yazzmania

Nyårsfin

Kategori: Allmänt

Från topp till tå!

Just nu sitter jag och förbereder mig för kvällen och jag har precis gjort mina fötter fina haha In case you wanted to know and see it! haha

Men fotbad är jätteskönt, något man inte gör så ofta men borde!

Hur förbereder du dig för kvällen?

Årets sista frukost

Kategori: Allmänt

Haha den sista måltiden typ! Nä men jag är helt inne i "Det sista någonsin för i år". Min sista nattsömn, min sista frukost, för de som jobbar är det sista arbetsdagen..det finns så mycket. Jag njuter lite extra mycket av det just för att det är det sista någonsin för 2010!

Vad är det sista du gör för i år som du kommer njuta av extra mycket?

Gonatt

Kategori: Allmänt

Sista natten för 2010!

Nu nalkas snart sängen men innan jag får min sista skönhetssömn för 2010 vill jag dela med mig av ett klipp jag såg ikväll efter lite besök av Dev och Luc (som alltid får mig att garva ihjäl mig!)

Iiiingen vet hur han kan stå upp och dansa....shake it!

Sov gott och njut av er sista nattsömn för i år!! Vi syns imorgon!

Moi

Kategori: Allmänt




Victoria's Secret!

Kategori: Allmänt

Idag kl 20.00 kommer jag befinna mig med ögonen fastklistradet på tv3 för då visar de Victoria's Secret Fashionshow 2010. I love love love VS Fashioshow! Man blir helt såld och jag hade sååå gärna gått där. Fatta vilken kick det hade varit!

Joina mig kl 20:00 på tv3!

2010 bästa minnet

Kategori: Allmänt

Under år 2010 är det mycket som har hänt! Det började extremt kasst med att Hassan och jag fick rätt stora knivar i ryggen av personer som skulle stå nära. Men skitsnack och lögner kommer man aldrig långt med och det knäckte inte oss, vi är fortfarande tillsammans och vi ska gifta oss i juli!

I Mars hände det som absolut blir mitt bästa minne från 2010. 15 mars friade Hassan till mig. Det var jättegulligt och jag kan inte tänka mig ett bättre sätt att bli friad till på! Han ville fria till mig i en luftballong men det var inte säsong för det och han ville inte vänta (asgulligt!) så han tog tag i det på sitt sätt! Älskar Hassan såå otroligt mycket och jag längtar tills jag får bli hans fru!

Vijdan och jag fann varandra efter Vijdans mycket tappra försök att bli min vän haha Jag var kanske lite skrämmande för henne i början men hon insåg nog snabbt att jag inte bitts :) Jag är jätteglad för det för Vijdan är en av de bästa personerna jag känner som man kan lita på i vått o torrt! Jag finns alltid där för dig och jag vet att du finns där för mig!

I September fick mina goda vänner Lili och Miki deras första barn, en vacker och underbar flicka som fick namnet Nikolina. Min glädje för deras skull är oerhört stor! (Hoppas hon får en kompis snart av oss ;) )

I övrigt så finns det många personer i min omgivning som jag är oerhört glad över att ni finns!

Panni och Sawen är två tjejer som är gjorda av guld! Man får leta länge för att hitta så härliga människor. Jag har alltid jättekul med er och jag hoppas att 2011 för oss närmre!

Puss och kram till er alla!

Resultatet

Kategori: Style & Beauty

Jag är såååå nöjd som vanligt med resultatet efter Chantelles (min frisörska) underbara arbete! Jag älskar att jag aldrig behöver förklara hur jag vill ha det för hon känner mig och vet vad jag tycker om och inte tycker om så jag bara sätter mig på stolen och säger: "Jag vill färga håret ljusare" (till exempel) så fixar hon resten! Hon behöver inte fråga vilken färg, hur vill du klippa det, inget! Love it!! :D

Passade på att fixa ögonbrynen och mustachen också haha Hon trådar och det blir alltid bästa resultat med trådning!

Men så här ser det ut iaf!



Bor ni i Malmö och speciellt om ni har afrohår och sådant hår som tyvärr de svenska frisörerna inte alltid förstår sig på så ska ni gå till Dark & Bright!

Frisördags!

Kategori: Allmänt

Jag ska iväg till frisören strax. Jag lyckas alltid boka in dagar som min födelsedag, dagen innan nyårsafton osv utan att tänka på det. Skitbra, är man alltid fresh till de tillfällena :D

Jag skulle gå in och duscha men så insåg jag att jag absolut inte borde dusha håret!! Det är ju en av de bästa sakerna med att gå till frissan, få håret tvättat och lite huvudmassage på det!

Tror jag bokade in färgning också...men är inte säker! Isf ska ju håret dessutom inte vara nytvättat.

Jag tänkte mig nåt sånt här..you like?

Tjejkväll hos Yazzmania

Kategori: Allmänt

Här får ni se lite bilder från igår vad jag bjöd på :)

En liten present till tjejerna


Ost i smördeg, minipizzor, cous-cous sallad, laxrullar, gravad lax och kalkon


Efterrätt, vit chokladmousse


Jag hade köpt sjukt mycket mer haha melon, brieost med vindruvor o kex men vi frossade i oss chips o godis så ingen orkade äta mer :D

Bästa kvällen!

Kategori: Allmänt

Älskar tjejkvällar! Tack tjejer för ikväll, bäst as always :D
Under tjejkvällar behandlar man alla möjliga ämnen! Från vaxning till mensvärk till barn till allt möjligt haha Mycket skratt ingår också :D Men det som är skönt med vårt tjejgäng är att det aldrig är skitsnack om nån!

Det är svårt att hitta tjejer som inte har snacka skit genen, för de flesta har det! Men inte dessa tjejerna! Därför jag tycker om de och därför jag vill umgås med de! Jag har inte många tjejkompisar just av anledningen att jag inte klarar av folk som är så jäkla svartsjuka och har sånna komplex över sina egna liv att de måste trasha alla andra. Ni är bara patetiska!

Men iaf, vi har haft en jätterolig kväll och jag ska lägga upp bilder men det gör jag imorgon för nu ska jag till min älskade säng och kudde som finns där för mig vaaaarje natt oavsett vad :D

Gonatt!!

Yazzmania tipsar

Kategori: Style & Beauty

Torrt, slitet och matt hår? Då ska du använda detta! Där en olja som heter Argan. Namnet har den fått från trädet som heter Argan och det är därifrån oljan utvinns. Detta träd finns bara i Marocko och oljan används till många olika saker.

