yazzmania

Shoes shoes shoes!

Kategori: Allmänt

Min depressionstid är slut! Idag fick jag mina efterlängtade, underbara, sjukt snygga skor haha Det finns inte mycket som gör mig så glad som skor!

Jag blir riiiiktigt lång i dessa haha Klacken är ca 15 cm så jag kan gå mina catwalks i Malmö med dessa haha


Infektion efter infektion

Kategori: Allmänt

Nu var det länge sen jag skrev igen! Jag har inte haft världens största tur vad gäller min hälsa på sista tiden! Efter kolmården så märkte jag att jag fått ett sår på hakan. Jag trodde att jag hade haft torr hud och att den hade spruckit..detta såret blev större, större, större och större för att tillslut ha ätit upp hela min haka! Skitäckligt och verkligen inte världens vackraste syn!

Så efter en och en halv vecka ringde jag tillslut vårdcentralen. Jag kom dit och fick veta att jag har Impetigo..alltså svinkoppor! Jag har aldrig haft det innan men jag har för mig att man blir smittad av nån för att få det så direkt fick jag lite panik. Vem har gett mig svinkoppor??? Vet ingen som har svinkoppor just nu. Men antagligen är det så att jag haft en infektion som har utvecklats till svinkoppor..så jag behöver inte ha blivit smittad av nån. Så jag fick antibiotika som jag äter nu och har haft hemmakurer för hakan för att det ska läka.

Om ni nånsin får svinkoppor så har jag faktiskt ett mycket bra trick! Ta en kompress och dränk den i alsollösning. Sätt fast kompressorn på området och låt det ligga på minst en timme. Jag har gjort detta flera gånger om dagen och det har hjälpt! Det i kombination med antibiotika, antibakteriell kräm och alsollösning..jag för krig mot mina svinkoppor haha

Men inte nog med att jag skulle ha svinkoppor..jag blev sjuk OCH har fått en infektion i ögat nu också! KOM IGEN! Så inte nog med att min haka ser ut som den gör, nu har jag ett öga som hänger och jag ser ut lite som han lejonet i skönheten och odjuret

Ja nu är detta ett lite klagoinlägg men jag anser faktiskt att jag har lite rätt att klaga och tycka synd om mig själv i dagsläget...Men detta har varit väldigt nyttig för självinsikten! Jag ska skriva om det i ett senare inlägg men som jag uppskattar att detta är något temporärt och inte något som jag går med 24/7...För det är faktiskt knäckande att se sig i spegeln varje dag och inte känna sig fin! Kan låta ytligt men så är faktum! Som sagt nästa inlägg dedikerar jag till just att känna sig fin!

Kolmården!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en helt underbar helg! Vi åkte hem till Linköping till mina föräldrar för att fira lite Eid (Slutet på ramadan). Det är alltid mysigt att komma hem till mamma och pappa! Tyvärr träffas vi inte alltför ofta eftersom vi bor här nere och de där uppe! Men en gång i månaden försöker vi åka upp iaf :)

Så lördagen bestod av en heldag med familjen och underbara Sawen! Hon kom hem till mamma o pappa och åt mat med oss (eller vi tittade på medan hon åt eftersom hennes tåg var försenat haha).





Sedan kom hon med den underbara idén att vi skulle följa med till Kolmården på söndagen!

Sjukt underbar dag hade vi!! Både jag och Sawen var i extas heela dagen haha Hon för att det var hennes första gång på kolmården och jag bara för att det var underbart haha


Så här excited var Sawie!


Yeay Kolmården!! Let the fun begin!!


Ronis sköldpadda Bobby har fått nya vänner och glömt oss :(













Safari med Linbana FUN!!!





Jag har 140 bilder från dessa få timmar haha...

Borde jag dömas för mord alt. misshandel?

Kategori: Allmänt

Igår när jag tittade på vår stackars växt som typ sakta men säker torteras och förlorar en lem efter en annan satt jag och funderade på om jag borde dömas för misshandel?

Haha så här gick min tankegång

Undrar om det finns nån människa som anser att jag är en växtplågare?
De anser ju att växter har känslor osv finns det växträttsaktivister som jobbar växternas rätt i samhället?
Och om de såg denna växt hade de då tyckt att jag borde ställas inför rätta och dömas för växtplågeri, misshandel eller kanske till och med mord???

Ska vem som helst få äga en växt?

(Som ni ser har den alltså knäckts...den borde växa uppet och inte ha halshuggits och hänga nedåt..)


(Men det är ju inte jag som har knäckt den..det gjorde den själv!)


(Till mitt försvar gör jag ju nånting rätt för det växer ändå nytt liv ju!)

Lovely way to start the morning 2

Kategori: Allmänt

Jag kommer älska onsdagar och fredagar i fortsättningen om söta Azita fortsätter komma till kontoret och lämna söta lappar till mig haha!

Imorse fick jag en till uppmuntrande post-it!

(Denna gången ansträngde hon sig med handstilen haha!)

Puss!


Btw, har ni gjort er läxa? Har ni gjort en liten handling som gett glädje till någon annan?

Min min min!!

Kategori: Allmänt

När man var liten så var det ganska viktigt att säga "Det är min!" Många barn går igenom nån sån ägandeperiod där de inte vill dela med sig. (som jag har sett av erfarenhet iaf). Men håller det i sig till vuxenvärlden?

Många lever ju i förhållanden där mitt och ditt fortfarande existerar och begreppet vi och vårat enbart sträcker sig så långt. Men om man bortser från förhållanderelationer har vi kvar saker som vi inte vill dela med oss av till någon?

Något som gör dig så jäkla förbannad att dina mördarblickar skickas och kastrullen börjar koka? Nu snackar jag om materiella saker. Ex om nån skulle ta din borste och borsta håret med den, använda din penna, you name it.

Jag försöker komma på nåt men vet inte..jag har syskon som snott mina saker stup i kvarten vilket gjort mig förbannad tidigare men nu är jag ganska härdad..Rent allmänt så är "mitt och ditt" begreppet inte särskilt ingrott i mig så kommer inte på nåt...But there has to be something!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Detta är nog första morgonen sedan jag började mitt nya jobb som jag vaknat i good tid och nu sitter och undrar vad jag ska göra haha Jag snooza inte idag utan gick upp DIREKT när klockan ringde. (Eller när den ringde för andra gången haha)

Jag bjuder på Rihannas nya video! Rätt skön morgonlåt! Cheers to the freakin mornin!! :D