yazzmania

Recept!

Kategori: Allmänt

Nu får ni receptet till ett jättegott och enkelt bröd!

2 dl Fiberhavregryn
5 dl Grahamsmjöl
1 dl Krossad linfrö
1 dl Solrosfrö
1 dl Pumpakärnor
0,5 dl Flytande honung
0,5 dl Lingonsylt
5 dl Mild yoghurt
2 tsk Bikarbonat
1 tsk salt

Mixa ihop allt i en enda röra och sen i en bakform. Den ska alltså inte jäsa i flera timmar innan!

 Den ska in i ugnen i ca en timme på 180 grader. Men alla ugnar är olika, för mig blev 180 grader i en timme tillräckligt!

Så baka på kära bloggisar och let me know hur det gick!

Nu ska jag snart iväg o träna bodypump!

Klågerup?

Kategori: Allmänt

Igår var vi på en väldigt intressant födelsedagsfest i Klågerup. Jag har inte gått på någon fest ute på landet sen min tid i Eslöv (6 år sedan!) men i helgen var det dags igen!

Det var en väldig blandning på folk och i början var det så klart massa grupperingar men senare mot kvällen så joinades alla på dansgolvet. Det blev en massa dansband och svenska låtar med ett inslag av RnB och I'm on a boat!

Jag hade kul och hela gänget skrattade så alla hade en kul kväll :)

Jag köpte en ny klänning och nya skor för igår! Min klänning har jag inte bild på just nu men mina skor kan ni få se ;)



Nu sja jag iväg till Helsingborg för att först träffa Sarajeh och sedan åka till Hassans syster!

Ps. Brödreceptet kommer upp senare idag! :)

Lördagsmusik!

Kategori: Musik

Min vän Sarajeh

Kategori: Allmänt

Jag älskar min vän Sarajeh! Jag tycker inte om beteckningar som bästa vän osv för man har många olika vänner som står en väldigt nära. Men Sarajeh är den som har stått mig absolut närmst genom åren.

Det som jag älskar med henne är hennes eviga optimism och villkorslösa kärlek! Hon får mig alltid på gott humör och hon får mig alltid att må bra. När jag flyttade till USA ville hon komma till mig för att se alla saker jag såg. Enbart för att jag skulle ha någon att prata om USA med när jag kom hem som visste vad jag menade.

Nu när jag ska gifta mig är hon den som engagerar sig till och med mer än vad jag har gjort! Hon sitter och letar olika makeup stilar, olika makeup artister för att jag ska kunna prova olika looks så jag vet vad jag vill ha. Hon tänker på hur jag ska ha håret och hon tänker på att vi ska ha veckliga behandlingar för mitt ansikte så det inte dyker upp några suprises till bröllopet.

Efter att jag pratade med henne igår fick jag också de här "Oooh jag ska gifta mig!!". Men det är för att hon är så commited och delar verkligen den här tiden med mig.

Jag saknar henne sååå mycket! Hon flyttade tillbaka till Växjö och därför har vi inte kunnat ses så mycket. Men nu ska hon flytta till Helsingborg så jag kommer träffa henne så mycket jag bara kan!! Vi kommer aldirg få tillbaka att vi ringer 7 gånger om dagen för att tala om att vi går över gatan, men det är ok. Vi har båda två ett liv med jobb och förhållande nu. Men det är det som symboliserar äkta vänskap.

Man behöver inte höras dagligen för att veta att man alltid finns där för varandra och det finns inga måsten och krav!

Vänskap är kärlek utan vingar.

Umbrella Chair Strip

Kategori: Allmänt

Vilken kväll! Snacka om att hinna med mycket på kort tid!

16:30 - 18:30 Frisörskan
19:00-19:40 Möte med Socialdemokraterna (Fick gå tidigare pga nästa sak att göra)
20:00-21:00 Dans, Umbrella Chair Strip

Så hos frisörskan färgade och slingade jag håret, fixade mina ögonbryn samt min mustach (ja jag vågar erkänna att jag med mörkt hår har mustach!!)

Min inspiration till vilken färg kom från den nya HM katalogen. Så jag tog med mig den och sa "Så här vill jag ha det!" Min frisörska nicka och sa, "I fix!"

Medan jag satt i stolen blev jag stressad för varje minut. Hur ska jag hinna komma hem, äta, packa ner danskläder och gå till mötet med min soc.förening?? Men jag är Superyazz så jag hann det och kom i tid till mötet!

