yazzmania

Levande Zombie!

Kategori: Allmänt

Det har varit jag denna vecka...jag har i stort sett spenderat min vecka, sedan i söndags, i sängen. Jag är totalt sjuk med "Bronkit, och möjligtvis en lättsam lunginflammation". Så jag är sjukskriven denna vecka pga mitt dåliga allmäntillstånd.

Jag hostar så mycket dagligen att jag vet hur mina lungor ser ut och på nätterna...omg..på nätterna vill jag verkligen bara ta livet av mig! Jag har fått penicillin 3ggr/dag, en hostmedicin 3 ggr/dag och en annan 1 gång/natt. Hostmedicinen hjälper INTE!

Så idag ringde jag tillbaka till läkaren och förklarade situationen och fick som svar: "Hmm..kontstigt för den hostmedicinen du har är den bästa som finns. Möjligt att du kanske behöver hjälp med andningen på nätterna istället". Så imorgon 08:40 ska jag tillbaka till läkaren och se om de kan hjälpa mig så jag kan få sooova!

Men där slutar vi inte..igår började det klia lite grann på fötterna..idag har det kliat som tuuusan på fingertopparna. Och yes..nu har mina händer svullnat och jag har en allergisk reaktion mot medicinen, antagligen penicilinet! Så nu gäller det att avvakta, inte ta mer medicin och hoppas inger mer blir svullet för då spenderar jag min tid på akuten.

Så that's my life just nu! Händer inte så mycket varierande plus att jag faktiskt inte haft ork att sitta vid en dator förns nu. Därför är ni helt ouppdaterade!

Music!

Kategori: Allmänt

Här får ni en ny låt av Lyfe Jennings - Statistics

Malmö - skräckens stad?

Kategori: Allmänt

Just nu är det någon som går runt och skjuter folk med invandrarbakgrund i Malmö för er som inte vet det...det har blivit helt sjukt för det är någon som blir skjuten i stort sett varje dag. Det är många spekulationer kring vem det kan vara, en ny laserman, en rasist, we don't know.

Det jag undrar är faktiskt undrar vad den personen gör just nu. Jag tror det är en han så jag kommer skriva han. Sitter han och stoltserar för någon om sina bravader? Antagligen inte...Sitter han nu och känner sig nöjd över hans offer? Planerar han inför nästa skjutning? Undrar hur han väljer vem han ska skjuta...

En sak som är säker är att ingen är säker i Malmö längre...förut kunde jag "acceptera" skottlossningarna i Malmö för det drabbade inga oskylda. Det var kriminella som sköt kriminella...Jag kände mig inte rädd. Men nu är det nån galning som går runt och skjuter folk på måfå. Kanske lite vad han känner för för studen med enda kriteriet att man är av utländsk bakgrund. I don't know...

Hoppas de får fast killen. Jag vill faktiskt veta hur och varför..Och det är rena turen att det "Bara" är en av ca 14, 16 efter kvällens skottlossning, som dött...Sjukt när man skriver ut siffror och det blir statistik och inte längre människor. Så abstrakt.

Men gå inte ut i onödan iaf..Malmö är inte så stort så man vet faktiskt aldrig när det kan drabba en..Vilken värld vi lever...

Lyxfällan

Kategori: Allmänt

Snart börjar lyxfällan! Brukar inte gilla att titta på det för jag får ångest av det programmet. Men idag vill jag se det för tjejen som är med verkar heeelt extrem! "Jag hade hellre levt som en knarkare än som en vanlig svensson" Citat från henne..

Jag har själv tidigare varit en person med shoppingproblem och lagt alldeles för mycket pengar på skit och mindre på det jag borde ha lagt pengar på. Så jag får ångest av programmet för det är en reminder of the past!! Ni vet filmen "A shopaholics confessions"? Det var jag! Jag kunde inte gå in i en affär förut utan att spendera rätt mycket pengar där på mig själv eller till andra. Jag bjöd rätt hejvilt även om jag visste att det var mina sista kronor..men sån var jag! Jag fick en adrenalinkick av att dra mitt kort.

Idag är jag inte shoppingberoende nånstans! Idag får jag inte sånna behov " Jag måste shoppa!!!!" Det är rätt konstigt för jag tjänar mer nu än jag gjorde under mina värsta shoppingår. Antar att jag har mognat eller blivit frisk eller vad man ska kalla det! Idag njuter jag av att jag har sparade pengar OCH jag kan köpa vad jag vill. Nu har det blivit mer en tävling med kontot, hur mycket pengar kan jag ha på sparkontot??

