yazzmania

Kärleksmums!

Kategori: Allmänt

Vi alla har dåliga dagar! Idag hade jag en stund av depression men sen tänkte jag att jag ska sluta förvänta mig saker av min omgivning. Även om det är saker jag önskar jag fick av de så ska jag sluta förvänta mig det för då kan jag heller inte bli besviken och då inte bli ledsen!

Kanske låter cyniskt men jag måste nästan börja tänka så för att slippa hamna i samma ledsamhet om och om igen. Acceptera läget, se vad jag faktiskt har som gör mig lycklig och som möter mina förväntningar and move on!

Så i den andan satte jag på musik och bakade! Kärleksmums to give myself some love ;)

Det känns tomt

Kategori: Allmänt

Dagar som idag slår verkligheten en i ansiktet...men what do to..det är som det är och som det alltid har varit. Vet inte varför jag fortsätter att hoppas och fortsätter att bli besviken..Borde spara mig själv den ledsamheten!! Men jag är glad för att jag har Hassan i mitt liv, min stöttepelare och mitt allt! Sarajeh finns vid min sida och gråter med mig när jag gråter och Azita är en underbar vän som hela tiden reaches out to me. Jag är glad för er och älskar er! Men dagar som dessa så känns det tomt..

Födelsedag!

Kategori: Allmänt

Ja jag har kommit ut ur bloggandet nu ett tag men jag ska skärpa mig! Promise! Det händer faktiskt rätt mycket nu!

Men jag har iaf fyllt år! Happy bday to Me :) så vi har firat min födelsedag rejält med en grym fest :) goooda tårtor, grymma vänner och bra musik!