Jag satt på mötet i 40 min där jag blev invald till Revisorsuppleant samt suppleant till Malmö arbetarkommuns repskap.

19:40 var det off to the dancehalls! Tur att de ligger nära varandra!! Där var det alltså dags för Umbrella Chair Strip. Och det är lite som det låter som, fast utan strippandet! Man dansar med en stol! En utmaning att dansa med en stol och hålla koll på sin kropp i relation till stolen. Nu har jag nackspärr och ont i ryggen av allt hårviftande och bodyrollande!

Men nu är det dags för te och ett avsnitt av Glee! Myspys!

Detta är låten vi dansar till!

Yazzmania bakar!

Kategori: Allmänt

Välkomna till Yazzmania bakar! I dagens ugn blev det: Nyttigt bröd!

Linda hade med sig bröd till jobbet som hon så abitiöst hade bakat igår. Det var jättegott!!! Så jag var tvungen att få receptet, vilket jag fick! Och nu har jag också bakat brödet och det blev mycket godare än jag trodde! (laga mat kan jag, men baka bröd brukar inte bli så lyckat!)

Det som var absolut bäst med detta recept var att det tog typ 5 min att göra smeten. Inte en massa knådande, kladd och äcka päcka! Blanda alla ingredienser, ner i brödformen och in i ugnen i en timme!



Detta blev slutresultatet




Kanterna blev lite hårda men insidan hade behövt några minuter till för att bli helt klart. Så nästa gång kommer jag stänga av värmen lite tidigare och låta den stå i ugnen och bli klar av värmen som finns så kanske kanterna inte blir lika hårda!

Vem vill ha bröd?? :D

Terapi

Kategori: Allmänt

Terapi är något vi alla behöver..eller snarare uttrycka våra känslor! Vare sig de är glada, ledsna, arga eller vad det än kan vara att man känner måste man uttrycka de! Vissa målar, skriver, läser. Mitt sätt att uttrycka mina känslor är i stort sett alltid via musik!

Är jag glad har jag på musik där jag kan dansa av mig och sjunga med, är jag ledsen lyssnar jag på låtar som jag kan sjunga till och gråta, känner jag att mitt självförtroende behöver en boost (vilket allas behöver ibland!!) så sätter jag på kaxiga låtar med attityd. Jag använder mig av musik till allt! Ett liv utan musik är för mig inte ett liv!

Den tjejen som alltid står framför spegeln och sjunger med till låtar med 100% känsla, det är jag! Men bara när jag är själv haha Det är me time när det händer!

Senast idag fick denna låten mig att sjunga med och jag blev inspirerad :)



Hur avreagerar och boostar du dig? Share with us!

Goda medtrafikanter!

Kategori: Allmänt

Innan jag går och lägger mig (vilket jag borde ha gjort för en timme och 20 minuter sedan!) så måste jag berätta om en liten sak som gjorde mig jätteglad idag!

Vi var ute och körde och jag skulle svänga vänster. Jag bromsar in som man ska göra och väntar på att en bil som skulle rakt fram skulle köra, han körde rätt fort så även om han var en bit ifrån så väntade jag. Han insåg en bit på vägen att han inte kommer hinna så han flasha med helljusen för att tala om att jag kunde köra! Jag blev jätteglad!

Hur ofta hjälper vi bilister varandra ute i trafiken?? Typ aldrig! Vi skriker oftast på varann o stör oss rent allmänt på alla bilar som råkar befinna sig på samma väg. Så jag blev faktiskt jätteglad! Nästa gång ska jag också flasha med helljusen och göra någon annan lika glad :D

Gonatt!

It has arrived!

Kategori: Allmänt

Äntligen har mitt vax kit kommit!! Så nu kan jag vaxa bort mina 10 cm långa hårstrån på benet haha (äckligt jag vet, men so?) haha

Nä men seriöst detta kommer verkligen pay off! Istället för att gå o betala x antal tusen kronor per år som tidigare har jag nu investerat i grejer själv som gör att jag kommer spara x antal tusen kronor per år!

Så nu är Yazzmania Vax salong officiellt öppet! Den som vill vaxa sig let me know :D

Grattis syrran!

Kategori: Musik

Idag fyller min lilla lillesyster Mona år :) Fast hon är väl inte så liten längre men ändå! 21 fyller hon och hade vi bott i USA hade det varit en big deal men nu gör vi inte det så då är det ingen big deal haha

Men vi ska ju ändå fira henne! Det är lite tokigt nu när alla förutom lillebror har flyttat hemifrån och bor långt bort från mamma och pappa för det blir inte samma sak när man fyller år längre! Hela släkten på besök o hela köret..men vi systrar ska iaf gå ut och äta ikväll och fira henne här nere!