Denna som jag visar är till håret. Jag fick den av min frisörska som också kommer från Marocko, som jag, och hon säljer den online och i sin butik. Man behöver bara en liten droppe som man för igenom håret med händerna. Det ger glans till håret och det luktar jättegott!

Jag tycker också att håret har hållt sig renare längre, vet inte om det är tack vare oljan eller om det är något annat jag gör :)

Om du vill köpa den och prova så kan du gå till Dark & Bright i Malmö eller köpa den här
http://www.darkandbright.se/shop/produkttyp/stylingprodukter/vision-haircare-nashi-fasi-di-luce-0/

Störelsemoment!

Kategori: Allmänt

Det finns en sak som jag stör mig nåt extremt mycket på! Och det är att folk ska hålla på o skjuta fyrverkerier flera dagar och vissa fall veckor innan nyår!! Jag stör mig så otroligt mycket på det och blir verkligen helt hatisk när jag ser fyrverkerierna smälla uppe på den mörka himlen. Jag vet inte varför den rekationen väcks inom mig för jag stör mig inte på ljudet eller nåt sånt..

I vanliga fall älskar jag fyrverkerier och tycker det lätt är en av de bästa sakerna med nyår för det är så fint. Men det är just det, det ska ske på NYÅR kl 00.00!! Jag hade verkligen velat uppleva ett år där ingenting smäller förns just kl 00.00. Fatta så grymt det hade varit!



Tjejkväll!!

Kategori: Allmänt

Nu måste jag iväg och handla för ikväll ska jag ha tjejkväll och jag måste ju ha något gott att bjuda tjejerna på :D

Om ni har några goda receptförslag så kom med de nu för snart drar jag!

Mellandagsrea

Kategori: Style & Beauty

Vilken besvikelse! Det var det sämsta jag varit med om någonsin!!! Vi var på Väla i Helsingborg för vi tänkte det kan vara nice att komma bort från Malmö...inget smart move! Det fanns i stort sett INGENTING!! Så sjukt besviken...

Men jag hittade lite grejer iaf, dock inga kläder! Detta är vad jag köpte

Indiska


Gina Tricot




Men så köptes det faktiskt en sak till...min VIGSELRING!! Jag och Hassan hittade en vi båda tyckte var fin och fungerar med min förlovningsring så vi tänkte att vi lika gärna köper den :D Men den får ni inte se nu för den får bli en hemlighet för de flesta fram till 15e juli då vi gifter oss! Men skoja inte att jag vill ha på mig den och gå runt med den nuu haha

Jag har iaf inte heller gett upp mellandagsrean. Jag ska iväg på torsdag men då blir det Malmö och då måste jag hitta något!

Någon dag försen

Kategori: Allmänt

Today 27/12 marks the memory of the massacre of around 1400 old men, women and children at Gaza two years ago. Just like the world insists on remembering 9/11, it must never forget what happened to Gaza.

Några tusenlappar över?

Kategori: Style & Beauty

Då ska du gå in och shoppa på www.net-a-porter.com! De har såå snygga grejer från alla möjliga märken, Jimmy Choo, Lanvin, Michael Kors, Valentino, Burberry..you name it!! Jag har suttit där nu en stund och seglat iväg med tusenlapparna i mitt huvud och detta är några saker jag fastande för.

Trust me, efter bröllopet ska jag sååå handla där haha.

Men for now får jag nöja mig med mellandagsrea. Jag ska ut och shoppa gärnet idag med Vijdan och Hassan! Får se vad jag kommer hem med!



Drömtydningsmorgon!

Kategori: Allmänt

Så underbart, vaknade för ca 20 min sedan och är nu nyduschad! Jag hade en konstig dröm inatt..som alla andra. Men ni ska få höra en liten bit om den. Ni kanske är drömtydare och kan hjälpa mig förstå två saker

Jag åkte i en vagn, en sådan gammal tågvagn som man oftast ser på filmer köra på gator. Den var gul och hade jättefin dekor. Det var fullt med folk i den vagnen, jag kände vissa och vissa var främlingar. Medan vi åker översvämmas helt plötsligt allt och det är som att vi hamnar mitt ute på havet. Det är sjukt höga vågor och alla på vagnen får panik. Det kommer en megavåg och vi skjuts uppåt och helt plötsligt från vågen flyger en iller rakt ut, som en kanon, mot mig och biter sig fast i mitt knä. Den sitter fast där ett tag tills jag får loss den och mina tankar i drömmen var bara "Jag trodde det var en säl, vart kom illern från!?"

Just nu försöker jag komma på vad vågorna och illern symboliserar...Om det är någon som är duktig på drömtydning får ni gärna komma med idéer! :)

Bästa Måndag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en sjukt bra dag! Lugn dag på jobbet, sista dan på jobbet för detta år, skratt på Salong Glamour där Panni byggde naglar på min kollega och sedan ett avslut med middag hos Vijdan. Hon hade värsta Halv fyra hos mig med förrätt, huvudrätt, efterrätt, chips, skumtomtar, te, kex o ost you name it!!

 Men det bästa av allt var pepparkakorna hon bakade haha Det är våra initialer, de som var där. Och hon hade gjort katter o snögubbar med lite halvt onda leenden haha bästa!



Tävling avslutad! Vinnaren är.....

Kategori: Allmänt

SAWEN!!!

Grattis :D Rätta svaret är vax! Ska man vara riktig noga så är det en vaxremsa haha
Eftersom det var så många som hade rätt så fick det bli en lottning!

Priset blir alltså ett kit med vax från Veet :) Inte detta vaxet för det tyckte jag faktiskt var lite kasst!


Dagens skämt

Kategori: Allmänt

Eller egentligen gårddagens men det får bli dagens eftersom jag drar det idag! Detta är taget från en verklig händelse

Yasmina har sitt ansikte ned mot en kudde.
H: Kan du andas?
Y: Med en näsborre!
H: Haha..din aborre!
Y: *tänker och ser en aborre framför sig...*
De har väl inte bara en näsborre!?
*tänker att det hade ju sett jättekonstigt ut!*
H:.......de har inga näsborrar de har gälar!!!

Haha jag fick lite hjärnsläpp där men aborrar har alltså inga näsborrar!

Tävling!!!

Kategori: Allmänt

Härmed vill jag presentar Yazzmanias första tävling!!

