idag är jag inte liiiite cool! Solglasögon och kostym, skulle vilja säga att man kan tro jag är som tagen ur en FBI film haha

Nä jag ska till tingsrätten idag. Låter lika skrämmande varje gång men det är inte jag som står inför rätta :) sitter som nämndeman vilket innebär att jag har den roliga uppgiften att vara med och bestämma en dom..eller ingen dom om vi tycker personen är oskyldig eller att det saknas bevis!

Fick lite inspiration från min frisörskas blogg så idag kör vi en slarvig fläta som är inbakad från ena sidan!

Looks can decieve!

Kategori: Allmänt

Jag älskar Jennifer Lopez och tycker hon är skiitsnygg! Jag hade lätt kunnat sätta henne som ett exempel för hur jag vill se ut. Hon är riktigt fräsh, fött tvillingar, är inte världens yngsta men ser riktigt bra ut!

Titta på denna bilden

Yes hon ser rätt smal ut, fit och fräsh (skitfula skor dock...vad hände där??)


Fortfarande sjukt snygg, har kroppen för klänningen och ser inte för fem öre stor ut!


Så kommer denna......Helt plötsligt ser JLO skitstor ut!!!! Eller är det bara jag?? Visar inte det rätt bra hur sjuka alla dessa bilder på modeller och kläder faktiskt är!!! JLO är som sagt sjukt snygg, hon har en väldigt hälsosam kropp, jag har aldrig tänkt på henne som någon större kvinna..tills jag ser denna jämförelse! Och jag säger inte att jag tycker hon är stor nu..hon är normal och det är så vi borde vilja se ut. Men ändå så fastnar jag vid nu att shit JLO är STOR och shit vad snygg hon smala är..Skadad är jag...men tänker inte ni likadant nu när ni ser jämförelsen? Hjärntvätteri....haha

Myyys

Kategori: Allmänt

Andrei ville börja blogga så jag låter honom va med på min blogg :) vi sitter och njuter på uteservering. Lätt bästa med Malmö att det finns uteserveringar i mars!!! :)

Självreflektion

Kategori: Allmänt

Så intressant det här med folk som är snabba på att dömma andra och har väldigt starka åsikter som de inte är rädda för att säga. De har åsikter om allt, säger vad de tycker och uppmuntrar folk att säga vad man tycker istället för att vara tysta. Bryr sig inte riktigt om det är något som kan såra människor eller inte. Tills den dagen kommer och de själva får kritik...då är det minsann inte ok att säga vad man tycker! Då ska man vara tyst, då har man fel, då ska det inte diskuteras, you name it!

Fattar inte riktigt den tankegången. Vad hände med att kunna säga "Ok, jag hör vad du säger. Jag tar till mig det och ska tänka på det." Speciellt om det är fler som har påpekat samma sak, då är det inte fel på alla andra utan då ligger det faktiskt något hos sig själv som är problemet!

Intressant med människor ibland alltså...Självinsikt, självinsikt och självreflektion! Det är allt jag säger!!

Lev som man lär annars kan man bara lägga ner!

Let's get real!

Kategori: Allmänt

Precis när jag börjar komma igång ordentligt med träningen, gjort ett bra schema för veckan så ska jag bli SJUK!! Antingen så är det nån som säger åt mig att detta med träningen är nåt jag ska lägga ner..eller så är det en prövning för att se hur gärna jag vill träna haha

Gick hem från jobbet idag och sov 5 timmar!! Ett rätt ordentligt tecken på att min kropp behöver vila..jag har feber och mina halsmandlar är svullna..same old same old.

Idag fick jag en liten wake up call faktiskt...shit vad jag engagerar mig mycket i andra människors liv! Mår någon dåligt ser jag det som min mission att hjälpa den personen, jag ska ta hand om folk, bli vänner med folk, se till att folk mår bra, lösa folks problem...asså tror jag att jag är Dr Phil eller? Vissa personer förtjänar det och jag vill göra det för de men man får ju inte i närheten av ens hälten tillbaka av alla man gör något för!

Så frågan är då, ska man fortsätta som man gör, för det är ju jag? Blir man utnyttjad? Är man dum som ger mycket men inte får mycket tillbaka? I don't know! Jag kan ju inte låta bli direkt heller...jag klarar inte av att om någon mår dåligt och det finns något jag kan göra och inte göra något. Känner mig som världens sämsta människa och vän, för det är ju de kriterierna jag sätter på hur man bör vara mot folk. Alla tänker ju inte som jag ( på gott o ont :P) så därför är det ju inte konstigt att man inte får samma behandling tillbaka...