Elysée blir det (JAG VILL HA BEARNAISESSÅS!!!!!) Jag har fått bearnaissåsdille så jag har ätit det varje dag denna helg, and it aint gonna stop now! haha

Till lite annat så var jag inne på denna bloggen http://haly44.blogspot.com/

Det är en barndomsvän som jag inte träffat på mååånga år. Våra familjer bodde grannar rätt länge tills vi alla gick åt varsitt håll! Men iaf hon ska bli mamma nu, spännande och sjukt kul!, men förutom det så har hon en jätte vacker sångröst! Hon hade detta klippet postat på bloggen som jag fastnade för, väldig harmonisk sång!



Checka hennes blogg och få lite graviditet updates ;)

Ciao

Offentlig dagbok

Kategori: Allmänt

Såå skönt det kändes att få skriva av sig mina tankar om bröllopsklänningen! Även om jag har pratat med några stycken har det fortfarande stört mig och jag har fortsatt älta det. Men bara några minuter efter att jag postade inlägget fick jag en sån känsla av lättnad!

Jag tittade på klänningen igen och kände Den är fin och jag kommer vara jättevacker i den och i alla mina andra 6 klänningar också haha

Så ibland kommer en offentlig dagbok till nytta haha Man kan skriva av sig och sedan må bätttre!

En kamera i focus!



Bröllopsklänning = Ångest??

Kategori: Bröllop

När jag har tänkt mig hur jag ska uppleva förberedelserna till mitt bröllop var inte ångest en av de! Jag har absolut ingen ångest för själva bröllopet och tanken på att gifta sig, tvärtom. Jag längtar tills dess! Däremot har jag ångest över min brudklänning.

Ångesten grundar sig på folks reaktioner på klänningen. Jättelöjligt och urdumt men så är faktum. Jag har inte fått den reaktionen jag ville ha när jag har visat bilder på min klänning. Och det leder till att jag DAGLIGEN tänker på att byta min klänning. Det är sjukt störigt att folks reaktioner påverkar mig så mycket! Det som är mest störigt är att det är de negativa reaktionerna som fastnar i mitt huvud! De som tittar på klänningen och är tyst nån sekund och säger "mm..nä men den var fin!"

Varför är det så?? Mina fastrar grät när de såg mig i klänningen för de tyckte den var jätte vacker och påpekade just att jag inte ska visa bilden för någon för att klänningen inte fick samma glans på bild som i verkligheten. Men ändå ska jag visa klänningen och låta folks reaktioner styra min känsla kring klänningen..Och jag vet inte hur jag ska få bort dessa tankar!!

Det som är jobbigt är att klänningen är i Marocko så jag kan inte prova den igen för att få samma känsla jag fick när jag provade den.

Störigt..vet inte om det är fler som har haft sånna tankar men det förstör för mig och det gör mig ledsen..

Så kanske borde gå o köpa en ny klänning..men då kanske jag ångrar mig för att klänningen i Marocko trots allt är den jag kommer tycka är snyggast.

Jag vet inte!

Weekend music

Kategori: Musik


Dream

Kategori: Allmänt

Gå ner i vikt?

Kategori: Allmänt

Get inspired by Jennifer Hudson!! Jag är heeelt amazed...


Från detta..


Till detta...


TILL DETTA...!!


Asså jag vet inte hur många kilo hon har gått ner men det är inte lite! Bra jobbat!! Jämför bara hennes bröst..de är helt mini nu jämfört med innan! Heelt sjukt..hon liknar inte ens sig själv..otroligt hur mycket vikt påverkar utseendet!

Men jag tycker faktiskt att hon var vackrare när hon var mullig! Hon är såklart vacker nu också men innan hade hon former och hennes ansikte tycker jag var jättevackert!

Jag är chockad...

Träningsvärk ska tränas bort!

Kategori: Allmänt

Hur bra det går det vet jag inte men man säger ju iaf att träning är bästa botmedlet mot träningsvärk. Men hur går det ihop? Jag får ju träningsvärk av att träna..hur kan man då få bort träningsvärk av att träna?? Då borde jag inte haft nån träningsvärk från första början ju!