Tror det kan vara lite så prioriteringsfråga också..Jag ska gifta mig snart, skapa en familj osv. Så min prio nu är egentligen att kunna ha det huset vi vill ha, kunna köpa det vi vill köpa. Materiella ting ger mig inte njutning längre..faktiskt! Men ett hus gör det :D Längtar så sjukt mycket till att ha en trädgård så vi alla kan grilla hos oss, sitta ute och mysa på kvällarna! Barnen kan leka i trädgården...me like :)

         

Bad idea!

Kategori: Allmänt

Man ska inte vara för ivrig att ta sig ut när man faktiskt är sjuk. Jag gick till jobbet idag men det var ett stort misstag för jag blev bara sjukare igen. Så högt tempo på jobbet att det är som att gå in i en virvelvind gånger 1000! Plus att prata i telefon heela tiden när man hostar upp sina lungor och får ont är ingen bra ide. Så jag gick hem lite tidigare!

Jag har en ny telefon också :D Äntligen är jag också en del av androidfamiljen haha Jag och Sony Ericsson Aspen klickade aldrig riktigt och jag har någon gång tidigare förklarat problemet med att inte klicka med sin telefon som förlossningsdeppression. Men nu har jag en telefon jag känner mer för och som jag tror kommer göra mig nöjd!



Jag vet jag byter telefon ofta men det har jag alltid gjort! Den enda telefon jag haft länge var Sony Ericsson w910i. Den hade jag i 3 år ungefär! Innan Sony Ericsson var jag en Samsung nörd. Jag hade en ny telefon var 6e månad tror jag..och nytt nummer! Men det är för att jag aldrig connectat med en telefon som jag gjorde med w910i. Allt kändes rätt med den! Hur jag höll den, hur jag fick dra upp den för att skriva (Det var en slide telefon). Verkligen allt..men den blev gammal och jag var tvungen att förnya mig! Får se om min HTC Wildfire kan ta den platsen! Jag ska iaf inte byta telefon nu på ett bra tag, den är min bebis :D

Hungern kom!

Kategori: Allmänt

För första gången på länge känner jag hunger!! Weii :D Kom kl nio på kvällen men ok..bättre sent än aldrig! Så för att stilla min lilla hunger har jag precis gjort varma mackor med philadelphias vitlök&örter, soltorkade tomater och så klart ost!

Mumsar i mig det nu och snart är det greys! :)

Willow Smith - Barnstjärnor good or no good?

Kategori: Musik

Sjukt bra förstavideo! Syns att hon kommer från en familj med pengar som kan satsa på hennes videos :D Jag gillar låten faktiskt. Hon har sjukt mycket attityd och Umph som Jagged Edge hade sagt! Härligt med confidence!

Men frågan är: Finns det någon gräns för hur gammal man borde vara innan man slängs in i showbizz världen?

I hennes fall så föddes hon ju faktiskt in i rampljuset och hon har talang och borde ju få explore sin kreativa sida. Hade jag velat att mitt barn i så ung ålder börjat spela in videor osv? Nja...tror inte det..men mina barn föds heller inte in i en värld där de har ständig medial uppmärksamhet så de hade nog "skadats" mer av det än vad Willow gör.

I don't know, jag gillar videon iaf! Kolla själva!

Change

Kategori: Allmänt

Jag är i stooort behov av mänsklig kontakt just nu!! Jag är definitivt inte bra på att bara vara hemma och göra ingenting...avlider av tristess och rastlöshet.

Men jag kan inte göra något heller för jag fryser så fort jag lämnar min snug rug och huvudvärken, halsvärken, allt är en constant reminder att jag ska vara hemma.

Jag har inte ätit nån mat idag...vilket har blivit en dålig vana den senaste tiden! På ett bra tag nu har jag inte haft aptit pga stressen på jobbet vilket gör att jag gått ner rätt mycket i vikt. Jag som älskar att äta sitter numera och tvingar i mig mat en gång om dagen! Something has to change!

Idag ska jag iaf träffa nån som kanske vill köpa min telefon..håll era tummar!

Kinda bored

Kategori: Allmänt

Musik

Kategori: Musik

Intressant hur så många låtar är förknippade till ett minne! Man minns det inte förns man hör låten. Jag tittar på MTV nu där de har Rewind och just nu spelas No doubt, I'm just a girl. Helt plötsligt såg jag framför mig när jag är typ 10 och är hos mina förra grannar som då bodde vid oss och hur vi var hemma hos de och tittade på musikvideos och dansade.