Nedan ser ni en bild..så klart är det bara en liten bit av helheten :) Men er uppgift är att gissa vad detta är för något! Den som gissar rätt kommer vinna ett kit med detta! Det är alltså något som kan användas och som används av majoriteten!

Vinnaren utses imorgon, tisdag 27 december kl 23:59! Lämna ditt förslag NU! :D



Good luck!!

Smääärta

Kategori: Allmänt

Jag ska nu gå och orsaka mig själv smärta...why oh why oh why??

But it has to be done! Det är ett måste och eftersom det inte finns någon som kan göra det åt mig måste jag göra det själv!

Jag vet vad jag snackar om, vet du? :)

Kurragömma

Kategori: Allmänt

Att leka kurragömma med en tvååring och en fyråring måste vara bland det roligaste som finns! Man gömmer sig och Arib som är två fattar ju inte riktigt vad vi gör mer än att vi leker så han avslöjar ju vart vi är heeela tiden haha Ställer man frågan "Vart är Hassan" så pekar han ut det diiirekt haha Men det var skitkul, gav oss rätt mycket skratt

Förutom kurragömma har jag idag käkat med Vijdan på Meze Falafel nr 1 och varit o kollat lite i affärer. Dagens fynd blev detta! En ljusstake och ett lila blockljus.

Söndagsseg

Kategori: Allmänt

Jag är nåt enormt supertrött! Det blev inte många timmars sömn inatt men kul hade vi! Haha Sawen är en av de skönaste tjejerna som finns..she made my night!

Men idag har jag iaf köpt en födelsedagspresent till Namir som fyller 4 den 1a januari. Men de är i Paris då så därför ska han få den nu! Eftersom han är så liten kan jag ju avslöja hans present haha Det blir en sådan Nintendo DS, ni vet sån man kan hålla i handen och spela på. Det kostade lite mer än vi tänkt lägga från början men det är han värd :) Plus det är något han kan ha i flera år och hans bror kan också använda den när han blir äldre så det är en investering hahaha

Nu ska vi snart iväg till Helsingborg för vårt söndagsbesök :)

Honeymoon!!

Kategori: Bröllop

Jag har hittat platsen vi bara måste åka till på vår bröllopsresa! Maldiverna! Jag är heeelt såld och vi måste haha Jag har pratat med Hassan och han är nog lite mer flum när det gäller detta ämne. Känns inte som att han har några större krav på vart vi ska haha Fast Vietnam är uteslutet så mycket har jag nog förstått :)

Men back to Maldiverna...kolla in bilderna! Jag kom på det när jag läste nån tidning och Beckham skulle dit o fira jul och något till kändispar..så tänkte jag, Maldiverna är nog fint det måste jag kolla upp! Och det var det!!! Jag har kollat priserna som hastigast och det ligger på ca 20.000 per person. Men det hade vi nog räknat med :D 



Anonym? Icke sa nicke!

Kategori: Allmänt

Idag finns det verkligen inget som heter "Att vara anonym". Det finns vissa som lyckas hålla sig under radarn men de flesta är way up and beyond on the radar! Facebook till exempel, där uppdaterar man sin status med vad som händer, känslor allt möjligt. Man kan få rätt mycket info från Facebook!

Ex.

"Love is giving someone the power to destroy you, but trusting them not to." Well that went well...
Antar att denna personen är heartbroken!

Vaknade av en konstig lukt. Letade i hela lägenheten men hittade inget. Senare får jag ett sms av en orolig bror. En brand på min gata vid 9. Then it all makes sense, aha lukten. Hoppas familjen klarade sej, som fick evakueras.
Ok då vet jag att det har brunnit i Malmö, behöver inte läsa tidgningen för det!

har seriöst ONT i mina lungor... my fucking god (PS. The Town, rätt nice film faktiskt! rekommenderas!)
Thanks for the info! How can I ease your pain?

You are so amazing because you took the time to figure me out! Älskar dig min kärlek ♥♥♥
Gulligt! Här spirar kärleken för fullt!

Kära vänner, ledsen att göra er "besvikna" men jag är INTE gravid. Got faceraped by xxxxx igår som tyckte det var en fantastisk payback mot min facerape mot henne för ngn vecka sen. :) XXX ber sååååå mkt om ursäkt!
Ultimata exemplet på hur ens liv sprids på facebook! Det kom upp ett inlägg där det stod att hon var gravid! Det skapade så klart total hysteri där alla skriver stort "GRATTIS!!!!", "VA!?!?!?!" Jag ringer och säger "Whaat??? Är du gravid????" Men it was not true...haha sjukt..och det tog verkligen bara minuter för detta att spridas!

Men iaf you get my point. Gör folk slut, blir folk sårade ALLT hittar du på facebook! Bloggar samma sak.

Och så kommer nästa grej, Gowalla. Detta är en tjänst där du skapar ett konto så loggar du in dig på platser, alltså vart du befinner dig. Så folk kan veta vart du är at all time. Det är ändå intressant hur saker har ändrats! Vi är ständigt online och vi delar med oss av allt som händer i vår vardag. Ens privata liv är numera något som ska levas och levs offentligt. Klart man håller vissa saker för sig själv men tänk ändå hur mycket vi vet om folk som vi inte träffats på ååååår och dar pga facebook, bloggar och allt annat som finns idag! Det skapar också ett behov av att veta. Man blir nyfiken och måste få sin dagliga dos av statusuppdateringarna på facebook.

Undrar hur det ser ut om några år....can't wait!

Litchi

Kategori: Allmänt

Litchi är en spännande liten frukt! Tydligen kommer den från Kina och anses vara en väldigt exklusiv frukt. Under en period så betalade man sin skatt med frukten!

När jag var hos min faster i fredags hade hon en massa sånna som dekoration. Jag har sett den förut men aldrig smakat det. Så min kusin utmanade mig att smaka. Jag tänkte, det är en frukt den är liten och söt, den måste vara god!

Vilken skräckupplevelse när jag skalade av halva toppen!! Ser ju ut som ett öga eller ett äckligt slimeägg...fy..ser inte alls aptitligt ut!! Men jag tog mod till mig och tog en tiny tugga...konstig smak! Det är en smak som inte kan beskrivas. Den var söt samtidigt som den var besk med en skum eftersmak.

Jag kan inte säga att den var äcklig men inte god heller...I don't know! Inget jag kommer bjuda på iaf och definitvt inget Hassan hade kunnat betala min pappa med för att få gifta sig med mig haha I stick to camels!!