Idag ska jag iaf ge mig på Bodypump igen! Jag kan inte riktigt göra några knäböj så ska bli intressant att se hur det går. Vad som är än mer intressant är att se om jag faktiskt har mindre träningsvärk imorgon eller om jag har det dubbla! (Det dubbla = jag blir sängliggandes!)

Men om det är någon som kan det här med träning får ni gärna förklara fenomenet träna bort din träningsvärk!

Jag ska anmäla er, era jävlar!

Kategori: Nyheter/Världen

Läste en krönika i dagens City tidning som jag tyckte var sååå bra. Så därför skriver jag ut den här så att ni också kan läsa den. Kanske lite mycket att läsa men lätt värt det! Here we go..

Fan. Jag har inget principiellt emot demokrati. Absolut inte. Det är en jättefin tanke att ett tvärsnitt av samhällets allra mest efterblivna medborgare får bestämma allt. Och Sverige är ett föredöme. I andra länder stoppar man personer med svåra psykiska vanföreställningar i en madrasserad cell med en bitring. I Sverige ger vi de Ombudsmän istället. Det är fint, tycker jag. Att vi gör landets största gastar till auktoriteter.

Diskrimineringsombudsmannen handlägger ärenden från kränkta småbarnsmammor som inte får gå in på 22 kvadratmeter stora kaféer med sin 23 kvadratmeter stora barnvagn. Konsumentombudsmannen tar mannen som inte fick gå in i gorillaburen på Kolmården trots att det står i reklamem att man skulle få "komma och busa med gorillan Enzo". Och missförstå mig inte nu, jag tycker att det här är jättebra. Det är föredömligt att de här kraftfältsstörningarna sitter hemma och skriver mejl om hur jävla kränkta de är för att Konsum öppnar sin extrakassa för långsamt istället för att befinna sig ute på gatorna bland riktiga människor.

Men nyligen fälldes också Boxer-Robert, en tecknad figur som gör reklam för digitalboxar, av Reklamombudsmannen. För "könsdiskriminering". RO anser nämligen att Robert inte är fet nog. Robert har magmuskler. Detta anser RO är kränkande för män eftersom kvinnor då kan tänka sig vilja ligga med Robert. (RO tycker alltså inte att kvinnorna som vill knulla med en tecknad figur är ett problem, utan bara att den tecknade figuren ifråga inte är ett fetto.) Och ungefär här kan jag känna att vi har låtit demokratin gå för långt. De här personerna behöver inte en ombudsman, de behöver en övervakare. 

Jag kräver därför att vi nu instiftar en Ombudsmanombudsman, dit jag kan anmäla RO för allvarligt samhällsomstörtande efterblivenhet. 

Jag är faktiskt jävligt kränkt. Jag upplever faktiskt att ni skapar ett psykiskt skönhetsideal av total efterblivenhet som ingen normalbegåvad människa kan leva upp till. Det är djupt diskriminerande.

De heter alltså Ombuds-m-a-n-n-e-n? Och inte en enda jävel har anmält DEN skiten för könsdiskriminering?

Tycka vad man vill om hans åsikter man jag tycker det var ett bra inlägg, man skrattar åt hans överdrivna (men ändå sanna) argument..och han har faktiskt en poäng! 

Ni hittar tidningen och hans krönika här http://np.netpublicator.com/netpublication/n88838973

God natt folks!

Dagens samtal

Kategori: Allmänt

Y: Välkommen till ***** (mitt företag)
?: 319947 bla bla (en kvinna som pratar på danska med asiatisk dialekt)
Y: Ursäkta?
?: 319947
Y: Vem söker du?
?: 319947
Y: Who do you want to speak too?
?: 319947 (på engelska med asisatisk dialekt)
Y: Do you want to speak to a number??
?: 319947
Y: I think you have dialed the wrong number...
?: .........klick

Haha det var det sjukaste samtalet jag haft detta år iaf!!

Nu ska jag göra mig iordning för att träffa Panni och äta sushi! Finally!! Har varit sugen på sushi i tvåå månader..kanske en..men länge iaf!!

Boxination = Killination

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från träningen och har duschat...

Nu dricker jag te ur en tekopp jag knappt kan lyfta med mackor som ska ge min kropp lite energi!! Mina händer skakar såå mycket i skrivande stund att man kan tro jag har parkinson...eller är ett darrande löv!! Och nej jag överdriver faktiskt inte! Missar tangenterna lite då o då haha

Så här ser händerna ut efter ett box pass..jaa jag har ont i knogarna och några blodkärl har spruckit som ni kan se mellan mina fingrar haha


Men det var gött!