Jag har enda sedan jag var liten älskat musik, dans och sång. Jag spelade in musikvideos och lärde mig tillslut koreografin, hade dansuppvisningar i skolan och sjöng på avslutningar. Haha en period hade vi ett eget band också, all girls, så då lärde jag mig spela instrument också. Varför är det något man bara gör när man är liten? Dansen fortsatte jag med men tillslut klarade mina knän inte av det heller så har fått ta breaks och nu hinner jag inte pga jobbet...men det är något jag saknar och hoppas jag tar upp snart igen!

Vilken låt får er att tänka på er barndom??

Zach Hyman

Kategori: Allmänt

Zach Hyman är en grym fotograf. För ett tag sen blev han rätt välkänd pga sina noodpics som han tog mitt ute på Times Square, tunnelbanan i NY osv. Förutom sånna bilder tar han andra väldigt bra foton också..en del är sjukt äckliga på ett läskigt sätt..men grym är han!

Gå in och kolla
http://www.zhfoto.com/

Ipren

Kategori: Allmänt

Ipren är en riktig lurendrejare! Man mår kass, har feber och ont i hela kroppen så tar men en tablett...efter en stund är man helt plötsligt mycket piggare. Man känner inte av smärtan, febern är "borta" och man tänker "Nu är jag frisk!"

Men så försvinner effekten och helt plötsligt är man hängig igen, man har ont i kroppen och febern är tillbaka. Ok jag är tacksam att det finns tabletter mot sånt så man slipper ha ont heela tiden men man får ju falska förhoppningar! haha

Sitter hemma idag igen..mitt hostande är värre så det gör ont i hela bröstkorgen när jag hostar. Men imorgon ska jag vara frisk! Det är mitt mål!

Gotten nacht!

Kategori: Allmänt

Tisdagskvällen lider mot sitt slut!

Jag har tittat på desperate housewives och couger town så nu är det dags att besöka sängen!

Här får ni något häftigt att titta på innan ni hälsar på er säng! Vem har sagt att sjöjungfrur inte finns?

Tack för idag gott folk och sov gott!

Misslyckat!!

Kategori: Allmänt

Man ska inte baka när man är sjuk för då blir det så här:



Haha sjukt misslyckat!!! Skulle göra Cookie Dough cupcakes men det blev inte riktigt som det skulle haha....Lite för mycket bakpulver och smet i formarna kanske?? Haha jag förstår varför man skulle ha muffinsform!! Då hade formen hållt sig iaf och då hade det blivit lite annorlunda resultat. Men de smakade ändå helt ok så helt misslyckat blev det inte!

Alla kan bidra!

Kategori: Allmänt

Idag startade jag en egen insamling på cancerfonden. Cancer är en hemsk sjukdom som väldigt många i min familj har drabbats av. På sätt och vis väntar jag bara på att jag själv ska drabbas av det eftersom så många har fått det i min familj.

Jag tycker det är konstigt och hemskt att vi fortfarande inte har ett botemedel även om det är mycket mer vi kan göra idag än för 20 år sedan. Men det är ändå väldigt viktigt att forskningen kan få fortsätta. En dag måste vi kunna besegra cancer en gång för alla! Så hjälp till med vad du kan! 50 kr slänger vi oftast på något onödigt, lägg det på något nödvändigt och känn dig stolt!

When things go up they must come down

Kategori: Allmänt

Whitney Houston är nog ett "bra" exempel på det...sorgligt vilken vändning hennes liv tog..Men jag tänkte inte sitta och kritisera henne och de val hon tagit i hennes liv. Det finns alltid anledningar som gör att man gör det man gör. Faktum är att hon faktiskt en gång i tiden var en grym sångerska och det vill jag ändå ära!


Old pics

Kategori: Allmänt

Hitta bilder jag tog med datorns kamera för första gången..haha Jag satt på tåget till Linköping och hade helt tråkigt!

Sjuk :(

Kategori: Allmänt

Igår började jag känna mig kass och mycket riktigt vaknade jag imorse med feber och ont i hela kroppen! Har egentligen inte tid att vara sjuk för jag har sååå mycket att göra på jobbet...men det har jag alltid så det finns aldrig tid att vara sjuk.

Men jag tog iaf beslutet att stanna hemma idag och kurera mig!