Blogguru

Kategori: Allmänt

Jag har hittat det utlimata Photoshop verktyget!!! Glöm det riktiga programmet om du vill kunna fixa dina bilder enkelt men snyggt! Jag är helt lättad över denna sida men stör mig på att jag suttit i flera timmar o typ lärt mig hur man fadar ut en bild haha

Jag gick in på www.theblogguru.se som är en blogg för alla bloggare med tips om allt sånt som vi tänker "Hur gör man det? Kan man göra så?" Etc etc. Där fanns en länk till denna artikel som faktiskt has made my day haha (lite sorgligt kanske!)

Men om du vill kunna redigera dina bilder, skapa snygga headers osv så gå in och läs denna artikel så kommer du också känna dig frälst haha

No more hours and hours of suffering!

 http://www.idg.se/2.1085/1.346302/photoshopcom-battre-bilder-med-gratis-photoshop-pa-natet

Ny design

Kategori: Allmänt

Jag har titta på två filmer idag och orkar inte titta på fler! Så jag startade Photoshop och har suttit och lekt rätt så länge!! Tar ett tag innan man lär sig hur saker fungerar i det programmet! Men iaf..jag har suttit och gjort tusen olika headers haha Ena mer avancerad och full av grejer än den andra.

Men det slutade med denna enkla headern och en ny bakgrund. Kände att det var dags för något ljust och uppiggande :D Men ok jag är inte världens bästa på detta än men give me some time. Jag tycker det är heeelt ok för att vara en newbie som mig haha

Är det godkänt???

Peace!

Begär!

Kategori: Allmänt

Jag känner hur det sakta kommer krypandes...det känns från magen och runt hela kroppen. Det bubblar. Jag har förträngt det så länge men nu kommer det tillbaka...tanken på det för mig att gå i extas.
JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

Andas

Kan inte behärska det. Handlar inte om vilja längre det är ett måste! Ett absolut måste! Det kostar inte lika mycket där som här..jag måste! Tiotal minst! Jag kan inte vänta längre..måste ha det nu! Men kan inte få det nu...men snart. Snart..snart...snart...

Vad snackar jag om?

SKOR!!!!! Mitt enorma skobegär har kommit tillbaka! Jag måste ha massor skor! Måste köpa massor skor! Måste ha massa nya par! Måste ha det nu!! Jag ska till Marocko snart och jag måste köpa på mig skor där. Har inte köpt skor på sjukt länge och jag är ju en Shoeaholic! Egentligen shopaholic men skor och väskor har alltid varit min grej! Jag har tryckt ner det länge nog nu...jag blir tokig haha Har massor av skor att ta igen!!

Gott nytt jul!

Kategori: Musik

Årets jullåt? Haha Sean Banan är sjuk men på nåt sätt är hans låtar bra haha...

När ska okunskapen dö ut?

Kategori: Allmänt

Probably never! Jag var inne på Vijdans blogg, www.vijdan.blogg.se där hon skrev ett inlägg om Julafton. Hon firar inte jul för hon är muslim så hon skrev lite om det och hur pissig hon tycker hennes december har varit. Gå in o läs inlägget :)

Men iaf, så har hon fått detta som kommentar

Postat av: Tobias!!

Ni får era jävla bidrag, nöj er med det! Jävla utlänningar.

Lite grann skrattar jag för att denna personen är ju totalt patetiskt. Samtidigt så kokar jag för hur vågar han dra alla över en kam och säga att vi får våra jävla bidrag??? Alla jag känner som är av utländsk bakgrund jobbar och sliter ihjäl sig för sin vardag och för att få pengar. INGEN går på socialbidrag (antar att det är det han menar).

Därmed inte sagt att det inte finns utlänningar som går på bidrag, det finns det. Idag säker fler än för några år sedan. Men lilla Tobias, det finns svenskar som också går på socialbidrag! Ska jag kanske också upplysa dig om att Du också får bidrag!! Barnbidrag, sjukvårdsbidrag, skolbidrag, lilla du..vårt samhälle är uppbyggt på bidrag genom skatter för att vi ska SLIPPA betala dyra kostnader. Så att de som inte har lika myket pengar fortfarande ska kunna få samma slags vård, samma slags skolundervisning som alla andra. Kryp ut ur din lilla sten och sätt dig i skolan igen och lär dig något!

Det är verkligen synd om sådana här bittra människor..Tänk er hans vardag. "Jävla utlänningar, jävla staten, jävla grannar, jävla jobb" Typiskt sån människa som bara klagar på allt utan att veta något och utan att göra något för att förbättra sitt liv. Sorgligt.

Men iaf jag är stolt av att vara en person som är muslim, av utländsk bakgrund, svensk, och allt som följer med vår kultur och den kultur som har skapats genom att bo i Sverige! Varför? För vi har lärt oss att respektera ALLA, vara givmilda, och alltid tänka på och hjälpa de som behöver hjälp. Vi har respekt för äldre, yngre, vår familj, våra vänner, alla!

Jag firar inte Jul men jag önskar er alla en God jul!

John Doe

Kategori: Allmänt

Jag har ställt mig en tanke nu den senaste veckan. Hur enkelt är det att fejka en person egentligen?? Och hur länge kan man fejka att denna finns tills folk börjar undra om denna verkligen finns?

Till exempel kan man ju börja snacka om en person som man då påstår att man träffar, känner eller whatever. Eller är ens syster. Man berättar historier men visar aldrig bilder. Till en början så verkar det inte konstigt. Men när ens kompisar inte har träffat denna personen på typ ett och ett halvt år börjar det nog verka lite konstigt...vem är denna personen som hon snackar om hela tiden och varför har vi aldrig träffat den personen??

Min syrra Meryem är ett perfekt exempel haha Ingen har träffat henne, i stort sett ingen iaf. Hon bor i Malmö men är aldrig med på våra fester, fikan eller några samlingar vi har. Min andra syrra, Mona, har däremot varit med rätt mycket! Så iaf tillslut efter ungefär ett år börja min kompis Vijdan undra om den här Meryem verkligen finns. Så en dag skulle jag bevisa det genom att visa henne på facebook. Jag tar upp henne på facebook och säger, "Här är hon!". Vijdan tittar på mobilen och säger.."Var? Det finns ingen bild!" Haha jag tittar på mobilen och ser att det stämmer...hmm...fan där sprack det beviset!