Anywhoo jag har alltid satt människor framför mig faktiskt..sätter mig lite i tredje eller fjärde sits när det gäller att må bra. Jag brukar inte alltid ta tid till att känna efter hur jag faktiskt mår eller vad som händer. Och så har det faktiskt varit lääänge..kommer ihåg när jag gick i 2an i gymnasiet och jag hade det jättejobbigt i skolan och rent allmänt. Jag minns specifikt en dag när jag bara bröt ihop hemma och satt på mitt rum och grät och ville bara att någon av mina så kallade vänner skulle fråga "Yasmina, hur mår du?" Who was there for me? No one..men när andra mådde dåligt så fanns jag alltid där..Så jag antar att det bara är något som ligger i blodet hos folk och kanske inte går att ändra?

Men sen tänker jag återigen, kanske bara är jag som uppfattar mig själv så här? Andra kanske inte alls tycker att jag finns där för de? Så klart olika från person till person, jag är inte superwoman och har 10 kloner av Yazz men ändå.


Aja det var lite seriösa tankar för idag :)

Body Yazz

Kategori: Allmänt

Yes, första passet denna veckan är avklarad! Sjukt hur mycket starkare jag har blivit på så kort tid! Ok jag är ju inte värsta Pippi Långstrump men jag märker ju stooor skillnad från mitt första bodypump pass!

Är det bara jag eller finns det fler som tränar som går runt och tror att man är värsta bodybuilder?? Haha asså när jag går runt så känns det som att jag har sjukt fit kropp, snygga muskler och alla ser på mig att jag har sjukt vältränad kropp...haha...

...så ställer man sig framför spegeln och bara "muamuamuamuaaaaaa" (det ljudet ni vet). Hmmm...ok jag var inte så fit som jag trodde, fortsätt träna! hahha

Men snart kanske ser ni mig på första sidan på nåt träningsmagasin!

Jaha...

Kategori: Allmänt

så då lämnade Hanna W tillslut Big Brother...Inte så konstigt!!! Även om hon själv inte vill erkänna det så kan hon ju inte ha mått världens bästa av att vara där inne med idioter som inte vet hur man ska bete sig mot folk!!

Ska bli kul att läsa hennes blogg nu hahah

Och Rodney kommer in...?? Haha..what?? MEN jag tror faktiskt att det kaaan bli en kul twist..vi får se om han får va kvar!

Träningsschema!

Kategori: Allmänt

Sitter och planerar min träningsvecka och detta är min plan! Om ni är duktiga på detta med träning får ni gärna komma med kommentarer! :)

Måndag

17:30 - 18:25 BODYPUMP

Tisdag
17:30 - 18:00 Core (CXWORX)
+ Kondition efter

Onsdag
Vila

Torsdag
19:00 - 20:10 Power Yoga

Fredag
Vila

Lördag
09:30 - 10:25 BODYPUMP

Söndag
Vila

Vår söndag!

Kategori: Allmänt

Vilken underbart underbar söndag! Solen har skinit, jag har ätit frukost ute i solen och sedan tagit en promenad för att äta glass. Men precis när promenden började och jag och Emelie trodde vi var liiite coola som gick o åt glass kom MOLNEN. Skitkallt blev det! Och vi kom ner till jorden och insåg att det är inte sommar...haha

Lördag!

Kategori: Allmänt

Ok nu ska jag bjuda på mig själv haha innan jag gjorde mig lördagsfin var jag ganska lördagsful haha

Hassan sa att jag inte fick gå ut så för han hade skämts .....

I wonder why???

Men resultatet blev lite annorlunda så nu skäms han inte haha

React!

Kategori: Allmänt

Idag är jag aktiv nr 1!! Det hela började med att jag fick riktigt sjukt ryck på Big Brother och på hur alla hoppar på Hanna W och iiingen säger nåt! Det sjukaste är ju att en av de största mobbarna är lärare!!! Och han jobbar dessutom med handikappade barn...WTF???

Vad som är ännu sjukare är att folk tycker hon förtjänar det? Nääär och Huuur kan man tycka att det är ok med psykisk misshandel och att tränga in en person i ett hörn?

Jaa Hanna är radikal, jaa hon säger sjuka saker som inte är ok, ja hon är väldigt öppen med sin sexualitet. SO WHAT?? Kommentera det, diskutera det, tyck vad ni vill om det men det är inte ett argument för att en person ska bli utsatt för kränkningar! Nää hon har inte gett sig in i leken att bli mobbad och behöver därför inte leken tåla!