Sov gott allihopa och tack för en bra dag och träningspass!

I loooooove Com Hem låten!

Kategori: Allmänt

Nån annan än jag som är helt galen i denna låt??? Haha jag ääälskar den

Snabbt stabilt o jätte jätte bra *klapp klapp* Snabbt stabilt o jätte jätte bra bredband

Ni kan tro att jag sjunger med o dansar när denna spelas haha

Boxination!

Kategori: Allmänt

Nu börjar mitt träningsliv igen! haha jag har uppehåll lite då o då men nu är det Press Play!

Ikväll ska jag boxas! Min träningskompanjon blir Mamazita! Kommer bli grymt bra! Och jaa..imorgon och antagligen övermorgon ska jag gnälla som f*n!! Haha Varför? För att jag kan :P

Alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Idag är det den 14 februari. Alla hjärtans dag. Det är dag som firades redan på medeltiden ska ni veta!

För många är det kommersialistiskt skit som är påhittat av företag för att tjäna en massa pengar..mm så säger oftast de som är bittra och känner sig ensamma! Vem uppskattar inte en dag då vänner hör av sig och skickar något gulligt, ens respektive visar uppskattning på något sätt. Vem blir inte glad av att få något, hur kommersialistiskt grunden till det än må vara? Vi firar födelsedagar med presenter eller hur?

Det behöver inte bara handla om pengar. Den tiden då jag var singel samlades alla vänner och vi hade middag tillsammans för att vi ville visa uppskattning för varandra. Det är kärlekens dag och kärlek kan man känna för många!

Men jag känner allra mest kärlek för min Hassan! Han är verkligen mannen i mitt liv och det finns ingen som kommer i närheten av honom! Hur firar vi alla hjärtans dag?

Jag visade min uppskattning idag med god mat, levande ljus och en dikt skriven till honom från mig.



Hassan visade sin uppskattning med en blomma och i present fick jag en digital fotoram! Han påpekade några gånger också att det inte är vilken fotoram som helst utan den har LED :) (Den spelar bakgrundsmusik också haha) Bilder på oss hamnar där!



Inte nog med det, jag hade fått brev också från underbara vänner! Vijdan skickade ett foto på oss med en vacker text skriven brevid. Och min underbara, söta Sarajeh skickade ett par Pilgrim örhängen! De är så fina och jag saknar henne sååå mycket! Men snart flyttar hon ner igen och då har vi bokat in bröllopsdagar haha Hennes mission är att min hy ska vara perfekt tills dess så jag ska följa hennes regler!



För er som skriver bittra texter och bara känner er hatiska..jag tror ni behöver fler alla hjärtans dagar för ni får inte tillräckligt mycket kärlek i ert liv!

Puss och Kram till er alla kärlekskranka människor!

Tomt kylskåp?

Kategori: Allmänt

Det finns hopp ändå om att skapa något gott även om kylskåpet är rätt tomt! :) Resultatat av min kyckling i föregående inlägg blev detta..

Kycklingtacos! Med gurka, vitlökssås, salsa, kyckling och tacosbröd får man faktiskt en god och snabblagad maträtt :) Gjorde inte så mycket av allt för då hade det fått kastas!

Min vitlökssås innehåller definitivt mycket vitlök..det känner jag nu kan jag säga!!

Maat

Kategori: Allmänt

Jag har ett liiitet problem. Kycklingen är i ugnen nu..mm ok bra. Vad ska man äta till kycklingen?? Vet inte...haha asså vi har fullt, verkligen fullt med pasta, ris you name it we have it..men typ ingen sallad eller något sånt roligt!!

Vi måste handla men har inte handlat...så vad ska vi äta med kycklingen!? Time is running out..haha Ja ok man kan ju göra något tråkigt som ris o sås..men jag hade tänkt mig nåt roligare och godare tills jag blev nedlsagen av kylskåpet som räcker ut sin tunga till mig säger "Det trodde du va!?"

Tingsrätten

Kategori: Allmänt

Idag var första gången någonsin jag satte min fot i någon Tingsrätt eller domstol för den delen i Sverige. När jag var i USA fick jag uppleva en häktningsförhandling och that's about it vad gäller min erfarenhet av den rättsliga världen.