Såg ett avsnitt av Days of our lives..haha tar den serien aldrig slut!? Sjukt hur mycket de kan dra ut på den

Godnatt

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från Vijdan efter det söndagstraditonella besöket i Påarp. Hos Vijdan satt jag som vanligt och åt medan hon titta på haha Vi hade lite girltalk om helgens bravader och försökte lösa världens mysterier haha

Men innan jag går och lägger mig måste jag berätta om gårdagens födelsedagsfest. Haha asså vi fortsätter gå på nitar och bli lurade! Detta året är definitivt året då vi alla blir prankade! Denna gången var det Sawen som satte dit oss (det var hennes födelsedagsfest)

Vi kommer dit och hon har gjort jättefint hos hennes föräldrar med ballonger, girlanger, mat och allt möjligt! Så samlar hon oss lite grann och säger

Sawen:"Mina föräldrar vet inte om att jag har födelsedagsfest och de kommer hem om någon timme". 
Vi:  "Whaaat!? Men berätta då?? Varför har du inte sagt nåt???"
Sawen: "Nä men jag trodde de skulle komma hem imorgon!! Så när jag säger till måste ni vara förberedda på att springa!"
Vi: Ok.....???

Alla var helt skräckslagna inför ögonblicket då hennes föräldrar kommer hem och får chocken av att en massa människor är hos de när de har varit ute o rest och bara vill komma hem o ta det lugnt!

Men iaf..tiden går och plötsligt hör vi "Säääänk musiken!!! De är här!!!!"

PANIK!!!! Familjen kommer in och vi alla hälsar artigt och pappan säger till slut: "Varsågoda, ut. Sawen du också, ut"

Hahah...jag kunde ju inte göra annat än att hålla med pappan och förberedda mig för att gå när vi hör alla skratta och Sawen hade bett föräldrarna spela med haha Asball...Jättekul haha...

Kärlekens dag!

Kategori: Allmänt

Jag utnämner dagen till kärlekens dag! Jag är såå glad att jag har Hassan, min kärlek, mitt hjärta, mitt allt! Så idag tillägnas till underbara minnen vi har tillsammans! :) Längtar till 15 juli! :D

Någon som hör liknelserna i låtarna??

Kategori: Allmänt

Jag hör det...gör du?

Söndagsmusik

Kategori: Musik

Vattendroppar

Kategori: Allmänt

Jag tänkte på en sak igår när jag stod i duschen...jag verkar oftast få mina funderingar då haha...Jag stod och tittade på min arm och noterade alla småhårstrån på överarmen. Det var fullt med vattendroppar på de men de stod ändå rakt ut.

Hur lite väger vattendroppar egentligen??

Det är ju inte som att hårstråna är tjocka eller särskilt starka så vattendroppar kan ju inte väga så mycket?

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Jag vet att klockan är halv ett...jag vaknade åtta, somnade om, vaknade halv tio, somnade om, vaknade halv elva, somnade om, vaknade nu...så Godmorgon haha

Födelsedagar

Kategori: Allmänt

Fullt av de nu under hösten! Igår var vi på Fridays och firade en födelsedag och idag ska vi fira en annan! Saw saw blir vuxen! haha Dresscoden är uppklätt och mask!! Så detta är min outfit för hennes kväll.

Och Sawen, du ska veta som jag har kämpat för att hitta en freakin klänning!!! Alla klänningar jag velat ha har inte funnits i min storlek i någon butik...tillslut åkte jag till Nova Lund och hittade en klänning haha Enbart för din kväll!! :D

Iaf här kommer den..men klänningen är svart och inte rosa! SKa försöka få till något med håret också ;) Vad tror ni? Funkar det?

Somliga går...

Kategori: Allmänt

med trasiga skor!! Herregud...man kan tro att jag inte har råd att köpa nya skor!! Haha jag satt på ett möte och tittade på undersulan på mina skor och såg hålet...haha Inte konstigt att jag har så ont i fötterna!!!




Så idag köpte jag nya skor :) Partner let me upgrade you!

Tvångstankar

Kategori: Allmänt

Har ni också tvångstankar?? Det finns ju olika grader..finns de som måste låsa dörren 20 gånger, tvätta händerna 40 gånger, de som slutat gå ut för de lider av så allvariga tvångstankar..och så finns det Yasminas tvångstankar.