Shit asså..folk tänker inte längre än näsan räcker. Hade velat se samma personer säga att det är ok om det hade hänt de själva!

Så iaf..eftersom jag satt och skrek på tvn att de skulle hålla **** och **** och **** gick jag till Big Brothers sida på Facebook och skreev. Hahahaha jag pallar inte med mig själv att jag faktiskt gjorde det! Haha men det gjorde jag! Helt plötsligt satt jag och diskuera Hanna med folk jag inte visste levde hahah

Sen gick jag vidare till Fitness 24 sevens facebook sida och skrev att de borde göra en app så jag kan boka pass lättare hahah

Vissa går ut och demonstrerar, jag snackar Hanna och appar haha

 

Glad!!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag en väldigt fin och glad överraskning på posten! Ett fint vykort av Vijdan! Verkligen helt underbart fint och jag uppskattar denna gesten nåt oerhört! Ibland blir man påmind om att det finna fina personer där ute som bryr sig :)

Tack Vijdan! Jag behövde detta mer än du tror!!

Omg!!

Kategori: Allmänt

Nu börjar han ändra sig om priset och kollar i böcker och har noll koll på vägen!!!

Haha asså.....

Lost in Sthlm!

Kategori: Allmänt

Man tar ju taxi för att man inte hittar och så att man vet att man kommer fram...Mmm denna taxi resan har börjat i tooootal förvirring för chauffören vet inte vart jag ska och det finns inte på gps. När jag desperat ringer Norah så förklarar hon området och han fattar fortfarande inte!!! Haha så börjar han gissa hej vilt på gpsen. Tur att jag såg att han knappat in Solna för dit ska jag inte!!

Haha hoppas jag kommer fram!

Foto precis innan landning börjar :)

10 kr

Kategori: Allmänt

Gick precis ut från hm efter att ha köpt en sak för 10 kr!! Haha jag gick runt och leta rätt länge efter nåt mer jag kunde köpa. Sjukt pinsamt att bara köpa nåt för 10 kr haha men hitta inget jag kände för att köpa så tillslut gick jag till kassan med mina ynka 10 kr haha

Sjukt att man ska känna att en sån sak är pinsam!! Snacka om att vara inne i konsumtionsvärlden!

Så nu sitter jag utanför vapiano på en tegelsten typ och fryser! Väntar på att mitt middagssällskap ska komma och jag kan ju inte gå in för det är ju också pinsamt! Haha vad sysslar jag med???

Dolce Summer!

Kategori: Allmänt

Jag har sjuka sommarkänslor nu! Så därför lite passande sommarbilder!

Dolce Gabbana meets summer!

Vänner

Kategori: Allmänt

Idag är jag rätt trött på folk...jag har ett motto jag levt efter ett tag nu, om jag vill ändra något eller inte är nöjd med något så tar jag tag i det och fixar det själv. Kan inte gå runt och vänta mig att andra människor ska göra som jag tänker att jag hade velat att de ska göra..men så nu de senaste dagarna så har jag tänkt om. Iaf när det gäller vänskap.

Jag har inte riktigt känt mig nöjd med mitt "Vän-liv" så därför har jag själv ändrat på sånt jag inte varit nöjd med. Men så tänkte jag idag att jag kommer aldrig kunna få de vänner jag vill ha oavsett hur mycket jag själv hör av mig, bryr mig osv för om de i sin tur inte gör det tillbaka till mig så är vi ju inte vänner. Och det är där jag är idag. Trött på folk och folk som kallar sig mina vänner men som faktiskt inte är mina vänner. Hur ofta ringer de mig? Hur ofta hör de av sig och vill träffas? I can count the times!

Så vad gör man? Ska jag fortsätta lägga ner tid för att jag trivs i deras sällskap, fast jag vet att det egentligen är ganska ytlig vänskap. Inte som att nån ringer och säger "Fan jag saknar dig kan vi ses??"

Vissa personer kan jag ta att vi inte hörs så mycket och att vi träffas sällan, för vi har en riktig vänskap som går flera år tillbaka och där tänker jag inte riktigt på samma sätt, de personerna har redan visat att de bryr sig på många olika sätt. Det är snarare mitt vardagsliv jag tänker på.

Men men what to do..börja ragga nya kompisar och sen hamna på samma plats igen? :)

Vuxen!

Kategori: Allmänt

Vi har precis hämtat vår kaffemaskin som har gjort svagt kaffe men nu är det starkt och gott!!

Så vad gör jag? Jag tar en kopp kaffe och ska läsa socialdemokraternas tidning och leka vuxen!!! Haha jag pallar inte med mig själv! Haha