Men idag iaf var min första dag som nämndeman. För er som inte vet vad en nämndeman gör, ni kan läsa det här. http://www.domstol.se/templates/DV_InfoPage____845.aspx

Men lite kort sitter man alltså med under förhandlingar och ska sedan, tillsammans med domaren, diskutera och komma fram till ett utfall. Jag kommer inte gå in på vad just ärendet jag var med om handlade om men det kommer bli en lärorik period för mig!

När jag satt där så reflektera jag då och då över mitt liv, hur bra jag har det och vilken tur som har en kille som Hassan. Det blev också en emotionell prövning då jag vissa gånger ville gråta av medlidande. Och att vara objektiv, bortse från vad man själv tycker och hålla sig till vad lagarna säger är det som nog kommer bli en utmaning beroende på vilket ärende man har.

Precis som domaren sa när jag avlade min ed, vi kan tycka vad vi vill om lagarna, inte hålla med eller hålla med men det är de lagarna vi har och de måste följas. Vill ni ändra på de får ni gå till Riksdagen.

Ja det kanske är där jag hamnar i slutändan...who knows :)

Har du inte råd med dyr parfym?

Kategori: Allmänt

I fix for you. Kompispris my friend ;) Just for you haha

Fick tips om en sida med faktiskt rätt billig parfym! Vissa bara hundralappen! De flesta märkena finns där, DKNY, Burberry, Dolce Gabbana..whatever you want they have!

Så om du bor i Malmö behöver du längre inte gå bort till loppis för att hitta billig parfym (som dessutom är stulen)


Ny seriekärlek!

Kategori: Allmänt

Jag ligger lite efter vad gäller serievärlden! Alla har nog hört talas om Glee, den visades på fyran för typ två år sedan och sen vet jag inte vad som hände med den. Jag såg reklam för den på kanal 11 och insåg..denna serien MÅSTE jag se!!

Det är sång, dans, klichiga scener, allt som jag ääälskar haha

Så nu har jag sett två avsnitt, det tredje avsnittet sattes precis igång medan jag skriver detta. Jag som aldrig kan sitta still när jag hör ett beat, min fot, min höft, mitt huvud..något börjar alltid röra sig, sitter och sjunger med och får gåshud under avsnitten haha

Ja jag är lite störd men it makes me happy :D Jag lever mig in i serien för den gör mig lycklig haha Jag vet..psycho! Men allt som har med musik och dans bara gör mig lycklig.

Ni har säkert också något som bara får hela kroppen att börja bubbla och man vill bara sprattla runt av lycka!

Tur att det finns serier som tillgodoser mina behov! Nu ska jag fortsätta titta och antagligen sjunga med mot slutet :D

Big date

Kategori: Allmänt

Har blivit lite ringrostig på det här med dejtande! Men ikväll, ikväll ska jag på dejt! Jag har ju fixade naglar och allt..Have to look pretty for my husband to be :)

Det är inte ofta man tar tid för bara oss två att gå ut och äta och bara vara vi. Ofta är man tillsammans med kompisar vilket är jättekul men ibland är det viktigt att bara få vara vi. Även om man är tillsammans, gifta, sambo whatever så får man aldrig glömma dejtandet!

Hmm..undrar om han kommer tycka om mig! Hoppas vi har saker att prata om haha

Det ska bli jättemysigt. Jag är sååå sugen på kött och bearnaissås! Det är det bästa med att gå på dejt med Hassan som känner mig och vill gifta sig med mig, jag kan äta vaaad jag vill och huuuur jag vill :D

Lost

Kategori: Allmänt

Ja jag har varit rätt lost denna vecka vad gäller bloggande! Jag har verkligen inte orkat sätta mig vid en dator efter jobbet ens för att kolla facebook..typ..

Oerhört intensiv vecka på jobbet med telefonsamtal som heter duga! Och när man måste prata hela dagarna så orkar jag faktiskt inte ens skriva ett sms när jag har slutat jobbet..så pass är det!

Konstigt nog får jag ändå ångest om jag inte har något planerat efter jobbet...det går inte riktigt ihop det där. Orkar inte träffa någon och vara social men MÅSTE träffa någon och vara social för annars får jag panik haha Inte lätt det där ;)

Men ja..jag har varit och fixat mina naglar nu, ja igen :P Måste ju se till att något är snyggt at all times! Jag har också bestämt mig att investera i en lite mer proffessionell vaxgrej istället för de skräpremsor som jag köper annars! Så snart har jag öppnat "Yasminas vax" salong hemma haha

Boka tid NU för jag är fullbokad flera månader framöver!

Aja..nu ska jag städa lite. Hemmet ska ju också vara tip topp at all times :)