Så tiden går och de har fortfarande inte träffat Meryem. Men nu har jag bilbevis i mitt inlägg nedan på att hon finns hahaha

Men i teorin hade jag ju kunnat fejka att jag har en tredje syster som heter Meryem ganska enkelt innan någon hade kommit på min bluff! Så undrar om det finns någon där ute som fejkar en pojkvän, ett syskon, en kompis eller vad som!

Har ni någon ni fejkar eller har ni bustat någon som hittat på en person? Avslöja det nu haha Berätta en rolig historia!!

Tjockisdag!

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag det har varit! Mat mat och mera mat! :D Sjukt nog hade jag kunnat stoppa i mig lite till haha Jag och min syrra var hos min faster också och kom hem nyss så sa vi att vi åt där och då sa pappa lite chockat "Åt ni mer?? Är ni hungriga???" haha..han har glupska döttrar

Men om det är en sak det finns gott om här så är det snööö!!

Här får ni se bilder från min dag

 Vijdan tjejen på bilden är Meryem (Min kompis Vijdan tror inte på att min syrra Meryem finns för hon har inte träffat henne någongång och när jag ska visa bild på facebook så finns det ingen bild på henne haha)




Morning!

Kategori: Allmänt

God morgon alla ni underbara! Så skönt att få vakna när det är ljust ute för en gångs skull!! :)

Idag ska vi iväg till Mormor och Morfar för att fira jul! Vi firar ju egentligen inte för vi är muslimer, men vi har firat jul med mormor o morfar sedan jag föddes och det gör vi fortfarande! Skillnaden är att vi gör det den 23e istället för den 24e! För er som inte känner mig så är min mormor och morfar från Finland och alltså inte muslimer, därav julfirandet!

Iaf mormors janson och köttbullar är det gooooodaste som finns! Så idag ska jag bli tjocker!! Ska gå upp alla kilo jag gått ner detta halvår haha

Bästa resan ever!

Kategori: Allmänt

Haha alla tåg är försenade och alla dessa år jag har åkt tåg har jag aldrig kommit fram tidigare än beräknat. Men det gjorde jag idag! Vad är oddsen?? Alla tåg är timmar försenade och så kommer jag fram tidigare...sjukt bra flyt!

Men..det hände lite grejer på resans gång också som kanske inte är så bra flyt!

Jag satt på en sån plats med fyra stolar och så hade jag mobilen framför mig på bordet. Det kommer två tjejer som stiger på så sitter jag på ena tjejens plats, hon hade fönstret och jag gången, så jag flyttar mig till min plats. När jag sätter mig börjar jag känna efter mobilen. Jag letar i mina fickor, tittar i min väska..den är GONE! Så jag frågar tjejen om hon kanske råkar sitta på min mobil för den är borta. Hon reser sig upp och börjar leta efter den och alla börjar leta efter min mobil..böjer sig ner mot golvet, lyfter på saker och en erbjöd sig att ringa till mobilen. "Abonnenten du söker kan inte nås för tillfället" PANIK!! Vart är min mobil??

Så säger en av tjejerna.."Men hon tjejen som satt här (min syster), hade inte hon din mobil?" Hahhaa...joo det hade hon för hon ville in på facebook. Tur att nån har koll eftersom jag inte har det!

Men iaf, alla lugnar ner sig efter att jag har stissat upp stämningen när jag säger...."Mitt visakort är borta..!!"

Haha de som satt där bara titta på mig och skratta. "Vart kan du ha glömt det?"

Yasmina tänker..tänker..tänker..Pressbyrån på Malmös central!! Sista gången jag använde den var där och sjävklart har jag glömt kortet i chipläsaren..haha..bara gått därifrån när jag har betalat och inte tänkt på att kanske ta kortet!! Så jag ringer till Pressbyrån och ja, där är kortet...Drama!!

Men det var en rolig tågresa...tjejerna som kom berättade galna historier om hur de hade liftat med en Finne som vägde 200 kilo för att hinna med tåget haha..sen kommer det på en annan tjej som har en påse FULL med skvallertidningar som hennes mamma har prackat på henne. Så vi satt o läste tidningar hela vägen..ja en eventfull resa som iaf inte slutade med att jag stod i tjotahejti och frös ihjäl för att tågen inte fungerade!

Slutet gott allting gott :)

Ringar

Kategori: Bröllop

Jag och Hassan var ute och tittade lite grann på vigselringar. Jag provade några och hittade en som jag fastnat för hittills! Men det är svårt för den måste matcha förlovningsringen och det finns så många olika fina ringar! Hassans syster tipsade mig om en juvelbutik i Helsingborg som hade lite annorlunda design på ringarna så jag ska dit och kolla också!

Detta är min förlovningsring


Här är några ringar jag tittat på nu. Vilken tycker ni är finast?
1.2.3.    4.5.


Vi konstaterade att min vänsterarm kommer vara värd rätt mycket hahah Kanske borde försäkra min arm haha

Rihanna - What's my name

Kategori: Musik

Har fastnat för denna låten...

Tåg

Kategori: Allmänt

Fortsatta störningar under dagen

Tågtrafiken drabbas av fortsatta störningar idag onsdag främst på grund av följdverkningar från tisdagens problem med Trafikverkets växlar.

Kul.....jag ska till Linköping idag kl 16.45. Får se om jag kommer iväg och om jag kommer iväg får vi se hur lång tid det tar att komma fram!

Sån riktig ångest att åka tåg eller något kollektivt färdmedel under vintern. Jag har sagt det förut och säger det igen, är det en överraskning att det snöar i Sverige??? Hur kan man inte ha kommit på transportmedel som klarar av snö och kyla??? Eller SJ kanske tycker det är kul att hamna i media varje vinter och få en massa skit. Fattar inte...

Men aja jag ska iaf nu njuta av att sitta hemma i värmen innan jag måste rusta upp. Ska ta på mig tio tröjor, mössar och vantar ifall att jag måste stå ute haha

I see it snowing

Kategori: Allmänt

Vad hände??? Igår kväll snöa det inte och när jag vaknar på morgonen är det en halv meter snö ute! Que!? Endast en gång i mitt liv har jag sett mer snö än detta och det var 1994 (Haha shit så gammal jag låter!)