Asså de kommer o går...de är inte så farliga så de styr mitt liv men saker kan vara så oootroligt störande! Tex assymetriska grejer...Jag klarar inte av de!!!! Hela min kropp stör sig och jag måste rätta till det så det blir symmetriskt..Det som satte igång det idag var när jag var vid Mcdonalds på Helenholm i Malmö. Brevid är ett sånt ambulansgarage (vet inte vad de kallas!) så kommer det en ambulans körandes som ska backa in. Jag sitter och tittar på ambulansen och börjar redan störa mig på att han backar lite snett..Men så tänkte jag "Ok han fixar säker till det så ambulansen hamnar mer i mitten"....NEJ he didn't!! Och jag störde mig nåt enormt!! När jag får mina sånna här obsessions så måste jag typ hålla för öronen och så börjar det klia typ i mitten av handflatan...som det gör nu när jag tänker på den assymetriska parkeringen!!

Haha I know jag låter helt störd...men den bjuder jag på!! Jag ska visa här vad jag menar!! Så störigt...till och med bilden stör mig haha

Dam dam dam dam (bröllopsmelodin)

Kategori: Bröllop

Så på begäran får ni nu se inbjudningskorten!

Bröllop!

Kategori: Bröllop

Inbjudningskorten har kommit!! :D Det gick fort! De blev fina så jag är lugnare nu! :)

Så nu är nästa steg att skicka ut de också..vilket inte får ta tusen år!! Så svårt med vem man ska bjuda och inte bjuda..man hade ju gärna bjudit alla man känner men samtidigt får vi ju vara realistiska och inse att vi har bröllopet i marocko och det går inte att bjuda alla. Så vi försöker hålla det så close som möjligt! Säkert någon som kommer bli stött för att de inte fått inbjudan men det handlar inte om att vi inte vill ha den personen där (i de flesta fallen) utan det är inte praktiskt möjligt. Det är en kostnadsfråga också!

Men jag är glad att första steget i processen är tagen! Nu är det steg 2. Eller kanske steg 3, frieriet var nog steg 1 haha

Hmmm undrar om jag ska visa korten eller om ni ska få se de när ni får de på posten...men inte alla får ju ett kort så kanske ska visa de här? Let me know om ni vill se de ;)


Norwegian

Kategori: Bröllop

Nu har norwegian börjat flyga till Marocko...nice när man bara vill åka ner lite snabbt och billigt! Måste ju åka ner dit i vinter för att titta på lokal till bröllopet, klänningar och annat som man måste ha! Hittade en resa för 1500 kr för en vecka, Helt ok!

Det sjukaste var när Ryanair började flyga dit för då fick jag och en kompis biljetter för 350 kr t/r. Det var billigt!! Men 1500 är också billigt :) Så jag måste ta ledigt från mitt jobb (vilket idag känns som en total omöjlighet) så att jag kan förbereda inför den stora dagen!



Isn't our wedding gonna be great!? :D Hoppas ni alla kommer haha

Dagens premiär

Kategori: Allmänt



Detta är dagens premiär som börjar NU! Ett år sedan Jackie o de andra var skandalösa och nu är det dags för en ny grupp! And yes I'm watching it!! :) Joina mig!!

I have survived

Kategori: Allmänt

Måndag är alltid värst....varför? Men jag överlevde iaf arbetsdagen och hann ringa och ändra våra inbjudningskort. hoppas de blev finare nu :)

Men nu ska jag äta!! Sååå hungrig!

Lite reklammusik :)

Kategori: Musik




Chipspåsen

Kategori: Allmänt

kallar!! Det är söndagkväll..jag ska titta på film, Härmed förklarar jag er Chuck & Larry...och det ligger en chipspåse i skåpet...I want! Det är faktiskt fortfarande helg så I'm gonna!! Joina mig och sätt på trean så tittar vi samtidigt! :D

Jag ångra mig precis...jag ska göra varma mackor i ugnen och dricka te!! Mmmm

Good ol' Sunday!

Kategori: Allmänt

Idag har varit en produktiv dag! Var ute och shoppade lite med Hassans syster och mamma och hittade lite smått o gott! OCH jag hittade den klänningen jag MÅSTE ha till Sawens födelsedagsfest! Man ska ha mask på sig så det är lite så coctail classy tillställning. Så gick jag runt på H&M och såg en klänning jag bara måste ha! (De har fått in rätt mycket snygga klänningar faktiskt!) Men den fanns såklart inte i min storlek...

Så jag går till HMs hemsida och tänker att jag kan köpa den där för med tanke på mitt schema så kommer jag inte hinna gå runt och leta efter den....MEN DEN FINNS INTE DÄR!!! Va!? Panik....så jag får nu under mina luncher försöka hitta den på något HM! Varför finns inte just min klänning där? Why?

