Mmmmmmmat
Kategori: Allmänt
Idag hade vi Roni och Lena över på middag. Jag satt och leta efter recept och hittade detta:
Mustig köttgryta med rödvin och vitlök. (konstigt..ingen vitlök har man i)
Men iaf den blev faktiskt god och jag rekommenderar den! Snabbt och enkelt!
500 gram |
0,5 paket |
2 msk |
1,5 dl |
1 st |
8 st |
10 st |
2 dl |
1 nypa(or) |
Tillagning
1. Skär lök, bacon och paprika i bitar och fräs tillsammans med champinjonerna i en gryta.
2. Lägg upp på fat och bryn köttet i samma gryta. Häll på vatten och fond, låt koka under lock. Mot slutet av kokningen tillsätt baconfräset, grädde och timjan.
3. Smaksätt med salt, peppar och eventuellt mer fond.
Servera med ris och grönsallad.
2. Lägg upp på fat och bryn köttet i samma gryta. Häll på vatten och fond, låt koka under lock. Mot slutet av kokningen tillsätt baconfräset, grädde och timjan.
3. Smaksätt med salt, peppar och eventuellt mer fond.
Servera med ris och grönsallad.