Jag kommer ihåg då att jag tyckte det var skitkul för man kunde göra så många grottor och leka i snön. Alla rekommenderades att stanna hemma från skolan och jobb, vilket alla fick förutom jag och min kompis haha Så jag traskar hem till henne så vi kan gå till skolan och får sedan kämpa hela vägen till skolan genom snön! Hon fick tårar kring ögonen så hennes ögon frös fast så jag fick leda henne hela vägen!! Väl framme i skolan var det ju iiiiingen där förutom någon lärare. Vi var skitglada för vi kunde springa runt i alla korridorer och göra precis som vi ville haha

Detta är inte riktigt så illa, kanske hälften! Men ändå! Det är riktig kaos kaos kaos...aja Nu är jag inomhus så jag kan götta mig med varm choklad eller nåt! :D Man måste se det positiva med allt!

Förresten alla ni moderater..nöjda nu med att allt är privatiserat och därför ingenting som plogas? Hoppas ni inte klagar när ni sitter fast med bilen och inte kommer nånvart! Som man bäddar får man ligga!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Klockan är 7:34 och jag är för en gångs skull tidigt ute! Därför jag tänkte kika förbi här och skriva ett morgoninlägg :)

Går jag till jobbet nu kommer jag fram för tidigt och det går ju inte haha Sjukt ändå vilka exakta minuter man följer på morgonen. Eller jag gör det iaf. Vakna exakt 7.27 eller liknande, vara påklädd exakt 7.35, ute ur dörren 07.43. Ingenting får rubba det för då blir allt fel!

Så nu måste jag stänga ner! Detta ingick inte i beräkningarna haha

Klänningen har kommit!

Kategori: Style & Beauty

Jag var precis och hämtade min nyårsklänning som jag beställde från Nelly. Jag var helt inställd på att den absolut inte kommer vara snygg och inte alls se ut som på bilden!

Jag hade rätt om en sak iaf! Den ser ju så klart inte riktigt ut som på bilden men den är faktiskt snygg! Överdelen hänger lite mer än vad den gör på bilden så den har en lite mer antik grekland känsla över sig. Först tyckte jag den var skitful men nu har jag haft på mig den en stund och tycker faktiskt den blir snyggare o snyggare :)

Så det blir denna på nyår! Hur den ser ut på mig får ni se om 11 dagar för då är det Nyårsafton!! Wohooo

Once you pop...

Kategori: Allmänt

...you can't stop! Jag är vrååålhungrig! På vägen hem stannade jag i en affär och köpte philadelphia, digestivekex, grädde och Pringels!! Just nu sitter jag och käkar pringels vilket inte är smart för då kommer jag inte orka med maten!

Idag ska jag göra lax så jag borde verkligen sluta äta chipsen nu..men de är så tunna och underbara och bara smälter i munnen! En efter en! Bara två till så ska jag sluta ;)

Men så undrar ni, varför har hon köpt philadelphia och digestivekex? Jo för jag ska baka en choklad cheesecake! Men istället för after eight som i detta receptet kommer jag bara helt enkelt använda vanlig choklad. Får se hur det blir :D Jag kanske lägger upp en bild sen om den blir fin haha



Förrätt: Pringles Sourcream
Huvudrätt: Lax med ugnsbakad potatis
Efterrätt: Choklad cheesecake

Smarrigt värre :D Borde vara med på halvåtta hos mig haha

Tillagning

125 g digestive-kex
50 g smör

Fyllning:
200 g philadelphia original
200 g After eight
3 dl grädde
ev. lite florsocker efter smak

Gör såhär:
Smält smöret och knåda ihop med smulade digestivekex. Tryck ut i pajform. Ställ i kyla.

Smält after eight i vattenbad. Vispa grädden. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen och bred ut på digestive-botten.

Låt stå i kyla ca 1 timme innan servering!
Helt magnifikt gott!



Mixtape!

Kategori: Musik

Nu är det dags för lite ny fresh musik som ni kan lyssa på i bilen när ni cruzar, hemma när ni myser eller bara vill chilla men ändå känner att er kropp måste aktiveras av rytmens makt! Det är helt Freebee (Gratis) och lagligt! Ladda ner den, lyssna på den och spread the message! Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan. Det är Medina som står bakom Mixtapen so you know it's gonna be good ;)

Mina favoriter är nr:
4. Chris Mhina - Can't get enough
 6. Allyawan Ft. Lazee - Get dow
9. Meemo Jacobs - Ready for me

 

Pengaträd?

Kategori: Allmänt

Vad är värt att betala för och vad är det inte värt att betala för?

Flyttstädning är för mig värt att betala varenda krona för! Om det är något jag hatar att göra så är det allt som ha med flytt att göra, flyttstädning toppar den listan! Men det är intressant hur olika man tänker. Hassan är helt emot att betala för något som man själv kan göra.

Jag ser det som att jag slipper huvudvärk och ångest för att sitta och skrubba saker som jag aldrig mer kommer använda. Att betala någon tusenlapp och sedan inte behöva tänka på det gör jag utan att blinka!

Tex..man äter ute, alltså betalar man för att någon annan ska laga mat åt en för att man själv inte orkar.

När jag nu sitter och tänker på vad jag hade betalat för så inser jag hur mycket man faktiskt betalar för att andra ska göra saker åt en. Hela vårt samhälle är ju faktiskt uppbyggt på det! Jag betalar för att nån ska fixa mina naglar, mitt hår, framkalla bilder, rengöra mina smycken...sjukt många saker man egentligen inte tänker på!

Här är min lista på de mest onödiga sakerna jag betalar för:

1. Vaxning - 7800 kr / år (hade lika gärna kunnat göra det själv!) 
2. Frisör - 6000-12000 / år (färgning kan jag ju själv göra men gör det inte...bland annat!)
3. Mat som kastas - 6000 / år (räknar med ungeför 500 kr i månaden som är totalt onödigt spill!)
4. Mat ute - 18000 / år (Om det ens räcker....)

I mitt tidigare liv hade även shoppingen varit med och då hade vi snackat x antal tiotusentals kronor per år..men nu har jag blivit duktig och shoppar med måtta :) Låter mig själv roas ibland men går inte loss nu på tusentals kronor per shoppingrunda!

Din tur, vad betalar du för som är rätt onödigt när du tänker efter?

Såå hungrig!!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från att ha hälsat på Lili, Miki & Nikolina! Måste ju lämna Nikis första julklapp från oss :) Det var mysigt och hon har börjat "prata" och skrattar och har sig. Bebisar är underbara! Längtar tills jag också ha en som jag kan berätta söta historier om och känna mig stölt över att hon har lärt sig att ta sig på sin fot haha

Men nu är jag hemma igen i min bebisfria värld och just nu känner jag bara huuuunger! Men maten är på gång så snart blir jag trevlig igen! :)

Här kommer lite bilder från gårdagen och på Nikolina :)

Snökaos!