Men detta är vad jag köpte idag iaf..the dress you have to wait for!

Inbjudningskorten är beställda!

Kategori: Bröllop

Finally! Har tagit mig år att beställa de för jag är inte till 100 nöjd med de..mest för att jag haft en annan vision i mitt huvud! Men ska bli spännande att se hur de ser ut så längtar tills de kommer!! Hoppas hoppas hoppas de är fina och jag blir supernöjd med de när jag se dem. :) Det som är knepigt när man gör något över internet..man vet ju aldrig hur det ser ut när man har det framför sig!

Men nu är första bröllopskostnaden avklarad haha ca 1100 kr kostade inbjudningskorten. Tänk om allt annat kunde varit så billigt hahah

Nu är det off to Påarp för idag är det söndag och då är det familyday :)

När ska det ta slut!?

Kategori: Allmänt

Jag känner mig inte som en människa någonstans..Jag är så trött om dagarna och kommer hem så sent att jag inte ens orkar sätta igång datorn för att se vad som händer i världen. Att skicka sms eller ringa någon är rätt uteslutet också för hela dagen har jag spenderat med att prata med folk och lösa problem att det sista jag orkar göra är att prata med folk...som inte ens är folk utan är mina vänner.

TRAGISKT! This has to stop! But when...?

Aja idag är jag som vanligt trött men jag måste ha lite normala saker som händer i mitt liv och hur gärna jag än vill det kan jag inte låsa in mig i lägenheten o bara softa..Så idag ska jag iväg på inflyttningsfest.

Igår var jag på bio och vi såg The Other guys...rolig film! MEN jag somna....inte för att den var tråkig utan för att jag var...guess...trött..!

Idag färgade jag håret..blev ingen megastor skillnad men det ger lite mer liv till håret..ni kan få se en bild sedan :)

Off we go!!

Veckans resa

Kategori: Allmänt

Inte trodde ni väl att jag skulle gå två dagar utan att resa!? Nä...idag fick jag reda på att jag ska till Finland imorgon. Så imorgon ska jag upp super tidigt...typ kvart över tre på morgonen för att hinna med mitt flyg från Kastrup kl 6.....weii...jag som är så morgonpigg..Panni kanske något för dig istället??? :D

Så därför är det nu Good night sweetheart well it's time to goooo!!

Ullared = KAOS!!

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig i hela mitt liv sett något liknande som i lördags!! Jag, Panni och Sandy tog en liten trip till Ullared. De var så söta båda två som såg fram emot det så enormt mycket, ingen av de hade varit där. Pan pan knäpp som hon är vaknade kl 6 på morgonen för hon var så upprymd!! Haha vi skulle åka åtta och halv åtta fick jag ett sms där det stod "Ullared!! Weiii!!"...ja jag låg fortfarande i sängen då och var trött efter min norgetripp.

Men iaf..vi kör dit och jag tänker hela tiden "Det är lugnt, det är inte sommar. Det kommer inte vara så mycket folk som man ser på tv". GUESS AGAIN!!!!

Det var FULLT!!! 2 timmar kö för att komma in i butiken....jag säger det igen..2 Timmar!!!  

Efter att vi varit där någon timme och insett att kön inte blir kortare så ställer vi oss tappert i kön..tick tack tick tack..Jag går iväg för att hämta kaffe efter en timme och när jag kommer tillbaka så har kön rört sig helt sjukt mycket. Så jag blir överlycklig och tänker, YES! Nu är det bara en sväng till så är vi framme vid entren....GUESS AGAIN!!!! Nä då snurrar sig kön ytterligare några gånger och är mycket längre än man trodde...suck..Kallt var det också som tusan!!

Men tillslut kommer vi in iaf och då börjar verkligen Kaoset! Kunder Av Ovanlig Sort! Den dagen folk säger att invandrare inte kan bete sig kommer jag be den personen åka till Ullared och se hur svenskarna beter sig! Man hörde folk skrika: Fooort!! Skynda dig!!!!

Vagnar som körde in i varandra hela tiden, man blev instängd så man inte kom någonstans..djur...djur...

Så 2 timmar för att komma in och 1 timmer för att komma ut haha..vi hann alltså "gå runt" i ca 1 timme..haha Men det var kul ändå :D Alltid en upplevelse att snacka om!

De filmade också..så ska se ikväll om vi kom med hahaha :D