Kategori: Allmänt

Idag hade jag beskrivit min dag som en "fram och tillbaka" dag! Varför? Jo för jag har spenderat mycket av min tid i bilen att åka fram....och tillbaka....fram....och tillbaka...Det är så mycket snö på vägarna, där man ska parkera, att man enkelt fastnar! Minst fyra gånger har jag idag fastnat! Därav min "fram och tillbaka" dag :)

Annars så har jag jobbat, varit hos Hassans mamma och shoppat på Entré med Hassans syster! Jag köpte en blus som jag ska ha på mig ikväll hos Nikola som har födelsedagsfest och en ny ring som matchar mina naglar! Ja ni läste rätt, mina naglar och inte mina kläder eller skor haha





Måste göra mig iordning nu för det är snart time to go go!

22:10

Kategori: Allmänt

Klockan är tio över tio en fredagskväll och jag är hemma för att strax natta mig själv. Imorgon ska jag upp tidigt för att jobba...trodde fördelen med att jobba på kontor var att man slapp jobba helg??

Men idag har jag iaf varit ledig och haft en väldigt produktiv dag! Har fixat mina naglar, hälsat på Vijdan och gett henne en present för att hon är underbara Vijdan och avslutat dagen hos Hassans mamma där hans syster och systerbarn är i helgen!

Arib och Namir är mina små gullebarn och Namir har kommit ur sin trotsålder och är bara såå underbart snäll och lugn nu jämfört med för några månader sedan! Snäll har han alltid varit men trotsåldern är trotsåldern :) Nu kan vi sitta och ha långa konversationer om allt som försigår i hans söta lilla huvud! Arib pratar mer och mer och han och jag har alltid våra mysstunder där han sitter i mitt knä och tittar på tv eller bara sysselsätter sig med något. Idag satt han och jag och försökte öppna valnötter bland annat! Love them both!

Här kommer bilderna på mina skitsnygga naglar! Ska ni fixa de så ska ni till Malmö och till Salong Glamour  där Parnia gör de precis som du vill ha det!


Det är juletid och snart nyår så denna gången fick det bli glitter! :) You like?


Freeeedag!

Kategori: Allmänt

Och jag är ledig!! Såååå skönt! Att få vakna och se att det är ljust ute och inte mörkt som alla andra *** dagar! Underbart! Ska njuta av denna dagen som tusan för imorgon ska jag jobba igen....suck...och det kommer vara mörkt på morgonen! MEN det är sista lördagen jag jobbar detta år! Sen har jag en massa ledigt! I hope!

Iaf Fredag! Ska iväg och fixa mina naglar snart hos underbara Panni och på http://glamourmalmo.se/

Gå dit om ni vill se fina ut!! :)

Ska visa bilder på mina snygga naglar sen iaf!

Men här kommer en låt som får mig att komma igång iaf och känna att det är fredag!

Superoffice!

Kategori: Allmänt

Haha på vårt kontor är det aaaaaldrig lugnt! Det händer saker hela tiden! Så pass att vi faktiskt hade kunna ha ett eget program på tv som heter The Office.

Igår svarade jag i telefon och det är min chef som ringer. Hon säger att hon inte kommer upp ur garaget och ber att någon ska komma ner med nycklar. Jag går in till Charlotte som också har nycklar till garaget och säger att Ursula kommer inte upp så hon måste gå ner. Charlotte får mer eller mindre panik och skriker bara ut: Neeej Neeej Neeej!!

Då inser jag att Ursula inte kommer upp från garaget för att det har snöat som tusan hela dagen och det är en brant backe man måste upp för från garaget och det är därför någon måste ner. Jag sa till Charlotte att jag tror att Ursula menade att vi måste komma ner och putta på bilen..men det får jag ett snabbt "Nej det är klar det inte är det hon mena!"

Någon minut går och jag får ett till samtal från Charlotte: "Hon skojade inte...ni måste komma ner"

Hahhaha så jag samlar ihop hela kontoret och säger att vi måste ner och putta upp bilarna haha Så ner till garaget kommer 5 kvinnor och 1 man för att rädda situationen..haha Det såg skitkul ut!



Bilen slirade rätt rejält och fick inte grepp för fem öre men vi kom på att vi hade salt så det sattes igång och saltades och tillslut fick vi äntligen upp alla biler i garaget som skulle upp!

Fun day! :D

Curling!

Kategori: Allmänt

I tisdags var vi på julbord med jobbet vilket var mycket roligt! Innan vi skulle äta oss feta så inledde vi med att bränna kalorier och frysa genom att spela curling!

Curling är en sport som jag faktiskt kan tycka är kul att titta på, jag blir avkopplad på något sätt när jag tittar på curling. Men jag har aldrig spelat det för vart kan man spela curling?? Det är ju inte direkt som bowling som finns överallt!

Men iaf vi åkte till Landskrona där det finns en hall och curling. Lite svårt i början men när man väl provat några gånger så fick man in en någolunda teknink...och det gäller att SOPA! Armarna får arbeta mer än någonsin när man ska sopa sopa sopa.

Ciara is back!

Kategori: Musik

Jag bara älskar och avgudar Ciara! Inte nog med att hon är skitsnygg och dansar sjukt bra men hennes videor är ALLTID grymma. Koreografin, kläderna, allt är så jäkla grymt!

Här kommer hennes senaste! Enjoy!

Nyår!

Kategori: Allmänt

Närmar sig med stormsteg! Och det börjar ju faktiskt bli dags att tänka på vad man ska ha på sig detta nyår! Så jag satt och kollade lite och hittade en klänning på Nelly som jag gillar och ska köpa! Får se om det blir den eller inte men just nu är det mitt nyårsalternativ :)

What do you think? Does it work?

Kärleksförklaringar

Kategori: Allmänt

Say you love me, Say you love me
Then put it in a love song
Say you need me, Say you need me
Then write it in a letter for me
Say you want me, Say you want me
Then text me on the cell phone
Say you love me, Say you love me
Then put me in a love song

Vi satt i bilen jag och Hassan när denna låten med Alicia Keys och Beyonce spelades och Hassan kläcker ur sig: Palla överdriva och behöva så mycket bekräftelse (eller nåt sånt)

Ja asså det är ju inte som att vi tjejer känner ett behov av att killar ska skriva kärlekslåtar och dikter osv men man behöver få veta! Man behöver faktiskt få en bekräftelse på att man inte låter sig själv luras! Idag är det så jäkla många som leker och ska spela svåra och krossar folks hjärtan pga av det. Tjejer som tror på att killen verkligen menar väl, aldrig kommer krossa henne och helt plötsligt så smäller bubblan! Varför? För han har faktiskt aldrig älskat henne och därför aldrig heller sagt att han älskar henne, men hon har trott det.

En lärdom vi alla måste ta är att om vi har någon i vårt liv som vi älskar så MÅSTE vi visa det. Med ord, med handlingar och vad man än kan tänka sig. Och Hassan, du är inte så dålig på att bekräfta med ord och handligar så du om någon borde tycka att den låten har rätt ;) 

Här kommer min kärleksförklaring iaf
Jag Älskar Hassan!

Min helg

Kategori: Allmänt

Denna vecka har varit minst sagt slitsam. Jag har jobbat Söndag-Lördag och vaknat sjukt tidigt måndag och onsdag för att sätta mig på ett plan och flyga till olika destinationer. Så igår var jag såå glad över att jag äntligen kunde få sova tills jag själv vaknar..och det kommer inte vara mörkt ute då! MEN så ringer min kära lilla mamma..haha såklart! Men det var ok, klockan var väl 9.45 eller nåt så då fick jag sova många fler timmar än vanligt :)

Men denna vecka har inte bara varit slitsam och tröttsam, den har varit rätt underbar också. Jag har träffat vänner och firat mitt och Hassans förhållande :) Vi firade inte någon årsdag, den har redan passerat, men vi ville ändå göra något bara vi och njuta av vårt sällskap!

Så i Fredags gick vi och åt på Mosaik..som i sig var en TOTAL besvikelse! Mosaik var en mycket bra restaurang för några år sedan med mycket god mat..men nu...Gå inte dit! Maten har tappat helt och servicen kan jag inte heller ge särskilt mycket beröm för. Vi fick vänta 1 timme för att få maten! 1 timme!! Vad hade Gordon sagt om han var där??

Men det var iaf mysigt att gå på en dejt med Hassan och bara vara vi :) Jag fick jättefina pärlor av Hassan i present. Ett halsband, armband och örhängen!




Var på Lagerhouse och kände för att köpa lite kärleskförklaringar till Hassan :) Det ska ju såklart vara bilder på oss i den ramen haha

Brunch!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och Hassan uppskatta dagen med att ta en brunch på Café Ceder och sedan måste jag köpa nya byxor! Inga byxor passa mig längre ju efter mitt drastiska weightfall så jag måste hitta byxor som inte ser ut som att jag har blöja på mig!

Igår var jättemysigt med lussekatter, Aladdin, skumtomtar, julmust, you name it! Haha vi satte på en dvd med brasa och jullåtar också för att uppnå den ultimata julkänslan! Vi buzzade lite, spille ut läsk och sedan tittade på en film. Riktigt trevlig fredag!

Fredag

Kategori: Allmänt

Det är Fredag och i vanliga fall är Fredagar de bästa dagarna för då är det äntligen helg! I mitt fall är det inte riktigt så längre..för lördagar och söndagar har vi folk ute och jobbar vilket gör att man konstant tänker "Kommer min telefon ringa snart och jag måste lösa något kaos?" För det är ju faktiskt bara då man får ett samtal, när något har gått fel.

Denna helgen ska jag dessutom in till kontoret och jobba på Söndag så det är kanske inte helg helg för mig. Men iaf..på siståne har jag tänkt en massa...utan några svar..och det finns nog inget rätt svar heller utan det är bara att ta ett beslut, känna sig nöjd med det, köra på det och se vart det leder! Jag tror att nästa vecka kommer innebära att en del saker beslutas så då kanske jag kan berätta vad jag snackar om!

Men nog om jobb! Även om det inte är underbara Fredag som det brukar vara så är det ändå underbara Fredag! :)

Idag ska vi samlas lite människor som är på myshumör och äta lussekatter, pepparkakor, julmust och hela grejen! Mucho najso!

En vanlig dag

Kategori: Allmänt

Klockan ringde kvart över fem på morgonen..mörkt som vanligt...yasmina vill sova..sova..sova DU MÅSTE VAAAAKNA!!!

Så jag vaknade...skulle ju vara på Din Gata halv sju..Och det var jag, till och med lite tidigare ;)

Det var kul! Det sjuka är att Danina som jobbar där har jag träffat tidigare i Växjö! Helt galet..jag kände igen hennes namn och när jag såg henne kände jag igen hennes ansikte och tillslut hittade vi den gemensamna nämnaren Växjö. Världen är liiiten!

Vi hade rätt bra diskussioner som fick mig att börja tänka på saker..Hur långt hade man egentligen varit beredd att gå för någon annan? Hade jag kunnat strunta i att ange mina syskon tex om de gjort något kriminellt? När det gäller det kriminella så beror det ju faktiskt heeelt på vad de har gjort. Har de skadat någon annan eller bara gjort något som skadar de själva?

Det är en skitsvår fråga som man nog inte kan svara på förns man faktiskt har upplevt det!

Men dagen avslutades mycket bra med ett besök hos Emelie som hade bakat jäääättegoda lussekatter! Det var mysigt, mer sånt! :)

Yazziyazz!

Kategori: Allmänt

Imorgon ska jag bli radioprofil haha Jag ska vara på Din Gata och babbla på tillsammans med Dj Juan Havana och Danina (vik för Elektra). Men iaf..vad ska jag prata om..hmm..vet faktiskt inte ens vad ämnet är! Missade ett samtal från de idag så jag får ju improvisera när jag kommer dit :D

Det är ju inte som att jag har svårt att snacka om saker! Eller ha åsikter om saker! Tycka, tänka och säga är ju något jag faktiskt kan ganska bra haha

Förra året debuterade jag som Din Gatas Singing Bee vinnare haha Ställde upp på Malmöfestivalen och sjöng, hittade på ord, dansade och jaa...bara bjöd på mig själv! The crowd loved me and so did the judges haha

Så om ni vill höra mig, antagligen skämma ut mig eller flumma, så ska ni lyssna på Torsdag kl 7-9 på 100,6!